Samsungs sammenleggbare telefon er EKTE - og eksperter tror den vil bli kalt Samsung Galaxy X

Teknologi

Samsung har vært sterkt ryktet om å jobbe med en FOLDING-smarttelefon – og nå dukker det opp rapporter om at en prototype er bygget.Flere tekniske utsalgssteder antyder at Samsung har vist frem enheten privat på Consumer Electronics Show i Las Vegas.


Videre regner de med at det offisielle navnet blir Samsung Galaxy X. Kan dette være en spiss sveip mot erkerivalen Apple og dens iPhone X ?I følge lokale rapporter delte Samsung ikke bare et glimt av telefonen, men også en foreslått lanseringstidsplan for den.


Samsung Display sa at den har utviklet et 7,3-tommers sammenleggbart panel med planer om å starte produksjonen senere i år, fortalte en industrikilde Den koreanske Herald på betingelse av anonymitet.

Nyheten kommer etterpå La oss gå digitalt avdekket en serie skisser sendt av Samsung til Korean Intellectual Property Office under samme modellnummer i 2017.Skissene antyder at Galaxy X vil ha en flip-telefon-design med to skjermer - hvorav den ene vil være fleksibel - og et flerleddet hengsel, lik den på Microsofts Surface Book .

Koh Dong-jin, president for Samsungs mobilvirksomhet, har også antydet at selskapet vil lansere en smarttelefon med bøybar skjerm i 2018.


Han innrømmet imidlertid den gang at det var flere hindringer som måtte overvinnes før enheten kunne settes i produksjon.

'Som sjef for virksomheten kan jeg si at vårt nåværende mål er neste år,' sa han under en mediedag for lanseringen av Galaxy Note 8 i august.

Beste tekniske produkter

'Når vi kan overvinne noen problemer med sikkerhet, vil vi lansere produktet.'

[data-redesign-embed]' data-priority='1' data-rec-type='WhatsHot' data-source='https://recommendations.data.tm-awx.com/fallback/mostReadChannel' datatelling ='3' data-display='list' data-numbered='true'>Mest leste
Ikke gå glipp av