Inne i noen av 'Storbritannias verste hoteller' - med poo på laken og kondomer på gulvet

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

En gjest klaget over søppel igjen på rommet sitt på Britannia Country House Hotel & Spa(Bilde: Trip Advisor)



Kunder på noen av 'Englands verste hoteller' har delt de motbydelige tingene de møtte på besøk - inkludert 'poo' på sengetøy og brukte kondomer på gulvet.



Stor -Manchester -filialene i Britannia Hotel -kjeden har mottatt et stort antall sviende anmeldelser fra misfornøyde reisende gjennom årene.



Denne uken ble det avslørt at hotellkjeden hadde blitt rangert som verste i Storbritannia av forbrukernes vakthund Hvilken? - åttende gang på rad har dette skjedd.

Firmaet kom på siste plass i en undersøkelse blant 4000 gjester da UV -lys viste flekkete håndklær, knust glass og hår på toaletter da forskere fra Hvilke? besøkte Folkestone Britannia, også kjent som Grand Burstin, som en del av en egen undersøkelse av hotellhygiene.

Etter hvilken? I en uttalelse sa kjeden: 'Vi er helt opptatt av å tilby et trygt miljø for besøkende. Vi har så langt brukt rundt 2 millioner pund på Covid-19-forholdsregler, men vi godtar at det er mer å gjøre. '



Nå er Manchester Evening News har tatt en titt på hva folk har å si om oppholdet på hvert av de Manchester -baserte Britannia -hotellene - ved siden av det hvert hotell hevder å tilby.

Dette er noen av de sjokkerende - og de siste - anmeldelser av Manchester & s Britannia Hoteller, der forventningene ikke helt samsvarte med virkeligheten.



anton du beke barn

En gjest fanget opp uønsket aktivitet utenfor vinduet på hotellrommet på Britannia Manchester Hotel (Bilde: Trip Advisor)

Britannia Sachas Hotel

Dette Tib Street -hotellet har et gjennomsnitt på to stjerner fra TripAdvisor -anmeldere og en samlet & apos; poor & apos; vurdering.

De nettsteder sier : 'Britannia Sachas Hotel ligger i hjertet av Manchester sentrum, og har en perfekt beliggenhet nær alt det som skjer i denne travle byen.

'Hotellet har en Spindles Health and Leisure Club, hvor gjestene kan benytte seg av det oppvarmede innendørsbassenget, treningsstudioet, badstuen og dampbadet for en liten kostnad. Hotellet tilbyr romslige soverom med eget bad, kaffe- og tekoker, TV, telefon og hårføner.

'Det var et brukt kondom igjen på gulvet ...'

Anmelder Jonathan S delte et bilde av et brukt kondom og undertøy som ble funnet på dette hotellrommet.

En gjest fant et brukt kondom på gulvet i hotellrommet på Britannia Sachas (Bilde: Trip Advisor)

Han skrev: 'Jeg kan bare foreslå å aldri bruke dette hotellet. Ikke bare er det ikke spesielt billig, og det er nedslitt, men det er absolutt skittent.

Noen eksempler på hvor ille dette hotellet er: Balkongområdet er fullt av brukte ølbokser som er solbleket. de har tydeligvis vært der lenge Det var et brukt kondom igjen på gulvet (heldigvis fant jeg dette før barna gjorde det - Se vedlagte bilde)

'Det var også et par (store) dameundertøy; igjen igjen på gulvet Badet har tydeligvis ikke blitt rengjort på lenge.

'Vinduene er så innkapslet av smuss at det er nesten umulig å se ut av dem, etc. Unngå for enhver pris.'

'Rensligheten er stygg'

hvor ble det siste kongeriket filmet

Marie M skrev en anmeldelse etter oppholdet i januar, og avslørte tåneglklipp på gulvet, kastet sigarettskum i rommet og flekkete sengetøy.

Hun skrev: 'Dette hotellet er det verste jeg noen gang har bodd på. Veldig datert, minst sagt urent. Selve området ringte alarmklokker så snart vi gikk opp til hotellet. Sidegatene fylt med dopingmidler. Veldig skremmende.

'Forsiden av hotellet så OK ut, ikke så fint som bildet presenterte det, men vi tenkte godt at det kunne være hyggeligere inne. Vi tok feil. Vi fikk sjekket inn, ingen veiledning til retningen til rommene våre. Heisen var mildt sagt ønskelig. Dørene fortsatte å åpne og lukke, en kvinne i heisen presset dem sammen og vi gikk.

'Så snart vi kom ut på gulvet, slo lukten av ugress oss. Vi ble spurt om vi ønsket røyking. Vi sa ja som ingen av oss gjør, men jeg tror stort sett at alle rom i den etasjen var røyking normal og ledd. Rensligheten er stygg. '

Tvilsomme flekker på laken på Britannia Sachas Hotel i Manchester (Bilde: Trip Advisor)

Rachel C reiste for et opphold på en natt, men ble skuffet over opplevelsen. Hun vurderte hotellet som en stjerne fra fem, og skrev: 'Ved ankomst var det røyking av ugress utenfor uansett sikkerhet i resepsjonen. Det stinket helt til heisen.

'Heisen fungerte ikke. Tok trappene med en koffert som var et problem. Vi kom til rommet vårt og det stank av fuktig, vi kom til badet og det var tett hår i badepluggen. Sengen var ikke trygg, så to av oss delte en singel, sengen i tre var ustabil.

'Sengen som var trygg var veldig knirkende. Vinduene var fuktige, og vi kunne ikke lukke det. Salgsautomaten svelget pengene våre to ganger. Vil ikke anbefale i det hele tatt og kommer definitivt ikke tilbake. Det må moderniseres, det var veldig gammeldags og utdatert. '

En plugg fylt med hår på Britannia Sachas Hotel i Manchester (Bilde: Trip Advisor)

Britannia Manchester Hotel

Det klassifiserte hotellet har en to og en halv stjerne TripAdvisor -vurdering generelt, og svever mellom dårlig og gjennomsnittlig.

De Britannia nettsted sier : 'Britannia Manchester Hotel er en fantastisk fredet bygning som ligger i hjertet av Manchester. Med sin storslåtte arkitektur, støpejerntrapp og enorme lysekrone, er det et godt valg for et rimelig hotell i Manchester. '

Den legger til: 'Hotellet tilbyr romslige soverom med eget bad, kaffe- og tekoker, telefon, TV og hårføner. Wi-Fi er gratis i fellesområdene, og hotellet har en døgnåpen resepsjon.

'Det som gjorde opp for det var den vakre utsikten over to narkomane som banket opp utenfor vinduet mitt.'

Andrea anmeldte Manchester-hotellet i februar på TripAdvisor etter å ha vært mindre fornøyd med oppholdet. Hun klaget på festende gjester, et brukt sanitetshåndkle på badet og folk som brukte narkotika utenfor.

Hun skrev: 'Kan ikke åpne vinduer, funky lukter, uspiselig frokost smakløs og tørr, narkomane og hjemløse er også innlosjert her av rådene som roper og skilles hele natten, du får ikke et blunk av søvn på grunn av all støyen i de andre rommene og gangene er sengen hard som negler, badene ser ut som et funksjonshemmet toalett på McDonald's, gulvet på rommet mitt var ikke svevet skikkelig og hadde andres hår over det hele.

Et tett toalett på Britannia Manchester Hotel (Bilde: Trip Advisor)

'Jeg fant et brukt sanitetshåndkle på baderomsskuffen veldig dyster og mørkt skitne gule beisede vegger og en veldig stygg kunstsmak. Ikke engang nei (sic) hvordan dette er et trestjerners hotell. På den lyse siden var det den vakre utsikten over to narkomane som banket opp utenfor vinduet mitt. '

Amy F fra Manchester sa: 'Vi bestilte dette hotellet ettersom det var en 15 minutters spasertur fra en konsert jeg og min andre halvdel deltok. Rommet var skitten og det var det jeg bare kan beskrive som poo i badekaret.

'Møblene var flekkete og luktet av fuktighet. Sengen er definitivt ikke laget for noen over 5 fot og ville være bedre hvis du planla å sove alene, da det praktisk talt ikke var plass. En positiv er at inngangen er helt fantastisk, og det er så synd at hotellet trenger litt reparasjon. '

T Jackson anmeldte hotellet på TripAdvisor i juli 2020, og har lovet å aldri komme tilbake etter opplevelsen.

stephen gately dødsårsak

De skrev: 'Fikk beskjed om at de ikke hadde noen dobbeltrom igjen (til tross for at jeg hadde reservert og betalt for et før jeg ankom hotellet).

'Da ble jeg fortalt at de kan gi meg en tvilling, og de vil skyve sengene sammen for meg før jeg går inn, og de vil gi meg en gratis sen utsjekking. Kom til rommet mitt, som allerede ikke er det jeg har betalt for, og det er ekkelt.

'Ingen sengetøy, skitne laken fortsatt på madrassen, en halv kopp vann igjen av vannkoker, skitt overalt og toalettet ikke skyllet ut. Jeg var mildt sagt sint og lederen (av alle mennesker) hadde frimodigheten til å gi meg kinn og den verste holdningen jeg noen gang har hatt fra en medarbeider i et etablissement.

'& apos; Tydeligvis har ikke rommet blitt rengjort & apos; er unnskyldningen hennes ?? Finner oss et nytt rom og forteller oss å sjekke det selv, ikke at hun vil sjekke !!

'Da vi sjekket ut kl. 12:50 fortalte portvakten oss at vi var sent ute og fortsatte med å si & apos; vi lar det skli denne gangen & apos; - dette er den samme mannen som fortalte meg at jeg kunne få sen utsjekking for problemene og deretter kranglet med meg om at det ikke var på systemet (burde han ikke ha lagt det på det selv)

'Og å si & apos; denne gangen & apos; som om jeg noen gang kommer tilbake ga meg en god latter. Verste opplevelsen i mitt liv. '

Britannia Ashley Hotel

En gjest fant tinnfolie i skuffen på hotellet (Bilde: Trip Advisor)

The Ashley ligger i den velstående landsbyen Hale, og har fått en score på to av TripAdvisor -anmeldere - som er & apos; poor & apos; .

De hotellnettstedet opplyser : 'Britannia Ashley Hotel ligger i den velstående landsbyen Hale, Cheshire, og har utsikt over den lokale bowlingbanen. Hotellet tilbyr moderne soverom, som alle har eget bad, kaffe- og tekoker og TV. Noen av rommene har også utsikt over bowlingbanen.

Gavin fra Leeds bodde på hotellet før en tidlig flytur fra Manchester flyplass. Han var ikke fornøyd etter å ha sett rommet sitt.

Et bilde av fargede ark funnet av en gjest på Britannia Ashley (Bilde: Trip Advisor)

Han skrev: 'Det var flekker på vegger og tak. Den tredje sengen var en leir seng opp mot en radiator. Det var et stort hår på puten, TV -en fungerte ikke i det hele tatt.

'På badet var det en hårfjerningsskrape på siden av badekaret, dusjforhenget var 3 meter for langt, så det satt i badekaret og kom i veien.

'Det var 2 små håndklær - det var det for et tremannsrom - og det var mugg over vinduskarmen og et stort metallrør over taket og nedover veggen.

En gjest på Britannia Ashley klaget over vulgær graffiti på heisen (Bilde: Trip Advisor)

'Det var noen som hadde en fest 3 dører ned og fortsatt klokken 3.30 da vi dro, sov vi ikke i det hele tatt. I heisen var det skitne bilder og ord skåret inn til dørene til heisen da vi kom inn på hotellet.

'Vil ikke bli der igjen. Jeg vil heller sove på en parkbenk. Dette hotellet er veldig dårlig verdi, trenger en total overhaling eller å slå ned og begynne på nytt.'

Anmelder Balooba2018 ble sjokkert etter å ha oppdaget at rommet ikke var opp til forventningene, og beskrev hotellet som & apos; ekkelt & apos ;.

De skrev: 'Dette hotellet er det desidert verste hotellet jeg noen gang har måttet bo på. Heisen for å gå ovenpå var dekket av graffiti. Da vi kom til rommet vårt så det forferdelig ut. Den var så gammel og datert. Av en eller annen grunn var det tinnfolie i en av skuffene, jeg vil ikke vite hvorfor ...

'Teppet var knapt der, badet var skittent. Jeg følte at jeg måtte tørke føttene mine på vei ut. Koppene til kaffen var svarte og det var foreldet vann i kjelen. Ingen av apparatene hadde PAT -testede datoer på dem.

'Og på toppen av alt var laken muggent! Absolutt skam over et hotell, det får meg til å lure på hvordan Britannia tilbyr det som et flyplasshotell. Jeg ville heller blitt på flyplassen. '

Britannia Country House Hotel & Spa

Didsbury -grenen av hotellkjeden klaret seg bedre enn sine kolleger, og vurderte gjennomsnittlig tre av fem av anmeldere på TripAdvisor.

De nettstedet sier : 'Britannia Country House Hotel var den aller første eiendommen i Britannia Hotels -kjeden og har vært kjernen i virksomheten i over 40 år.'

En annen rapporterte flekker i hele rommet på Britannia Country House Hotel & Spa (Bilde: Trip Advisor)

hvem er desember kjæreste 2014

Det har et helsestudio, treningssenter, oppvarmet basseng, badstue, dampbad på stedet restaurant for bruk av gjester.

Imidlertid vurderte Dan oppholdet til en stjerne etter å ha bestilt executive-suiten på hotellet. Han sa: Executive suite booket. Rommet skitten og har sett bedre dager. WiFi er søppel ... lukten av cannabis fra hotellets front var uvirkelig.

'Folk vekket oss klokken 04.00 og pipet av taxihorn og banket på døren for å få en form for oppmerksomhet fra ikke-eksisterende resepsjonist. Gå ned om morgenen for å finne at jeg ikke hadde bestilt frokost. Også £ 5 for parkering (som skulle være gratis på nettstedet).

'Ingen jern, TV hengende på skrå (bruk et blodig vater!) Det var det som så ut som en form for matinnpakning (som chip -wrapper) igjen under sengen fra Gud vet når!

'Fortalte resepsjonist og han kunne ikke vært mindre interessert hvis jeg hadde fortalt ham om en bussplan! Sliten hotell, dårlig personale, dårlig alt. '

Bobby W var så skuffet over rommet hans at han sier at han dro igjen etter bare en time. Han skrev: 'Absolutt dump med dårlig renslighet som vi sjekket ut av 60 minutter etter ankomst. Så snart vi gikk inn var personalet i resepsjonen ikke veldig høflige eller imøtekommende.

'Ekstremt datert interiør, egentlig ganske ekkelt. Vi gikk inn i det første rommet for å finne noen andre der inne? Så gikk tilbake til resepsjonen.

engler og tall 333

'Andre rom- vinduene var vidt åpne fordi det stinker av sigaretter. Faktisk har hele hotellet en ubehagelig lukt som løper gjennom, flekker og hårklumper over hele gulvet. Seng halvt laget med laken som ikke passet, og avslører hull i madrassen.

'Dusj/badekar var ødelagt, men klarte å få det til å gå. Brukte dusjen som kreditten var den reneste tingen i rommet, men alt ovenfor var rett og slett for mye og kunne ikke se meg selv sove der, så kom tilbake til resepsjonen med bilder og ba om å sjekke ut og få en del refusjon - for å bli fortalt nei fordi jeg brukte dusjen.

'Motbydelig, det verste stedet jeg noen gang har bestilt på en mil og kjørt hjem fra en familiefest i området (2 timer) i stedet.'

Når det er sagt, rapporterte noen ferske reisende på TripAdvisor at de var ganske fornøyd med oppholdet.

Hudds B bodde i mars og ga hotellet tre stjerner av fem. De skrev: 'Min partner og jeg bodde på dette hotellet en natt før vi reiste på ferien.

'Vi lot bilen stå i syv dager, noe som var bra og fikk en buss til flyplassen og tilbake. Det jeg ikke likte var å måtte gå forbi beboere som røyke et slags stoff ved inngangsdøren inn på hotellet, ikke veldig hyggelig.

'Jeg nevnte det for resepsjonisten, og hun så mye på meg for å si ja, jeg er klar over det, men kommer ikke til å gjøre noe. Vi kjøpte kveldsmåltid og frokost dagen etter, som jeg må si var veldig dårlig. Rommene var ok varme og komfortable. Det eneste gode jeg kan si om dette hotellet er at barprisene var ok. Vil ikke bli igjen. '

I mellomtiden besøkte Christina B hotellet for en spadag, og ga det full karakter for opplevelsen. Hun sa: 'Jeg og mamma besøkte spaet forrige uke og likte massasjefasiliteter og massasje. Ansatte var så vennlige, Sonia, Chiara og Barbara kunne ikke gjøre nok for oss og gjorde dagen spesiell! Takk, vi kommer tilbake. '

Britannia Airport Hotel

Flyplasshotellet har blitt kritisert av gjester på TripAdviser

Denne grenen er rangert som to av fem av TripAdvisor -anmeldere, noe som gir den en samlet & apos; dårlig & apos; vurdering med reisende.

De Britannia nettsted sier : 'Britannia Hotels er stolte over å tilby komfortabel og rimelig overnatting, og Britannia Airport Hotel er intet unntak. Det har en perfekt beliggenhet for fritids- og forretningsgjester. Hotellet ligger bare 5 km fra Manchester flyplass, og er ideelt for reisende som leter etter rimelige hoteller i Manchester. '

Hotellet har en bar og restaurant på stedet, gratis parkering på stedet, Wi-Fi og en døgnåpen resepsjon.

Poppy H berømmet parkeringsplassen - men var ikke så gratis om hotellet og krevde refusjon.

Hun skrev: 'Å gå gjennom korridorene luktet bare av menneskelig urin og mørkt. Selve rommet var helt ekkelt skittent. Det luktet så snart du gikk inn døren, igjen av urin, flekker på teppet, fluer på vinduskarmen. Jeg tørket over sidene med en våtserviet og de var svarte.

'Vi kom rett tilbake og ba om refusjon, og vi dro andre steder for samme pris.

'Vi bestilte dette hotellet som det så bra ut på nettet og for prisen som det var bare for en natt da vi reiste opp fra Devon for en familiebegravelse. Ikke kast bort tiden din, og ikke bestill dette hotellet. '

Lynnylala bestilte rom på Britannia Airport Hotel for en familietur - men ble ikke imponert.

Hun skrev: 'Bodde her i går kveld med datter og to barnebarn. Jeg vil ikke anbefale det, en søppelpost som var veldig utdatert og skittent, måltidet var ekkelt, og personalet i restauranten har ingen oppførsel for å gjøre det bedre, det var poo i badekaret og da Jeg klaget, jeg ble fortalt av resepsjonisten .. & apos; Jeg er alene, kan du ikke sville den bort med dusjhode? & Apos;

Se Også: