Homebase -butikkstengninger 2018: Fullstendig liste over de 42 stedene som skal stenges

Homebase Inc.

Horoskopet Ditt For I Morgen

Byggemarked Homebase det å stenge 42 butikker og sette rundt 1500 jobber i fare.



Totalt har 16 Homebase -butikker allerede blitt stengt i år, og virksomheten har også byttet 303 jobber ved hovedkontoret i Milton Keynes.



De 43 butikkene stenger i slutten av 2018 og begynnelsen av 2019. Homebase har i dag 250 britiske butikker og sysselsetter rundt 12 000 mennesker.



Det er utvilsomt foruroligende nyheter for ansatte i Homebase og deres familier, spesielt de som ennå ikke finner ut skjebnen deres, sier Hannah Maundrell, sjefredaktør for money.co.uk kommentarer:

'Homebase -ansatte har blitt etterlatt etter at mange jobber allerede er kuttet i år. De som frykter at de kan miste jobben, bør håpe på det beste, men forberede seg på det verste.

Eurovision 2019 tid uk

'Nå er det på tide å sjekke hvilke permitteringsrettigheter du har og finne ut eventuelle inntekts- eller boliglånsbeskyttelsespolicyer du har for sikkerhets skyld.'



Les mer

Oppsigelsesrettigheter
Nulltidskontrakter forklart Hva du skal gjøre hvis du mister jobben Hvordan jeg gjorde permittering til en drømmejobb Hva er CVA?

Hvilke Homebase -butikker stenger - fullstendig liste over de 42 stedene som stenger

  1. Aberdeen Bridge of Don
  2. Aberdeen Portlethen
  3. Aylesbury
  4. Bedford St Johns
  5. Bradford
  6. Brentford
  7. Bristol
  8. Canterbury
  9. Cardiff Newport Road
  10. Croydon Purley Way
  11. Droitwich
  12. Dublin Fonthill
  13. Dublin Naas Road
  14. Dundee
  15. East Kilbride
  16. Exeter
  17. Gateshead
  18. Grantham
  19. Greenock
  20. Hawick
  21. Inverness
  22. Ipswich
  23. Limerick
  24. London Merton
  25. London New Southgate
  26. London Wimbledon
  27. Macclesfield
  28. Oxford Botley Road
  29. Peterborough
  30. Pollokshaws
  31. Poole Tower Park
  32. Robroyston
  33. Salisbury
  34. Seven Kings
  35. Solihull
  36. Southampton Hedge End
  37. Southend
  38. Stirling
  39. Swindon Drakes Way
  40. Swindon Orbital
  41. Warrington
  42. Whitby

Homebase ble først solgt av grunnleggeren - Sainsbury's under merkevaren Home Retailer Group - i 2016 (Bilde: Bloomberg)



DIY-kjeden stenger butikkene via en Company Voluntary Agreement (CVA), en prosedyre som brukes av selskaper som sliter med å stenge butikker som ikke lever godt.

Homebase kunne se en viss motstand fra utleiere mot CVA, med eiendomsindustrien som uttrykte forakt for prosedyren og sa at den forlot dem utenfor lommen.

james maddison man utd

Omstruktureringseksperter hos Alvarez & Marsal vil gjennomføre CVA, som vil kreve støtte fra utleiere.

Homebase sa at alle butikker i Storbritannia og Irland vil være åpne som normalt denne uken, og denne prosessen vil ikke ha noen innvirkning på kundens kjøp, utestående bestillinger eller produkt- eller tjenestegarantier.

Å lansere en CVA har vært en vanskelig beslutning, og vi har ikke tatt lett på det, sier han Homebase -administrerende direktør Damian McGloughlin.

'Homebase har vært et av de mest gjenkjennelige detaljhandelsmerkene i nesten 40 år, men realiteten er at vi må fortsette å ta avgjørende tiltak for å håndtere virksomhetens dårlige resultater og håndtere belastningen av kostnadsbasen vår, samt for å beskytte tusenvis av jobber.

liten blanding jesy nelson

'CVA er derfor et viktig tiltak for virksomheten å ta, og vil gjøre oss i stand til å fokusere vår virksomhet og gjenoppbygge tilbudet vårt for årene som kommer.

Homebase ble nylig solgt av den australske eieren Wesfarmers til omstruktureringsfirmaet Hilco, og avsluttet kapitlet om et katastrofalt angrep på britisk detaljhandel.

hva betyr 32

Avtalen, til en nominell sum antatt å være 1 pund, vil føre til at Wesfarmers bokfører et tap på opptil 230 millioner pund og ser firmaet forlate Storbritannia etter å ha hentet DIY -kjeden for 340 millioner pund i 2016.

CVA har blitt vedtatt av en rekke forhandlere, inkludert New Look, Carpetright og Mothercare.

Homebase har husket serien med bambuspersienner

Homebase vil stenge mange butikker

Wesfarmers er kjent for sin Bunnings -kjede i Australia, og forsøkte å importere merkevaren for oppussing til Storbritannia ved å konvertere en rekke Homebase -butikker til Bunnings -formatet.

Detaljhandelseksperter har kritisert Wesfarmers for å ikke ha dømt det britiske markedet riktig etter å ha kjøpt Homebase fra Home Retail Group for to år siden.

Les mer

raseri v joshua date
High street nedleggelser
Flere House of Fraser -butikker stenger Asda -arbeidere ba om å signere nye kontrakter William Hill stenger 700 spillbutikker M&S kan stenge enda flere butikker

Richard Lim, fra Retail Economics, sa: 'Oppkjøpet av Homebase har vært en utrolig katastrofe for Wesfarmers.

'Deres forsøk på å forstyrre det britiske byggemarkedet har mislyktes etter en rekke vemodige ledelsesbeslutninger, klønete utførelse og en misforstått oppfatning av det britiske markedet.

Det er ingen tvil om at timingen har vært skjebnesvanger da sektoren står overfor utrolig hard motvind.

'På bakgrunn av dette blør virksomheten kontanter og eierne har bestemt seg for at nok er nok. Dessverre vil omstruktureringen nesten uunngåelig føre til nedleggelse av butikker og flere tap av jobber på hovedgaten. '

Se Også: