Microsoft lanserer en kunstig intelligent profil på Twitter – det går ikke etter planen

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Internett er et hardt og utilgivelig sted. For en storøyd og uskyldig kunstig intelligent (AI) vesen tar sine første digitale skritt, er det altfor lett å bli ført bak lyset.



Denne uka, Microsoft opprettet en AI Twitter-konto kalt 'Tay'. Tay er beskrevet som 'Microsofts A.I. fam fra internett som har null chill! Jo mer du snakker, jo smartere blir Tay'



take-away ideer

Microsoft forlot 'chatboten' for å klare seg selv blant Twitters 350 millioner sterke samling av aktive brukere.



Tanken var at den skulle eksperimentere med samtale blant 18 til 24-åringer i USA og samle forskning om hvordan vi snakker med hverandre.

Tay er designet for å engasjere og underholde folk der de kobler til hverandre på nettet gjennom uformell og leken samtale, sa Microsoft.

Ikke overraskende tok det ikke lang tid før det sosiale nettverkets hær av meningsfulle skøyere begynte å lære Tay delikatessene til politisk rasisme.



barcelona mot real madrid

Etter 16 timers samtaler og samlet over 23 000 følgere, bestemte Tay seg for at hun hadde fått nok og kunngjorde raskt at hun ville kalle det en natt.

Etter hennes umiddelbare avgang, bestemte massene at ondskapsfulle Microsoft må ha trukket ut kontakten på deres nye leketøy.



Spesielt siden noen av de rasistiske tweetene fra Tay i det stille har blitt slettet.

Teknikgiganten har ikke kommentert om Twitter vil se tilbake til en eldre, klokere og mer internettkyndig Tay.

Eller kanskje hun skifter troskap til et annet sosialt nettverk og vil begynne å legge ut innlegg robotiske pouty selfies på Instagram i stedet.

meningsmåling laster

Kan mennesker og AI noen gang fredelig sameksistere?

0+ STEMMER SÅ LANGT

JAIKKEdatatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: