Alle Bar One og O'Neills viser hvordan puber vil endre seg fra engangsmenyer til ingen kontanter

O'neill

Horoskopet Ditt For I Morgen

All Bar One godtar bestillinger nå(Bilde: Bath Chronicle)



Pubeier Mitchells og Butlers har lagt frem sine planer om å få barer og restauranter åpne igjen fra 4. juli.



Firmaet driver kjeder inkludert All Bar One, O & # 39; Neill & # 39; s, Brown & s og Nicholson & # 39; s puber - samt restauranter som Toby Carvery og Harester.



Alt dette har vært stengt siden lockdown begynte, og 99% av personalet ble satt på varsel.

Men, ivrig etter å komme i gang igjen, har selskapet nå sagt hva det planlegger å gjøre for å kunne begynne å betjene kunder fra 4. juli.

'Hvert nettsted vil ha tydelige retningslinjer og mellomrom for å forklare og bidra til å opprettholde sosial distanse; desinfiseringsstasjoner; engangsmenyer; bordavstand; kapasitetsstyring der det er mulig gjennom våre online bookingmotorer; en kontantløs første tilnærming (og i noen virksomheter kun kontantløs), 'sa Mitchells og Butlers i en uttalelse.



Planer er på plass for å holde folk trygge (Bilde: AFP via Getty Images)

Det er også endringer rettet mot spesifikke kjeder, med grønnsaker som serveres i Toby Carvery, i motsetning til den vanlige selvbetjeningsmodellen, la den til.



'Vi har også jobbet hardt for å sikre at teamet vårt både kan være og føle seg trygge på jobben, inkludert nye protokoller for leveranser, og der det er hensiktsmessig for innsamling av mat.'

Men det var også risiko for gjenåpning, la den til.

'Noen forbrukere kan ikke ta hensyn til tiltakene som er iverksatt for å begrense spredningen av viruset, noe som potensielt kan sette våre teammedlemmer og andre gjester i fare,' sa kjeden.

For å prøve å redusere dette, sa det at det ville anvende risikovurderinger for hver virksomhet og 'bare åpne de som vi tror kan operere under de nye retningslinjene'.

Den la til: 'Vår prioritet er å beskytte teammedlemmene og gjestene våre, og gi en matopplevelse som kan nytes.

'Vi har allerede en sterk helse- og sikkerhetspraksis på plass i virksomhetene våre, som vi vil forbedre og utvikle for å takle utfordringene vi nå står overfor.

'Vi vil være åpen med gjestene om disse tiltakene slik at de kan stole på oss.'

Se Også: