Kate Middleton bare bottom picture lagt ut på nettet av det tyske magasinet

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Bilder av hertuginnen av Cambridge bare bunn har blitt lagt ut på nettet av et tysk magasin



Bilder av hertuginnen av Cambridge bar bunn har blitt lagt ut på nettet av et tysk magasin.



De avslørende bildene ble tatt da Kate & apos; s blå og hvite Diane Von Furstenberg kjole blåste opp på et besøk i Sydney & apos; s Blue Mountains under hennes offisielle turne i Australia forrige måned.



Ingen britiske magasiner eller aviser ville publisere dem, så de ble solgt utenlands i et trekk som vil dypt skremme prins William og Kate.

Den tyske avisen Bild viser bildet på nettstedet deres sammen med et annet bilde av Kate i Canada i 2011 da hennes gule Jenny Packham -kjole gjorde akkurat det samme.

Begge bildene ble tatt kort tid etter at hun gikk av fra et helikopter, med vinden fra propellene som gjorde at kjolen hennes blåste opp.



Fotografiene har fått kommentarer på nettet om hvorfor Kate ikke bruker vekter i hennes hemmer som dronningen for å unngå fremtidige uhell i garderoben.

En Twitter -bruker skrev: 'Hvorfor veier hun ikke bukene?'



Kate Middleton møter lokalbefolkningen mens hun besøker Blue Mountains (Bilde: Getty)

Kate og William har møtt hyppige kamper for å beskytte deres privatliv og beskjedenhet ved å forhindre publisering av fotografier.

Det mest bemerkelsesverdige tilfellet var da toppløse bilder av Kate dukket opp i et fransk blad i september 2012 tatt på ferie til en Provence Chateaux.

Paret innledet rettssaker og ga ut en uttalelse der de sa: De har vært enormt lei seg over at en fransk publikasjon og en fotograf har invadert deres privatliv på en så grotesk og uforsvarlig måte.

Dette minner om de verste utskeielsene av paparazzi i løpet av Dianas liv og mer opprørende for hertugen og hertuginnen for å være det. '

De ble også knipset på bryllupsreisen på Seychellene og på 'babymoonen' til Mustique da Kate var gravid med George.

Clarence House nektet å offisielt kommentere publiseringen av fotografiene.

En kilde sa at husstanden ville be publikasjoner om å bruke skjønn når det gjaldt bruk av bildene.

Kate middleton Se galleri

Se Også: