Mark Wright lar slippe å få barn etter at kona Michelle Keegan sier at det ikke er noen sak

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Mark Wright avslørte at kona Michelle Keegan er 'over the moon' han er tilbake(Bilde: Rex/Empics)



Mark Wright har droppet intime detaljer om planleggingen av familien med Michelle Keegan.



Extra -programlederen, 32, ble begeistret da han snakket om å dele historien om hans og hans kones arv med sine fremtidige barn.



Mark så detaljert på sin familiehistorie med BBCs Who Do You Think You Are etter at Michelle oppdaget at oldemoren hennes var en suffragette.

nummer 818 åndelig betydning

Den tidligere TOWIE -stjernen begeistret for at hans fremtidige barn ville være 'veldig heldige' for å finne ut hvor foreldrene deres & apos; familier har kommet fra.

Han sa: Michelle fortalte meg hvor fantastisk det var, og jeg var veldig sjalu på at hun hadde hatt denne muligheten til å finne sin familiearv, så jeg ville ha min.



Mark Wright lot slippe å få barn etter at kona Michelle Keegan sa at det ikke er noen virksomhet (Bilde: BBC)

Og hvis vi noen gang må fortelle barna våre - når vi har dem, hvilke berøringsved vi gjør - har hun den historien om familien hennes, og nå har jeg det også.



helikopterkrasj leicester video

'Så barna våre vil være veldig heldige som kan finne ut både hvor moren og farens familier er fra.

Markus kommentarer kommer etter at Michelle gikk på en rasende tirade om hvordan det ikke var noen sak å spørre henne om når hun planla å få barn.

Extra -programlederen, 32, ble begeistret da han snakket om å dele historien om hans og hans kones arv med sine fremtidige barn (Bilde: Instagram)

Skuespilleren Our Girl stengte flere spørsmål om hun kom til å få barn i den brennende ranten.

Hun sa til The Sun: 'Det er fryktelig, det er som om du er 32, har du ikke tenkt å få baby ennå? & Apos; Folk vet ikke om vi prøver.

alex scott one show

'De vet ikke bakgrunnen for hva som skjer. Det er ingen andres virksomhet. I disse dager bør du ikke stille slike spørsmål.

Den tidligere TOWIE -stjernen begeistret for at hans fremtidige barn ville være 'veldig heldige' for å finne ut hvor foreldrene deres & apos; familier har kommet fra (Bilde: BBC)

'Jeg blir så frustrert. Jeg spurte bare fordi jeg er en kvinne. Men jeg er immun mot det nå, det er som en reaksjon, og så snart jeg hører det, børster jeg det av, ettersom det ikke er andres virksomhet. '

amanda laks david james

Kjærlighetshistorien til Michelle og Mark går tilbake til da de først krysset stier i Dubai mens de begge var på ferie i 2012.

Les mer

Showbiz -redaktørens valg
Tearful Kate sier barna har & apos; mistet pappa & apos; Jeff deler snap av lookalike Freddie Depp avsluttet Amber -ekteskapet over en poo Kate Garraway bekrefter GMB -retur

De bekreftet sin romantikk på British Soap Awards i mai 2013, og de begynte å gifte seg i 2015.

De gifte kjærlighetsfuglene har forvitret spekulasjoner om at de ville dele fordi de bodde halvveis over verden fra hverandre mens de jaktet på karrieredrømmene sine.

Mark tok flyttet tilbake til Storbritannia tidligere i år for å gjenforenes med kona Michelle.

Se Også: