Beste venner avslører en genial forretningside som gir dem £ 3million i året på eBay

Ebay

Horoskopet Ditt For I Morgen

De har gjort en traumatisk hendelse til en stor suksess(Bilde: NEWSAMPix)



For mange unge gründere starter ideen tidlig - men ofte er det pengene, tiden og våre egne livsvalg som kommer i veien.



Men ikke for den 18 år gamle Murray Winton som falt i ideen om å tjene penger etter å ha blitt offer for et ran.



freddie mercury nettoformue

Som en ivrig golfspiller sa Murray at han alltid ville ha det siste settet, men etter å ha stjålet klubbene fra skapet på en golfklubb bestemte han seg for å kjøpe en brukt erstatning som var rimeligere.

Noen år senere bestemte han seg imidlertid for at det var på tide å oppgradere - det var da han snublet over et gap i markedet og solgte rimeligere utstyr.

'Golf har blitt så dyrt og eksklusivt, og vi ønsket å være med på å gjøre det rimelig,' forklarte han.



18-åringen oppdaget at han kunne tjene penger på å selge gamle klubber, så vel som vennene sine & apos; uønskede til rimelige priser på eBay - og tjen penger på det.

Snart hadde huset hans blitt et knutepunkt for sykkelutstyr.



- Prisen på nytt utstyr er til tider gal, så vi ønsket å gjøre det tilgjengelig og hjelpe folk å bli kvitt golfkøllene de ikke trenger, sa han til NEWSAM Money.

oppvåkningsstemning

Spol fremover i 10 år, og sammen med forretningspartneren Martin driver Murray nå en blomstrende virksomhet, Golfklubber 4 Kontanter , kjøp og salg av klubber til en verdi av 4,7 millioner pund på eBay.

Nettstedet tar uønsket lager - og selger det deretter til rimelige priser til andre (Bilde: Golf Clubs 4 Cash)

Duoen møttes da de var selgere på American Golf. Bevæpnet med stor teknisk kunnskap om golfutstyr og en ambisjon om å gjøre noe annerledes, så de et gap i markedet for brukt utstyr.

Forretningsmennene i Edinburgh selger nå 100 klubber om dagen online, og genererer 3 millioner pund av den årlige omsetningen, og har til og med en butikk i hovedgaten.

Deres fysiske utstillingsrom er basert i Edinburgh, og sammen med et team på 32 får de eBay -bestillingene sine behandlet før dørene åpner for kundene kl.

De har til og med en kundebase over hele verden.

'eBay er flott på den måten', forklarte Murray, 'du kan sette en golfklubb online på loftet ditt i Edinburgh, og noen på et annet kontinent vil kjøpe den. Faktisk kommer minst 10% av virksomheten vår fra utenfor Storbritannia. '

mel b og geri halliwell

Murray sa at det viktigste han har lært de siste 10 årene er å 'få kontakt med kundene dine'.

'Det flotte med oppføringen på nettet er at du kan samarbeide med kundene dine for å tilby dem den beste servicen.

'Martin og jeg og våre 32 ansatte liker å chatte med kundene våre på telefon for å sikre at alle er så fornøyde med tjenesten vi tilbyr som mulig. Vi elsker å høre kundenes tanker og bare ta en prat. '

På Murrays første salg tapte han. Men etter å ha forvandlet venture til en virksomhet som vokser med 25% i året, har han noen gode tips å dele når det gjelder salg på eBay.

1. Bilder er nøkkelen

Et bilde sier 1000 ord. Alle bildene på Golf Clubs 4 Cash er detaljerte og av høy kvalitet, og belysning og bakgrunn er viktig. Murray anbefaler å få mest mulig ut av bildegrensen på 12 som du får på eBay.

2. Hold det enkelt

En kort beskrivelse hvor du kommer rett til poenget gjør informasjonen mer fordøyelig for kunden.

3. Rask og pålitelig service

Golfclubs4cash sender ut pakker hver dag for å sikre at kundene mottar pakkene sine raskt etter bestilling.

Faktisk kommer de 30 ansatte til å jobbe klokken 7 for å fullføre og sende ut alle sine eBay -bestillinger før kl.

charley skrog ozzie smith split

Les mer

Hvordan jeg startet virksomheten min
Vår pizzaimperium på 10 millioner pund Jeg forlot Burberry for å selge elektroverktøy Furlough gjorde oss til millionærer Tannbleking -produktet til en verdi av 4 millioner pund

Se Også: