Tesco Black Friday -tilbud for 2018 - kjøpere finner Xbox One Fortnite -pakke for £ 139 i butikken

Svart Fredag

Horoskopet Ditt For I Morgen

Du må gå i butikken for å få Tescos tilbud i år(Bilde: GETTY)



Black Friday 2018 var veldig forskjellig fra tidligere år for Tesco , etter nedleggelsen av Tesco Direct, supermarkedgigantens online handelsavdeling.



Uten tilstedeværelse på nettet ble kundene tvunget til å gå i butikken og søke etter de beste tilbudene for å finne de beste tilbudene.



En kuppjeger delte sin fantastiske Tesco -spill dra på nettsted for deling av avtaler Hotukdeals.com .

Den heldige kunden klarte å pakke en Xbox One Fortnite -pakke for £ 139 i Black Friday -rabattene, og sparer 20 £ ekstra med ekstra cashback -rabatter.

Men det er ikke de eneste spillavtalene som deles av kunder som er ivrige etter å få store rabatter på det massive shoppingarrangementet. Det har også vært noen & lekkasjer & apos; tilbud som sirkulerer på det populære tilbudet.



Et annet Hotukdeals.com -medlem som heter goonertillidie delte & apos; insider scoop & apos; på noen andre begrensede aksjer Black Friday -tilbud som vil være tilgjengelige på a Tesco -butikk i nærheten av deg denne helgen.

luke evans skjønnheten og udyret

De shopper lagt ut på nettet , 'Litt innsideinformasjon for dere, disse vil være live fredag ​​så lenge lageret rekker - INSTORE'. Nedenfor er hele listen delt på nettet.



& apos; lekket & apos; Tesco Black Friday -tilbud

  • 40 & apos; & apos; Smart Full HD LED -TV m/ freeview £ 179

  • 49 & apos; & apos; Alexa Enabled Smart LED UHD 4K TV £ 269

  • Call of duty Black Ops 4 £ 30 PS4 og Xbox One

    hva som gjør oss britiske
  • Andre Xbox one S 1TB -konsoller £ 159

  • Nintendo Switch -konsoll £ 249 (svart og neon)

  • Shadow of the Tomb Raider £ 24

  • Xbox One S 1TB m/ 2 kontroller £ 159

Shoppere drar fordel av Black Friday -tilbudene på Tesco i North Shields

Shoppere drar fordel av Black Friday -tilbudene på Tesco i North Shields (Bilde: Newcastle Chronicle)

Topp Black Friday shoppingtips

Sørg for å få de beste kuppene med disse idiotsikre tipsene og få varene du virkelig vil ha. Husk at planlegging er nøkkelen til din suksess.

1. Fokuser søket

Den enkleste måten å unngå å bli påvirket av rabatterte prislapper er å lage en plan for hva du faktisk trenger/ønsker og hvor mye du er villig til å bruke.

Dette vil gjøre det lettere for deg å begrense søket og finpusse på spesifikke tilbud raskere.

2. Begynn å lete tidlig

Sørg for at du ikke går glipp av båten på det du vil, ved å shoppe etter gode kjøp så tidlig som mulig.

Hvis du er på vei inn i butikken, kom dit tidlig for å gi deg selv best mulig sjanse til å få rabatterte varer du vil ha. Hvis du handler på nettet, anbefaler vi at du velger å bla rundt midnatt eller tidlig på morgenen mellom kl. 03.00 og 04.00.

3. Se etter ekstra besparelser

Finn måter å få gratis levering, velg klikk og samle tjenester og registrer deg på cashback -nettsteder som quidco og Topp cashback hvor du vil tjene ekstra penger på kjøp du kommer til å gjøre på noen måte.

4. Treffer butikkene? Utstyr deg deretter

Hvis du er modig nok til å gå til en butikk på Black Friday, vil suksessen din bli målt på hvor godt du har forberedt deg på prøven.

Med det mener vi bruk passende klær - joggesko, behagelige lette lag og kroppsvern. La barna være hjemme, og ta litt vann for å holde deg hydrert.

hva er et vevband

Les mer

Black Friday 2019 - forhandlere som deltar
Når er Black Friday? Amazon Argus Currys PC World

Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, noe som betyr at vi kan motta provisjon for salg av produkter eller tjenester vi skriver om. Denne artikkelen ble skrevet helt uavhengig, se flere detaljer her

Se Også: