Par som startet eBay -virksomhet etter å ha mistet jobben nå, var på vei til å tjene 1 million pund

Ebay

Horoskopet Ditt For I Morgen

Adam Taylor og kona, Alexandra Taylor, startet eBay dyrebutikk Pet Shop Bowl i 2010 etter å ha mistet begge jobbene sine i det økonomiske krasjet(Bilde: Pet Shop Bowl)



Rekordmange eBay -selgere har nådd jackpotten på 1 million pund i år, viser nye tall.



Den elektroniske plattformen sa at den har sett en økning på 35% i 'egenproduserte millionærer'. siden netthandelen økte i mars på grunn av lockdown.



London har nå 52 eBay -millionærer, mens Manchester har 36 og Birmingham, 35.

Det sto at hjem, møbler og DIY -selgere har tjent mest inn etter at butikkene i store gater ble tvunget til å stenge i tre måneder.

Skjønnhetsmerker har også sett salgsrakett, sammen med klær, kjæledyrsartikler, bøker og møbler.



numerologisk betydning av 222

Det er også en økning på 256% i antall personer som begynner med sidehas - etter at mer enn 9 millioner arbeidere ble satt på fjer.

Adam Taylor og hans kone, Alexandra Taylor, startet eBay -butikken Pet Shop Bowl i 2010 etter å ha mistet begge jobbene sine i det økonomiske krasjet.



Paret, begge 39, fra Stratford-upon-Avon, sa at de oppdaget gap i markedet online-men det ble først virkelig tatt av i år.

Pet Shop Bowl er på vei til å tjene sine første 1 million pund

I år har virksomheten gått fra £ 2000 i uken til over £ 21 000 i uken.

Nå er det på sporet å omsette 1 million pund innen desember etter hvert som flere går over til netthandel.

'Vår virksomhet har gått fra styrke til styrke, spesielt i lockdown,' sa paret.

'Dyreproduktene våre fløy ut av hyllene ettersom flere og flere mennesker investerte i kjæledyrene sine og tilbrakte mer tid hjemme med dem. Kjæledyrs godbiter og pleieprodukter var spesielt populære blant kundene våre.

'I løpet av måneder gikk vi fra å tjene £ 2000 i uken til over £ 21 000 i uken -det er en økning på 950%!

'Virksomheten vokser så raskt at vi forventer at salget vårt vil tredobles i løpet av de neste tolv månedene, takket være en boom i folk som handler på nettet.'

Rodney Davies, fra Oakhampton, Devon, selger tilbehør til hjemmet og hagen online. Virksomheten hans, Far East Direct, omsetter for 4,5 millioner pund.

Men dette har steget med mer enn 50% siden lockdown.

eBay sier at det har oppstått 256% økning i antall personer som starter virksomhet siden mars da 9 millioner mennesker ble satt på fjerntid (Bilde: Bloomberg)

Få de siste rådene om penger, nyheter og hjelp rett i innboksen din - registrer deg på NEWSAM.co.uk/email

'Jeg møtte min forretningspartner, Kevin, da vi var på universitetet på 80 -tallet. Vi driver nå vår virksomhet, Far East Direct, fra to kontinenter - Kevin er basert i Hong Kong, mens jeg er her i Storbritannia, sa han.

'Siden den gang har virksomheten vokst massivt. I fjor var omsetningen vår på 4,5 millioner pund, men med all vår suksess med lockdown forventer vi at dette blir 6,5 millioner pund i år.

'Vi var heldige i lockdown da vårt utvalg av varer, for eksempel hundesenger, yogamatter og kompostere, viste seg å være veldig populært ettersom folk brukte mer tid hjemme. Easibee -virksomheten vår, som selger utstyr for birøkt, vokste også mye etter hvert som folk søkte nye hobbyer som betydde at de kunne tilbringe tid ute. '

Ebay sa at det forutsier en ny bølge av 'post-pandemiske entreprenører' i løpet av de neste 12 månedene.

Murray Lambell, daglig leder i Storbritannia, eBay sa: 'Løftet i nye selvlagde millionærer på eBay viser at Storbritannias gründerånd lever og sparker, til tross for den utfordrende økonomiske tiden vi står overfor.

hvorfor har menn ingefærskjegg

'Pandemien har absolutt rammet virksomheten hardt, men den har også vist at gründere er kuttet fra en annen klut og kan gjøre en krise til en mulighet og tjene millioner i prosessen.

'Det er disse fremadstormende små bedriftene som vil hjelpe til med å styrke Storbritannias økonomiske gjenoppretting og trives på lang sikt.'

Se Også: