Mystery of Sherlock -stjernen Benedict Cumberbatchs nye kjæreste har endelig blitt løst

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Benedict Cumberbatch

Kjærlighetskamp: Benedict Cumberbatch og Sophie



terri irwin kjærlighetsskandale

Saken om Sherlock -stjernen Benedict Cumberbatchs mystiske kjæreste har endelig blitt sprukket ...



Skuespiller Benedict, 38, ble først oppdaget med en ny kvinne på en tenniskamp i sommer, og spekulasjoner om hennes identitet har vært utbredt blant fansen hans.



Men i dag kan vi bekrefte at skuespillerens ledende dame er Oxford-utdannet teatersjef Sophie Hunter, 36.

Paret sies å ha vært i et fast forhold i flere uker og har blitt oppdaget sammen mange ganger den siste tiden.

På spørsmål om forholdet sa Sophies mamma Anna kryptisk hjemme i Edinburgh: Se på denne plassen. Du vet aldri.



Benedict har tidligere sagt at han vil ha noen med gode samtaleferdigheter. Og intelligente Sophie passer regningen.

Hun studerte fransk og italiensk ved Oxford før hun meldte seg inn på den prestisjetunge teaterskolen Jacques Lecoq i Paris - der studentene har inkludert Sacha Baron Cohen, Steven Berkoff og Geoffrey Rush.



Etter TV -deler inkludert Midsomer Murders og en liten rolle i filmen Vanity Fair fra 2004, dukket hun opp med Benedict i 2009 -filmen Burlesque Fairytales, satt i et teater i London fra 1930 -årene.

Benedict Cumberbatch

Benedict og Sophie på French Open -tennisfinalen (Bilde: Getty)

I fjor beskrev skuespilleren sin ideelle kjæreste som: En kvinne som vet at hun ikke trenger å få alt pyntet for å se bra ut, er sexy.

En kvinne som kan få deg til å føle deg smart med sine samtaleferdigheter, er også sexy. Jeg tror humor er viktig. Jeg tror også noen som er flinke til å jobbe med andre er sexy.

Det er som å spille en tennis -dobbeltkamp. Du må jobbe godt sammen hvis du skal forbli partnere i lang tid.

Benedict, som vant beste skuespiller ved forrige ukes GQ Men of the Year Awards i London, ble først avbildet med Sophie på French Open i Paris i juni.

De ble nylig sett ute på byen sammen, og har også blitt sett på å nyte et skuespill på National Theatre og sjekke ut en visning av Back to the Future på Londons nye kjepphest Secret Cinema.

Men til nå har identiteten hennes vært et mysterium.

Benedict Cumberbatch

Mystery man: Benedict som Sherlock Holmes (Bilde: BBC)

Benedict skilte seg fra sin siste kjæreste, London-baserte kunstneren Anna James, i 2012, og før det datet han med skuespilleren Olivia Poulet i 12 år.

sally bercow storebror

Tidligere i sommer antydet en av de beste produsentene i BBC -detektivdramaet Sherlock at stjernen hadde innledet et nytt forhold, og advarte hans legion fans at de måtte komme videre.

Den fjerde serien skal begynne å filme tidlig neste år, med sjef Steven Moffat som avslører at det blir mørkere enn noensinne.

Benedikts søster sa tidligere at broren hennes trengte en smart kvinne.

Tracy Peacock sa: En av hans angrer er at han ikke har funnet noen å slå seg til ro med. Du må være en ganske smart informasjonskapsel for å holde tritt. Jeg tror det er muligens derfor han har problemer med kjærester.

I fjor hevdet Benedict at han synes det var vanskelig å slå på sjarmen foran kvinner. Han sa: Jeg er faktisk sjenert. Jeg er ikke så trygg på sosiale situasjoner.

Se Også: