Steve Irwin og kona Terris vakre kjærlighetshistorie og hvordan hun holder arven hans i live

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Steve Irwin giftet seg med naturforskeren Terri Raines for 29 år siden i dag, og kjærlighetshistorien deres er en for evighetene.



Crocodile Hunter -stjernen døde tragisk i 2006 da han ble gjennomboret av hjertet av en stingray barb mens han filmet en dokumentar.



I dag markerer hans enke Terri Irwin nesten tre tiår siden hun knyttet knuten til TV -stjernen i 1992 og startet en av de mest kjente og best elskede familiene på TV.



Kjærlighet ved første blikk

Den amerikanskfødte naturforskeren, naturverneren og forfatteren Terri møtte Steve i 1991 mens hun turnerte på rehabiliteringsanlegg for dyreliv i Australia, og ifølge det offisielle nettstedet for Australia Zoo-som Irwin-familien eier-var det kjærlighet ved første blikk.

Steve og Terri ble forelsket ved første blikk

Steve og Terri ble forelsket ved første blikk (Bilde: Moviestore/REX/Shutterstock)

Paret var begge i 20 -årene da de møttes, og Terri husket tidligere at han var overbevist om at Steve allerede hadde hatt en kjæreste fordi han virket som den perfekte mannen.



Hun sa: 'Vi var ikke helt unge da vi møttes. Men Steve var 29, og jeg var 27, og det første du tror er at han sannsynligvis er i et forhold. & Apos; Men jeg visste ikke hvordan jeg skulle si: Hei, vi har nettopp møttes. Er du i et forhold? & Apos;

Deres første møte gikk ikke så glatt som Terri håpet, da Steve lekte en stygg prank mot henne da han fortalte at han faktisk ble tatt - av hunden sin.



Terri forklarte: Jeg tror han på en måte følte det, så han sa, & apos; Vil du møte kjæresten min? & Apos;

'Jeg følte meg helt knust.

'Og så ropte han, & apos; Hei, Suey, & apos; og her kommer denne lille hunden, Suey. Jeg gikk, & apos; Boom! Ingen kjæreste! & Apos; '

Å stifte familie

Etter at de raskt ble forelsket, knyttet paret året etter bare fire måneders forlovelse, og fortsatte med å få to barn sammen - datteren Bindi, nå 22, og sønnen Robert, nå 17.

De var begeistret for å stifte familie sammen

De var begeistret for å stifte familie sammen

Steve var en hengiven far til brødrene sine, og strømmet tidligere over Terri i en søt video han spilte inn kort tid etter fødselen til sønnen Robert.

Den australske naturverneren sa at han og Terri begge var glade for å ha ønsket to barn velkommen sammen.

Han sa: Jeg er på sykehuset og Terri presser og skyver, og det er vanskelig. Og det er vanskelig. Og uansett, bang! Slipp ham ut, og jeg løftet ham opp, og han er en liten fyr, og jeg la ham på Terris bryst, og vi er bare begeistret.

Og i det øyeblikket, i det øyeblikket, så jeg lyset. Hele tiden hører du at du liker: 'Jeg fanger crocs, jeg redder dyreliv, jeg gjør dette og jeg gjør det. & Apos; Men da Bindi ble født, hadde jeg den samme sensasjonen nå med lille Bob. Samme følelse som: 'Det er derfor jeg ble satt her. & Apos;'

Steve delte også håpet om sine små i tilfelle han døde.

når stenger valglokalene
Paret med datteren Bindi

Paret med datteren Bindi

Han la til: 'Fordi jeg kan være død i morgen, så jeg trenger at disse guttene kommer ut så fort de kan. Så denne lille karen må fange crocs med Bindi.

Fortsetter arven fra Steve

Etter Stevens tragiske bortgang i 2006, har Terri viet sitt liv til å oppdra barna sine og holde Steves arv i live gjennom sitt fortsatte arbeid i Australia Zoo.

Og Terri har insistert på at hun aldri vil date igjen, fordi Steve var hennes sjelevenn.

Hun sa: Jeg er bare ensom for Steve. Jeg føler at vi hadde den soulmate -tingen. Og i de 10 årene siden har jeg ikke datet eller tenkt på det. Fordi jeg ikke er redd for å være alene.

Det er veldig vanskelig å ikke ha Steve. Jeg er bare ensom for Steve hvis det er fornuftig.

Steve ville være så stolt av Bindi og Robert

Steve ville være så stolt av Bindi og Robert (Bilde: Bindi Irwin/Instagram)

Jeg har alltid følt med Steve, hvis jeg ikke hadde giftet meg med Steve, hadde jeg ikke blitt gift.

I mars ble Terri bestemor for første gang etter at datteren Bindi og ektemannen Chandler Powell ønsket en datter som heter Grace Warrior, velkommen.

Og mens Steve dessverre ikke var der for å se datteren hans gifte seg eller starte en egen familie, har Bindi sagt at hun er fast bestemt på å lære datteren sin alt om sin berømte bestefar.

Hun sa: Faren min ville vært den beste bestefaren. Jeg tuller alltid med at hvis han fortsatt var her, ville vi aldri sett babyen vår fordi han ville ta henne med på alle slags eventyr!

Bindi ønsket nylig sitt første barn velkommen med mannen Chandler

Bindi ønsket nylig sitt første barn velkommen med mannen Chandler (Bilde: Chandler Powell/Instagram)

'Jeg vil sørge for at babyen vår blir kjent med pappaen min, og heldigvis har vi mange dokumentarer og bilder vi kan dele med henne.

'Jeg tror hun vil elske å se opptak av pappa som jobber med alle slags dyr og lære om arven hans.

jeremy corbyn kone kaffe

Steves arv vil også leve videre gjennom Robert, som sa at familien ønsker å huske og ære ham i absolutt alt vi gjør.

Få alle de siste kjendisnyhetene levert rett i innboksen din

Fra hemmelige feider og sexy skandaler til de største showbiz -overskriftene - vi serverer en daglig sladderdose.

Få innsiden av alle dine favoritt -kjendiser med vårt daglige nyhetsbrev levert rett i innboksen din gratis.

Du kan registrere deg her.

Etter at Grace ble født, sa tenåringen: Jeg synes det er veldig spesielt at vi som familie skal huske ham, ære ham i absolutt alt vi gjør. Og sørg for at arven aldri, aldri dør uansett.

'Og nå med en ny liten dyrelivskriger som tar på seg ansvaret, ville han bare være sinnsykt spent. Jeg kan ikke engang forestille meg. Det ville vært fantastisk!

Se Også: