Miley Cyrus 'X Factor -opptreden slo av fans da de kritiserte livevokalen hennes

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Med hennes nylige sceneknaller ventet vi noe helt spesielt fra Miley Cyrus da hun gikk til X Factor -scenen søndag kveld.



jake paul fight time uk

Vi har sett henne twerk opp og ned den amerikanske sangeren Robin Thicke, gyrate rundt med en skumfinger mellom beina på MTV VMA-er og til og med gnist en mistenkelig utseende sigarett på scenen på MTV EMAs.



Men det ser ut til at seerne ble skuffet over hennes opptreden under X Factors resultatprogram denne helgen, med mange som tok seg til Twitter for å legge live -vokalen hennes.



I muligens en av hennes mest tamme forestillinger siden hennes Disney -dager som Hannah Montana, fremførte sangeren sangen hennes Wrecking Ball inne i en eske med det som så ut som en sanddyn av plast.

Hun hadde på seg en gullkjole og svart turban som var dekorert med gullsmykker foran.

Og i stedet for de kjente kostymer i nakenfarget sett som vi har sett henne ha på seg nylig, dekket kjolen mye av kroppen hennes og etterlot bare et snev av noen av tatoveringene hennes.



Men det var ikke bare hennes tamme innsats som overrasket seerne, Mileys sang etterlot mange sjokkerte og skuffede etter hennes opptreden.

Miley Cyrus på X Factor

Hennes mest tamme opptreden ennå? (Bilde: ITV)



emma bunton ektemann jade jones

En seer twitret: 'Jeg tror selv jeg kunne synge Wrecking Ball bedre enn Miley Cyrus nettopp gjorde.'

danser på isen gemma collins

En annen skrev: 'Hvorfor ropte Miley Cyrus ned mikrofonen? For en rar hun er! '

Og en annen skrev: 'Miley Cyrus gir ut enda en s ** te -forestilling. Minst gjorde hun ikke twerk Dermot. '

Men ikke alle seerne hadde så harde synspunkter på Mileys vokal, og noen var på utkikk etter andre grunner til hvorfor de syntes hun var litt nøkkelen på kvelden.

En tweetet: 'Jeg ville ikke si at #MileyCyrus var så ille som folk får henne til å være, hun var sannsynligvis syk eller nervøs, jeg trodde hun var flink og prøvde.'

laura anderson glamourmodell

Og det var ikke lenge før Miley var av scenen da sangeren stakk av i løpet av sekunder etter at hennes opptreden ble avsluttet.

Imidlertid klarte hun å få en plugg for hennes kommende europaturné.

Hun sa til programlederen Dermot O & apos; Leary: 'Jeg vil være her neste år til våren på min Bangerz -turné ... Jeg vil være her veldig lenge, så jeg gleder meg til å se deg her neste år.'

Miley Cyrus på X Factor Se galleri

Se Også: