Gemma Collins kommer tilbake til Dancing on Ice blant frykt for at hun kan få snø i studio

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Gemma Collins & apos; time on Dancing on Ice 2019 var minneverdig av mange grunner - inkludert at hun falt flatt på ansiktet midt på skøyter.



Og søndag kveld kom den tidligere TOWIE -stjernen, 39, tilbake til showet, men avstod fra å gå en fot på skøytebanen.



Reality -TV -personligheten ble invitert tilbake til ITV -settet for å vises på skjermen for å dele informasjon med seerne om en konkurranse der de kunne vinne en enorm pengepremie.



For å sikre at hun satte på et glamorøst display, gjorde Gemma en inngang da hun ble senket ned fra taket på en antennebøyle.

Gemma satt inne i sirkelen - som var dekorert for å ligne en stor diamantring - da hun snakket med Dancing on Ice -vertene Phillip Schofield og Holly Willoughby.

Gemma Collins kom tilbake til Dancing on Ice på søndag (Bilde: ITV)



Hun sa at hun var 'så glad' for å være tilbake på Dancing on Ice -settet før hun informerte fansen om den spesielle konkurransen.

Gemma for anledningen hadde Gemma en babyrosa kjole med en dramatisk fiskehale og fullførte det prangende utseendet med en matchende turban dekorert med en stor glitrende stein på pannen.



Tidligere i dag delte den sprudlende Essex -innfødte med fansen at hun var på vei til studioene Dancing on Ice i Hertfordshire.

gaz og emma jane

Gemma filmet reisen inn i studioene og åpnet for frykten da snø falt og været forverret seg.

helgen for tapte saker

Hun var i utgangspunktet begeistret for å se noen flak, men spenningen gikk over til angst da veiene som ledet opp til studioet var dekket av tykke driv.

Hun tråkket ikke en fot på isen (Bilde: ITV)

Gemma fortalte sine følgere at hun var bekymret for å få snø på stedet hvis snøen fortsetter å falle.

Hun sa: 'Når jeg kommer ut av studioene Dancing On Ice i kveld, kommer jeg noen gang til å komme hjem? Dette er bare utrolig. '

Gemma har hatt en travel helg da hun fullførte drømmehuset sitt lørdag.

Hun tok til sosiale medier for å dele prestasjonen hennes da hun skålte anledningen med champagne som hun hadde blitt begavet for å nå milepælen.

Da Gemma delte oppdateringen sin med sine Instagram -følgere, berørte hun de 'tøffe par månedene' hun har opplevd på grunn av at foreldrene begge har koronavirus.

Ved siden av et bilde av hennes nye sett med nøkler, flere kortflasker fizz og en magnum Whispering Angel rosé, skrev den stolte huseieren: 'Det har vært et veldig tøft par måneder, men noen gode nyheter i dag å dele, jeg fikk endelig drømmehuset mitt og nå har jeg nøklene mine #nytt kapittel .

'Jeg har ikke peiling på hvordan jeg skal style det ennå, men det kommer til å bli fantastisk så snart faren min er hjemme fra sykehuset og han ser det, så vil hjertet mitt bli fullt og jeg kan få sprekker.'

Hun la frem en glamorøs visning da hun fortalte seerne om ITVs konkurranse (Bilde: ITV)

I september i fjor løftet Gemma lokket på eiendommen hun håpet å fullføre, og sa at hun planla et toårig renoveringsprosjekt for å gjøre sitt nye hjem til et glitrende rosa palass med eget helipad og badekar med perler.

er usi tech et pyramidespill

Collins -klanen har hatt en tøff tid siden Gemma's far, Alan, er for tiden på sykehus etter en positiv koronavirus -test.

Han er nå i bedring, men Gemma fortalte at det har vært en 'skummel tid'.

I fjor falt Gemma flatt på ansiktet da hun konkurrerte i skøytekonkurransen (Bilde: Matt Frost/ITV/REX/Shutterstock)

Snakker om den siste episoden av Gemma Collins Podcast , fortalte ITVbe -stjernen: 'Det river deg bokstavelig talt i stykker.'

'Huset vårt er ikke det samme uten min far, og det har vært en skummel tid fordi vi bare ikke har visst hvordan han skulle bli. Og hvis han skulle klare det ...

'Det var øyeblikk hvor vi alle måtte ta en prat om at du vet hva hvis far ikke kommer gjennom.'

Bare dager før jul avslørte Gemma at begge foreldrene hennes har koronavirus.

Hun sa at både Alan og mamma Joan var 'ekstremt uvel' og faren hadde fortalt henne at han 'heller ville være død' enn å bekjempe insekten.

Se Også: