Hvem er kona til Jeremy Corbyn? Inne i ekteskapet med Laura Alvarez

Politikk

Horoskopet Ditt For I Morgen

Laura Alvarez, kona til Jeremy Corbyn,(Bilde: Getty Images Europe)



Jeremy Corbyn deler meninger - folk ser ut til å elske ham med glød eller forakte det han står for.



Men en konstant i hans fremgang har vært hans elskede Laura, hans tredje kone som er 20 år yngre og jobbet som bankmann i hjemlandet Mexico.



49-åringen er nå kaffeimportør, og bor sammen med Corbyn i hans valgkrets Islington.

Når vi nærmer oss stortingsvalget i 2019 og Corbyn håper å bli Storbritannias neste statsminister, her forteller vi deg alt vi vet så langt om hjemmelivet hans og kona Laura.

Laura Alvarez, kona til Labour -leder Jeremy Corbyn, ved rådhusene i Glasgow (Bilde: PA)



Jeremy Corbyn har vært gift tre ganger.

Først til professor Jane Chapman som giftet seg med Corbyn i 1974 da hun var bare 24. Ekteskapet varte bare fem år etter at hun var lei av ektemannens intense fokus på venstreorientert politikk.



Mens paret ble separert, begynte Corbyn i et forhold til Diane Abbott som nå fungerer som hans skygge utenriksminister for helse.

Deretter kom Claudia Bracchitta, fra Chile, som han giftet seg med i 1987 og som han hadde tre barn med.

Labour -lederen og kona hans delte seg etter å ha sendt sønnen Ben til grunnskolen i 1999.

kaiser chiefs ricky wilson kjæreste

Hun sa den gangen: 'Jeg er bekymret for at Jeremy har blitt fremstilt som en hard-left MP som ikke kunne bry seg om barna sine, noe som absolutt ikke er sannheten. Jeg ble framstilt som den påtrengende forelder som ønsket en grammatisk skoleplass for sønnen hennes og ingenting annet.

Jeremy Corbyn og kona Laura Alvarez besøker Bardon Mill Village Shop and Tea Room i Northumberland hvor de kjøpte strikkevarer (Bilde: PA)

'Det er ikke en historie om å ta et valg, men om å ikke ha noe valg. Jeg kunne ikke sende Ben til en skole der jeg visste at han ikke ville være lykkelig.

Mens Jeremy var i stand til å ta en slags beslutning, var jeg ikke. Det er en posisjon du blir presset til i stedet for en du velger. '

Nå er han gift med Laura Alvarez som har den laveste profilen til noen ektefelle i den britiske politiske lederen i det siste.

Paret møttes første gang i 1999 da Alvarez sin eldre søster Marcela bodde i London med datteren Jasmin, den gang syv.

Hennes fremmedgjorte ektemann, Edguardo, bortførte den lille jenta og flyktet til Amerika.

Hun dro til avdøde Labour -parlamentsmedlem Tony Benn for å få hjelp og ble introdusert for Corbyn som prøvde å hjelpe. Han møtte og snakket med politifolk på hennes vegne.

Hans kone, Laura, hadde fløyet til England fra hjemmet sitt i Mexico City for å være sammen med søsteren, og fulgte henne til en innsamling i en pub i Finsbury Park som Corbyn deltok på.

Corbyn og kona Laura (Bilde: PA)

Paret ble forelsket og opprettholdt et langdistanseforhold etter at hun kom tilbake til Mexico hvor hun jobbet i en bank i Mexico City for å hjelpe fattige bygdesamfunn.

Paret giftet seg på Hacienda Panoaya, en eiendom med sitt eget kapell, i 2012.

De bor i terrassehuset hans i Finsbury Park, Nord -London, som ville koste rundt 1 million pund å kjøpe, med en katt som heter & quot; El Gato & apos ;.

Ben og Thomas Corbyn, sønnene til Jeremy Corbyn med kona Laura Alvarez på Arbeiderpartiets årlige konferanse (Bilde: PA WIRE)

Laura Alvarez er kjent for å dele ektemannens politiske overbevisning, selv om hun unngår rampelyset.

I et sjeldent intervju i en fly-on-the-wall-dokumentar beskrev Álvarez Corbyn som 'ikke veldig god i husarbeid, men han er en god politiker'.

Hun snakket også om sin stolthet etter at Corbyns klesforstand ble kritisert av David Cameron som sa til ham på PMQS i februar 2016 at han skulle 'ta på seg en skikkelig drakt, gjøre slipset ditt og synge nasjonalsangen'.

Arbeiderpartiets skyggekansler John McDonnell og Corbyns kone Laura (Bilde: REUTERS)

Paret nyter netter med å spise vegetarmat som er dyrket på hans tildeling, drikker det rare glasset vin og ser på EastEnders.

Den har blitt rapportert Labour har avvist et tilbud om at Corbyn skal vises sammen med sin kone på BBCs One Show -sofa og insisterer på at Corbyn -familien er utenfor grensene under kampanjen.

Se Også: