Huseierens sjokk etter at naboens forlengelse kommer innen centimeter fra eiendommen hans

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

En huseier ble stusset etter at naboens forlengelse ble bygget bare centimeter fra eiendommen hans.



NHS -arbeider Stuart Smith, fra Kings Norton, Birmingham, får ikke tilgang til siden av huset takket være den 'bisarre' og 'overlappende' konstruksjonen.



Smith hevder at en 'feilkatalog' over grenselinjen betyr at takrenner festet til begge eiendommene nå berører, og han er bekymret for potensielle drenering og fuktige problemer, rapporterer Birmingham Live .



42-åringen påstår også at planene ikke ble fulgt da byggherrer ikke klarte å passe taket på naboens hjem.

I stedet sier Smith at en vegg ble bygget like under taket hans og gikk inn.

Planleggingsoffiserer for Birmingham bystyre undersøker nå utvidelsen, som så arbeider utført over en garasje for å øke eiendommens størrelse fra tre til fem soverom.



Stuart Smith -huset

Den nye takrennen berører nå Stuart Smiths hus (Bilde: BPM Media)

Smith sa: 'Det er ikke noe gap for å kunne opprettholde vår egen eiendom.



er chris packham gift

'Vi kan aldri fjerne takrennene nå, vi kan ikke fikse filtetaket eller fasadene eller gjengi siden av huset. Det er sånn
permanent nå og eventuelle problemer vi må leve med.

'De (byggherrene) visste faktisk ikke før de begynte å bygge under takfoten min. Det var først da de kom så langt opp, de skjønte at taket mitt var i veien for at de kunne ta sitt eget tak.

'Jeg snakket med naboen på det tidspunktet, og de sa at de ville' ordne opp ', men (byggherrene) fikset det ikke, de bare jobbet
rundt det, bygde et lite flatt tak og bygde taket til siden - bisarr. '

Smith, som jobber for Birmingham og Solihull Mental Health Foundation Trust, sa at han var klar over at naboene hadde gitt planleggingstillatelse i 2018-for en to-etasjes forlengelse foran og en etasje bak.

Stuart Smith -huset

Stuart stemplet verket som 'bisarr' (Bilde: BPM Media)

Stuart Smith -huset

Naboens forlengelse ligger bare centimeter unna Stuarts eiendom (Bilde: BPM Media)

IT -arbeideren, gift med barnehagelærer Sallyanne, 39, sa at arbeidene startet i slutten av januar 2021, da de ble vekket av et høyt smell da byggherrer begynte grunnlaget.

Nøkkelarbeiderne, som har jobbet utrettelig gjennom hele pandemien, sa at det var først i mars de kunne se toppen av bygningen.

'Det så veldig nært ut, men du kunne ikke se det ordentlig ettersom det var skjult litt (av stillaset),' sa Smith.

sainsburys vintilbud 2018

'Jeg føler meg helt forferdelig over dette. Jeg prøver å skyve det i bakhodet og prøver å glemme det - men så gjør jeg ingen fremgang.

'Så da må jeg konsentrere meg om det, og det bare snurrer meg. Jeg har problemer med å sove. Det er bare veldig stressende. Det er mye bekymring. Vi
kjøpte huset som huset vi ønsket å bo i for alltid.

'Det har bare plaget dette litt nå. Vi må få ordnet dette og gjenoppbygd lenger tilbake. Jeg ser ikke hvordan noen kan være fornøyd med det.

'På noen punkter er det faktisk rørende. Der jeg har et tak over en garasje foran, berører det taket hans over garasjen og helt på toppen renner rennene.

'De overlapper faktisk. De har bygget en del av veggen lavere enn den burde vært. De kom seg rundt det ved å tråkke det inn og bygge høyere, men da er ikke taket rett over veggen.

'På baksiden der jeg har et flatt tak, er takrennen der de rører veggen deres, og det betyr at jeg ikke kan løsne takrennen og fjerne den.'

Smith la til: 'Det er fortsatt mye å gjøre med det, så jeg forventer at de vil gjøre noe før arbeidet fortsetter.

'Det kommer bare til å spare folk penger i det lange løp. Sideveggen trenger ombygging og flytting og taket må tas av og på.

'Han kommer til å ha alle slags problemer med fuktighet i fremtiden og lekkasjer.

doner kjøtt og chips

'Jeg snakker med en advokat, men det går veldig sakte når vi går gjennom bygningsforsikringene.'

Smith, som flyttet inn i hjemmet i februar 2017, sa at han fryktet at planene var signert av en privat bygningsinspektør, så han var bekymret for at bystyret ikke ville gripe inn.

'Det er et problem da jeg først klaget til Birmingham bystyre, men noen av disse tingene faller ikke under planleggingen de faller under bygningskontroll,' sa han.

Stuart Smith -huset

Stuart Smith snakker med en advokat som et resultat av arbeidet (Bilde: BPM Media)

Stuart Smith -huset

Stuart sier utvidelsen har doblet størrelsen på naboens eiendom (Bilde: BPM Media)

Registrer deg på vårt nyhetsbrev for å få dagens største nyheter rett i innboksen din

The NEWSAM's nyhetsbrev gir deg de siste nyhetene, spennende showbiz- og TV -historier, sportsoppdateringer og viktig politisk informasjon.

Nyhetsbrevet sendes først ut på e -post hver morgen, kl. 12 og hver kveld.

verste hotellet i Storbritannia

Gå aldri glipp av et øyeblikk ved å melde deg på vårt nyhetsbrev her.

Han sa at utvidelsen har doblet størrelsen på nabohuset-fra 81 000 kvadratmeter med ekstra 76 000 kvadratmeter. Det har gått fra tre soverom til fem soverom, med et større kjøkken, garasje, vaskerom og loftkonvertering.

Smiths nabo, som fikk arbeidet utført, sa at han hadde samarbeidet fullt ut med rådets offiserer, og 'det er dem som bestemmer' utfallet.

Da Birmingham Live kontaktet ham om arbeidet, sa middelaldrende innbygger: 'Jeg har allerede snakket med bystyret. Overlat det til rådet å ordne opp. '

En talsmann for bystyret i Birmingham la til: 'Vi har mottatt en klage om at arbeider bryter med planlovgivningen.

'Saken er nå under etterforskning, og offiserer er i diskusjoner med både eieren og klageren.'

Se Også: