Tvillinger som spilte Emma i Friends deler utrolige sjeldne snaps for showets 25 -årsjubileum

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

For å feire 25 -årsjubileum delte baby Emma -skuespillerinnen Cali og Noelle Sheldon tilbakekallingsbilder fra sine dager på settet

For å feire Vennenes 25 -årsjubileum delte baby Emma -skuespillerinnen Cali og Noelle Sheldon bilder med tilbakesending



Tidløs sitcom Venner fylte 25 år i forrige uke, og for å feire jubileet har baby Emma-skuespillerne Cali og Noelle Sheldon delt bilder fra sine dager på settet med den stjernespekket rollebesetningen.



Tvillingene Cali og Noelle, nå 17, ga ut aldri før sett snaps Instagram fra den tiden de spilte baby Emma, ​​et resultat av et kast mellom Rachel Green (Jennifer Aniston) og Ross Geller (David Schwimmer).



Cali og Noelle Sheldon delte rollen som baby Emma i den ikoniske serien mellom 2003 og 2004.

Tvillingene Cali og Noelle Sheldon delte rollen som baby Emma i den ikoniske serien mellom 2003 og 2004

Tvillingene Cali og Noelle Sheldon delte rollen som baby Emma i den ikoniske serien mellom 2003 og 2004 (Bilde: Instagram)

Eurovision 2019 britisk tid

Emma fanger oppmerksomheten til Jennifer, Courteney Cox og Lisa Kudrow, og babyen Emma ser nydelig ut på et av fotografiene mens hun lykkelig står blant en rekke leker.



Cali skrev det søte bildet: 'Den der alt begynte ... #venner25.'

Eagle-eyed fans tror bildet ble tatt under episoden på Emma's første bursdagsfest.



Tenåringsskuespilleren delte også et søtt bilde av Jennifer, som spilte moren på skjermen og holdt en av tvillingene i fanget hennes.

britney spears - giftig

Den legendariske skuespilleren Jennifer snuggled nær babyen Emma og smilte søtt etter kameraet.

Tenåringsskuespilleren delte også et søtt bilde av Jennifer Aniston, som spilte moren på skjermen og holdt en av tvillingene i fanget hennes

Tenåringsskuespilleren delte også et søtt bilde av Jennifer Aniston, som spilte moren på skjermen og holdt en av tvillingene i fanget hennes (Bilde: Instagram)

Rachels graviditet var en overraskelse i den åttende sesongen av showet, og seerne var begeistret for å oppdage at faren var hennes on/ off -kjæreste Ross. Seriefinalen fulgte Rachel som ga opp drømmejobben i Paris og valgte kjærligheten til Ross i stedet.

Teenage -tvillingene Noelle og Cali ble sett på som & quot; den mest anerkjente babyen på ungdommene & quot ;, men de er nå alle voksne og har sist spilt i Jordan Peele sin siste marerittfilm Us.

Skuespillerne avslørte tidligere at de ikke hadde lov til å se på venner før de var tretten år og bekjente: 'Jeg husker ingenting om å være med i showet, men jeg har sett bildene.'

Moren deres Gretchen Carpenter fortalte også Mas : 'Alle var veldig, veldig hyggelige mot Noelle og Cali, og behandlet dem som små prinsesser på settet.'

Tvillingene i tenårene ble sett på som & apos; den mest anerkjente babyen på ungdommene & apos;

Tvillingene i tenårene ble sett på som & apos; den mest anerkjente babyen på ungdommene & apos; (Bilde: Instagram)

Les mer

Showbiz -redaktørens valg
Tearful Kate sier barna har & apos; mistet pappa & apos; Jeff deler snap av lookalike Freddie Depp avsluttet Amber -ekteskapet over en poo Kate Garraway bekrefter GMB -retur

Resten av Friends -gjengen feiret også showets 25 -årsdag i helgen med minneverdige Instagram -innlegg som markerte det spesielle jubileet.

holly willoughby gemma collins

Tidligere medstjerner Lisa Kudrow og Courteney Cox ristet til og med feiringen sammen.

Sitcom traff først NBC -skjermer i 1994 og kjørte i 10 år.

Se Også: