Britney Spears 'Giftige medstjerne kaller henne en' vakker person 'midt i konservatoriets kamp

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Britney Spears 'Toxic video co-star har kalt popstjernen en' vakker person 'midt i hennes pågående konservatoriekamp.



Martin Henderson spilte hovedrollen som Britneys kjærlighetsinteresse i den dampende musikkvideoen fra 2003, og 18 år senere har han strømmet over sangeren og hennes milde natur.



Da han løftet lokket på opplevelsen av å opptre sammen med popprinsessen, insisterte Martin på at Britney er en helhjertet 'god person'.



Skuespilleren fortalte Page Six: Hun var en virkelig god person.

Jeg følte at mye av det som skjedde med henne var på grunn av måten hun ble jaget og behandlet på.

Jeg tror at alle i en slik situasjon med den typen stress ville ha stunder i kamp, ​​og jeg tror det ikke er en overraskelse at hun gjorde angret slik hun gjorde.



Martin Henderson spilte hovedrollen som Britneys kjærlighetsinteresse i den dampende musikkvideoen fra 2003

Martin Henderson spilte hovedrollen som Britneys kjærlighetsinteresse i den dampende musikkvideoen fra 2003 (Bilde: Splash News)

TV-lisens for netflix

Virgin River -stjernen fortsatte med å dele sine tanker om Britneys pågående konservatoriekamp etter at Hit Me Baby One More Time -hitmakeren stemplet situasjonen hennes som 'fornærmende' i forrige uke.



Martin delte: Jeg tror at alt som skjer må være gjennomsiktig, slik at domstolene kan avgjøre på en måte for hennes beste. Jeg vil hate å tro at hun blir kontrollert eller manipulert på noen måte fordi jeg synes hun virkelig er en vakker person.

Etter å ha låst leppene med den blonde bomben i den uforglemmelige Toxic -videoen, fortsatte Martin med å spille hovedrollen i Grey's Anatomy.

Martin spilte videre i Grey's Anatomy

Martin spilte videre i Grey's Anatomy (Bilde: Splash News)

Selv om skuespilleren ikke lenger er i nærheten av Britney, har han fulgt historien hennes nøye og kastet sin fulle støtte bak sangeren.

Det kommer etter at Britney angivelig føler seg bra & apos; mens hun fortsetter å samles for slutten av konservatoriet.

Den 39 år gamle popprinsessen, som har vært i konservatoriet i 13 år, møtte nylig en rekke suksesser i saken mot faren Jamie Spears.

En kilde som talte sangeren, har siden avslørt at Britney føler seg stadig mer optimistisk om fremtiden.

Britney og Martin tilbake i 2003

Britney og Martin tilbake i 2003 (Bilde: Splash News)

De siste kommentarene kom etter at Britney ble fortalt at hun kunne utnevne sin egen advokat, i en enorm seier for sangeren.

Snakker til E! på nett , forklarte en innsider at mamma til to var begeistret for de siste oppdateringene.

støvler svart fredag ​​2015

'Britney har det bra. Hun føler virkelig at hun er på vei til frihet. Alt hun ønsket var en advokat som trodde på henne og vil kjempe for henne, 'forklarte kilden.

Etter kjennelsen tok Britney til sosiale medier og kastet støtten offentlig for Free Britney -bevegelsen for første gang.

Se Også: