Farrah Fawcetts hemmelige forhold gjennom kreftkampen før den tragiske døden

03:00

Horoskopet Ditt For I Morgen

Farrah Fawcett ble involvert i et hemmelig kjærlighetsforhold de siste årene av livet hennes før hun på tragisk vis døde i 2009 etter å ha tapt kampen mot kreft.



jeg er en kjendis 2017-deltakere

Skuespillerinnen - som døde for 62 år gammel, for 11 år siden - var kjent gift med Lee Majors fra 1973 til 1982 - med Hollywood-paret som knyttet båndet for 47 år siden i dag.



Farrah og Lee skilte seg i 1979 og ble til slutt skilt i 1982. Likevel insisterte Lee på at paret forble 'i kommunikasjon mot slutten.'



Men for Charlie's Angels-stjernen Farrah var det ikke bare solskinn og regnbuer i hennes personlige liv, ettersom en eks av henne har hevdet at hun var involvert i en dyp affære med ham til tross for at hun var i et offentlig forhold med en annen mann på den tiden.

Farrah skal ha hatt en hemmelig affære mot slutten av livet (Bilde: Getty Images)

Farrahs tidligere flamme Greg Lott, 73, begynte først å date skjønnhetsdronningen da de begge gikk på University of Texas på sekstitallet.



Selv om de sluttet med kjærligheten etter universitetet, har Greg sagt at paret gjenopplivet forholdet i 1998 og forble et par i 11 år til hun døde av kreft i 2009.

Mens den avdøde skuespillerinnen fortsatte å bli knyttet romantisk til Ryan O'Neal i årene før hennes tragiske bortgang, hevder Greg likevel at han faktisk var mannen i skyggen som Farrah var virkelig forelsket i.



zara og mike tindall

Greg åpnet opp om sin erindring om den såkalte affæren, og fortalte ABC News i Amerika tilbake i 2013: 'Farrah Fawcett og jeg ble gjenforent i et forhold, et kjærlig, samtykkende en-til-en-forhold. Ingen andre kjærester. Ingen andre venninner.

Farrah var kjent gift med Lee Majors fra 1973 til 1982 (Bilde: Ron Galella Collection via Getty Images)

Men parets forhold hadde en nøkkel i arbeid av Farrahs skuespillerkjæreste Ryan, som Greg hevder forbød ham å se Farrah i hennes siste dager.

Greg hevdet: 'Han holdt meg fra å se mitt livs kjærlighet før hun døde. Bilder skaper ikke et forhold. Jeg vet hva jeg hadde med henne. Det hadde han ikke. Han blåste den.

Selv om Farrah faktisk aldri knyttet sammen med Ryan under deres offentlige romanse fra 1979 til 1997, ønsket paret sønnen Redmond velkommen sammen i 1975.

Men til tross for bruddet deres - som fant sted mer enn et tiår før Farrahs død - forble Ryan en konstant tilstedeværelse i skuespillerinnens liv.

Stjernen datet offentlig skuespiller Ryan O'Neal i årene før hennes tragiske bortgang

Farrah datet Ryan fra 1979 til 1997 (Bilde: REX/Shutterstock)

Greg fortsatte med å hevde å ha mange år med håndskrevne notater mellom ham og Farrah, i tillegg til et bilde han sa Ryan sendte ham etter stjernens død som var påskrevet: «For Greg Lott, ingen vinner. Fred.'

hvorfor avlyste peter kay turen sin

Og da det ble påpekt at Greg faktisk ikke har noen bilder sammen med Farrah under deres påståtte '11-årige romanse', hevder Greg at det var fordi han ønsket å si fra offentligheten.

Han husket: «Jeg snakket sist med Farrah sent på natten til 9. april – to og en halv måned før hun døde. Hun forberedte seg på å komme hjem fra en behandlingsperiode på St John's Hospital i Santa Monica

'Hun fortalte meg: 'Jeg kommer hjem i morgen. Jeg elsker deg og jeg vil ringe deg.'

Men han hørte aldri fra henne igjen.

Sønnen Redmond, Ryan O'Neal og Farrah Fawcett

Paret ønsket sønnen Redmond velkommen sammen i 1975 (Bilde: Getty)

Storbritannias topp 100 hunder

I desperasjon tok han et fly til hennes hjem i Los Angeles, California, men hevder at da han kom dit, ble han avvist ved døren av Ryan.

Han la til: «Jeg fikk aldri tatt farvel med Farrah. Ryan stengte meg ute av livet hennes.

Når de snakket om hvordan den avdøde skuespillerinnen var da de først så hverandre på sekstitallet, beskrev Greg skjønnhetsdronningen som 'en sprudlende palomino - alle ben, tenner og ånd.'

Han fortsatte: «Vi var blinde, gale, forelsket. Farrah var min beste venn og min inspirasjon.

«Vi ble forelsket i hverandre for alle disse årene siden, og vi sluttet aldri å elske hverandre. Livene våre tok oss i veldig forskjellige retninger, men til slutt kom hjertet hennes alltid hjem til meg og Texas.'

Har du en historie å selge? Ta kontakt med oss ​​på webcelebs@trinityNEWSAM.com eller ring oss direkte på 0207 29 33033

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: