Rev Kate Bottley deler de viktigste tingene hun har lært i livet

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Ærlig Kate Bottley og ektemannen Graham på Gogglebox: Brexit Special

Med mannen Graham på Gogglebox(Bilde: Kanal 4)



Mitt motto for livet er et bibelvers - 'Jeg er kommet for at du skal ha liv og liv i all sin fylde. 'Jeg vil presse alt ut av det. Ingen av oss kommer oss levende ut av dette, og ingen på dødsleiet sier at de skulle ønske at de hadde støvet mer. Jeg gjør for mange lovord for folk der det bare er å si at de likte kryssord. Jeg vil at min skal være mer, 'Jeg håper du har tatt med smørbrød, og vi kommer til å trenge en pause halvveis ...'



Jeg vil ha begravelsen min før jeg dør - jeg har ikke satt alle de menneskene og sa fine ting om meg uten at jeg hørte dem . Men jeg vil ikke ha hele denne feiringen av livet. Jeg vil ha svarte slør, gatene står stille, hester med fjær og folk som gråter. Jeg er en oppmerksomhetssøkende frue.



(Bilde: willie)

Jeg har lært at krangling med folk på internett er som å spille sjakk med duer - de vil kaste ut over hele brettet og fortsatt si at de vant.

Du må ha god støtte i livet, så min største kjærlighet er Jesus, Graham, barna mine, en gin og tonic og en god BH .



Selvfølgelig stiller jeg spørsmålstegn ved min tro. Når du begraver en for liten eske, tenker du: ‘Hva gjør vi her da? Dette burde ikke skje. ' Det kommer som et sjokk for folk når jeg sier: 'Vel, jeg kan ta feil ...' men det er vinn-vinn fordi hvis jeg tar feil om hele denne Gud-avtalen og det ikke er noe etter at vi dør, vet jeg ikke, vil JEG? Og hvis det er det, er jeg på en vinner.

Jeg gikk bare i kirken fordi jeg likte prestens sønn . Mamma og pappa trodde jeg var med i en kult, og jeg måtte forklare at det bare var Church Of England. På en måte var det mitt opprør. Jeg var et sjenert barn, men jeg ble en skitten show-off. Jeg ville se på min nå ektemann Grahams far på prekestolen og tenke: ‘Hvordan kommer jeg meg dit?’ Det var den første hviskingen av et kall.



Kate på pilegrimsreise (Bilde: 1)

Å gå 135 kilometer på en pilegrimsreise til Santiago, Spania, lærte meg at jeg ikke er dårlig i munnen på denne kroppen igjen . Jeg er ikke størrelse 8, jeg er ikke 6 fot, og som de fleste kvinner som har vokst mennesker inni dem, ser du deg i speilet og føler deg dårlig med deg selv. Men denne kroppen tok meg over Pyreneene.

Jeg liker tenåringer mye, de er fantastiske - de kan ta seg et bad, legge seg og legge seg, og når du har lært dem å bruke en mikrobølgeovn, er jobben din ferdig . Hvis jeg kunne være halve personen begge barna mine er, ville jeg vært fantastisk. Datteren min har en så sterk følelse av rettferdighet. Og hun er 10 ganger tøffere enn meg.

Mitt hemmelige øyeblikksbilde

Rev Kate Bottley

Kate på bryllupsdagen i 1998, med faren

Jeg og pappa utenfor huset vårt før jeg giftet meg med Graham. Jeg var en baby på 23, men når du vet, vet du. Faren min var mer nervøs enn meg - han var montør i en teglfabrikk og ikke vant til å snakke offentlig - men dette bildet taler til meg om hans stolthet.

Vi vil være i et supermarked og se noen som ser, og han og mamma vil si: 'Ja, det er henne.'

Jeg prøvde noe i et garderobe nylig, og jeg kom ut og de samlet en mengde med kameraer og sa: ‘Det er datteren vår.’ Noen ganger er det litt overveldende.

Jeg er en helt annen person enn den på dette bildet. Graham og jeg hadde ikke vært gjennom så mye da, nå har vi gjort det. Noen dager må du velge å elske hverandre, og du vil ikke alltid se ut eller føle deg så bra som du gjorde på bryllupsdagen. Men jeg kan virkelig si at jeg elsker ham mer nå enn jeg gjorde den dagen.

Rev Kate Bottley presenterer Good Morning Sunday med Jason Mohammed på BBC Radio 2, søndager, fra 6-9am

Se Også: