Caitlyn Jenners skiftende ansikt fra fyllstoffer til boobjobber da hun vinket farvel til Bruce

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Reality TV -sensasjon Caitlyn Jenner ble først et kjent navn i 2015, etter at hun kom ut som transgender i april samme år.



TV -stjernens hjem på 3,5 millioner dollar var bakteppet for hennes ikoniske Vanity Fair -omslag, der hun avslørte seg selv som Caitlyn for aller første gang.



lagret minogue x-faktor

Hun har siden blitt den mest berømte transgender -kvinnen i verden.



Før overgangen steg Caitlyn - den gang kjent som Bruce Jenner - til rampelyset som en 26 år gammel olympisk mester på 1970 -tallet.

Bruce tilbrakte år i offentligheten som en heroisk amerikansk friidrettsutøver, før han ble en del av det globalt berømte Kardashian -imperiet.

Caitlyn Jenner ser dramatisk annerledes ut etter nesten 50 år i søkelyset og utallige prosedyrer for kosmetisk kirurgi

Caitlyn Jenner ser dramatisk annerledes ut etter nesten 50 år i søkelyset og utallige prosedyrer for kosmetisk kirurgi



Reality TV -sensasjon Caitlyn Jenner ble først et kjent navn i 2015, etter at hun kom ut som transgender

Reality TV -sensasjon Caitlyn Jenner ble først et kjent navn i 2015, etter at hun kom ut som transgender (Bilde: Instagram)

Siden den gang har den tidligere Keeping Up With The Kardashians -stjernen, 70, gjennomgått utallige kosmetiske operasjoner som startet da hun ble kjent som Bruce.



Olympians skiftende ansikt gjennom årene har helt sikkert bygget opp for å avdekke en dramatisk transformasjon da hun debuterte Caitlyn.

La oss ta en titt på stjernens skiftende ansikt de siste 50 årene, noe som førte til at hun ble en inspirasjon i det transkjønnede samfunnet.

Før overgangen steg Caitlyn - den gang kjent som Bruce - til rampelyset som en 26 år gammel olympisk mester på 1970 -tallet

Før overgangen steg Caitlyn - den gang kjent som Bruce - til rampelyset som en 26 år gammel olympisk mester på 1970 -tallet (Bilde: Getty Images)

Stjernen, 70, har gjennomgått utallige kosmetiske operasjoner for å bli Caitlyn som begynte da hun var Bruce

Stjernen, 70, har gjennomgått utallige kosmetiske operasjoner for å bli Caitlyn som begynte da hun var Bruce (Bilde: Instagram)

Da Bruce steg opp til stjernestatus i 1976 etter å ha vunnet OL -gull, legemliggjorde sportsmannen det han trodde det betydde å være en alfahann med muskler og hår.

I 1982 stilte han berømt for et Playboy -cover og viste frem sin hunky fysikk da han ble en nasjonal helt.

I 1984 begynte Bruce sin overgang til å bli en kvinne sakte da han fikk sin første nesejobb og ansiktsløftning.

Han hadde også begynt å tynne ut øyenbrynene sine i et forsøk på å få ham til å se mer preparert ut da han tidligere avslørte at han var & frafalt & apos; av ansiktshår.

Da Bruce reiste seg til stjernestatus i 1976, legemliggjorde sportsmannen det han trodde det betydde å være en alfahann

Da Bruce steg opp til stjernestatus i 1976, legemliggjorde sportsmannen det han trodde det betydde å være en alfahann (Bilde: Getty)

Før slutten av tiåret innrømmet Bruce at han fortsatte med minst seks prosedyrer i ansiktet, inkludert nesejobber og ansiktsløftninger.

Bruce 's stjerne vokste da han giftet seg med mammaer og dronning av Kardashian -klanen, Kris Jenner, men det stoppet ikke Bruce' s skiftende ansikt.

jessica parker ben miller

I 2009 gjennomgikk mesteren en revisjonær ansiktsløftning og mange snaps antyder mer kosmetisk kirurgi enn han tidligere har innrømmet da de viste ham med en jevnere kjeve.

Bruce's overgang til å bli en kvinne begynte sakte da han fikk sin første nesejobb og ansiktsløftning

Bruce's overgang til å bli en kvinne begynte sakte da han fikk sin første nesejobb og ansiktsløftning (Bilde: Splash)

Da styggene forbi og 2010 sakte nærmet seg, så det ut til at stjernen fikk hull i ørene og begynte å vokse håret

Da styggene forbi og 2010 sakte nærmet seg, så det ut til at stjernen fikk hull i ørene og begynte å vokse håret (Bilde: AKM-GSI)

Da styggene forbi og 2010 sakte nærmet seg, så det ut til at stjernen fikk hull i ørene og begynte å vokse håret lenger.

Caitlyn ble kjent med at Adam's eple ble flatet ut i 2014 ved å ha injisert fyllstoff i kinnene hennes.

Hollywood A-lister kunngjorde hennes kjønnsovergang i 2015 og brøt internett med et beryktet Vanity Fair-omslag.

Hollywood A-lister kunngjorde hennes kjønnsovergang i 2015 og brøt internett med et beryktet Vanity Fair-omslag

Hollywood A-lister kunngjorde hennes kjønnsovergang i 2015 og brøt internett med et beryktet Vanity Fair-omslag (Bilde: Annie Leibovitz / Vanity Fair)

Caitlyns overgang - som kom etter at ekteskapet hennes med Kris Jenner ble avsluttet - ble dokumentert på KUWTK og hennes eget realityprogram, I Am Cait.

Etter å ha gjennomgått en nesejobb, brystforstørrelse, trakealbarbering, omforming av kjeven og fjerning av skjegg som en del av overgangen, fullførte Caitlyn prosessen med kjønnsskifteoperasjon.

Når hun snakket om prosedyren i boken, beskrev hun gladelig: 'Operasjonen var en suksess, og jeg føler meg ikke bare fantastisk, men frigjort. Så hvorfor til og med vurdere det?

'Fordi det bare er en penis. Det har ingen spesielle gaver eller bruk for meg annet enn det jeg har sagt før, evnen til å ta en sus i skogen. Jeg vil bare ha alle de riktige delene. '

er du strandkroppsklar modell
Caitlyns overgang - som kom etter at ekteskapet hennes med Kris Jenner ble avsluttet - ble dokumentert på KUWTK og I Am Cait

Caitlyns overgang - som kom etter at ekteskapet hennes med Kris Jenner ble avsluttet - ble dokumentert på KUWTK og I Am Cait

Hun gjennomgikk en nesejobb, brystforstørrelse, trakealbarbering, omforming av kjeven og fjerning av skjegg som en del av overgangen

Hun gjennomgikk en nesejobb, brystforstørrelse, trakealbarbering, omforming av kjeven og fjerning av skjegg som en del av overgangen (Bilde: Instagram)

Caitlyn fortsatte å gå under kniven etter overgangen, og hun investerte berømt i en 10-timers ansiktsfeminiseringskirurgi som angivelig kostet $ 70 000.

Den kirurgiske prosedyren innebærer vanligvis å senke hårlinjen, løfte pannen, fjerne den benete ryggen rundt øyehulene og neseplastikk for å gjøre nesen mindre og tynnere.

Les mer

Showbiz -redaktørens valg
Tearful Kate sier barna har & apos; mistet pappa & apos; Jeff deler snap av lookalike Freddie Depp avsluttet Amber -ekteskapet over en poo Kate Garraway bekrefter GMB -retur

Det inkluderer også ofte avsmalnende kjeven og haken, fjerning av adams eple og løfting eller fylling av kinnene.

Det er forskjellige kjennetegn mellom den kvinnelige beinstrukturen og hannen, for eksempel avstanden mellom toppen av leppen og nesen din, det er mindre på kvinner, forklarte Caitlyn.

Caitlyn fortsatte å gå under kniven etter overgangen, og hun investerte berømt i en 10-timers ansiktsfeminiseringskirurgi

Caitlyn fortsatte å gå under kniven etter overgangen, og hun investerte berømt i en 10-timers ansiktsfeminiseringskirurgi (Bilde: Instagram)

Ben needham siste oppdatering
Prosedyren innebærer å senke hårlinjen, løfte pannen, fjerne den benete ryggen rundt øyehulene og neseplastikk

Prosedyren innebærer å senke hårlinjen, løfte pannen, fjerne den benete ryggen rundt øyehulene og neseplastikk (Bilde: Instagram)

Siden overgangen har Caitlyn fortsatt å blomstre med sine sosiale medier som jevnlig oppdaterer fans med snaps som viser sitt overdådige liv som kvinne i Malibu.

TV -stjernen slås ofte strålende mens hun viser frem sin fyldige pute, glødende hud og blanke hår.

En rekke snaps viser at transgenderstjernen hadde et ganske annet ansikt enn Caitlyn vi først så etter overgangen hennes.

Siden overgangen har Caitlyn fortsatt å blomstre med sine sosiale medier som jevnlig oppdaterer fans med sitt overdådige liv som kvinne

Siden overgangen har Caitlyn fortsatt å blomstre med sine sosiale medier som jevnlig oppdaterer fans med sitt overdådige liv som kvinne (Bilde: caitlynjenner/Instagram)

I 2020 har Caitlyn nå gyllenbrun med hår med honningfargede høydepunkter, mens hun først debuterte med sjokoladefargede låser.

Hun deler ofte bilder av seg selv med en fullstendig sminket sminke mens hun fremhever den voksende tuten hennes med surring av rosa lipgloss.

En serie med badedrakter har snevet til stjernens ytterligere brystforstørrelser da hun har paradet en fyldigere byste.

En rekke snaps viser at transgenderstjernen hadde et ganske annet ansikt enn Caitlyn vi først så etter overgangen hennes

En rekke snaps viser at transgenderstjernen hadde et ganske annet ansikt enn Caitlyn vi først så etter overgangen hennes (Bilde: Instagram)

Caitlyn sørger for å ta vare på sitt feminine utseende med mange ansiktsbehandlinger, manikyr og profesjonelle team

Caitlyn sørger for å ta vare på sitt feminine utseende med mange ansiktsbehandlinger, manikyr og profesjonelle team (Bilde: Instagram)

Caitlyn sørger for å ta vare på hennes feminine utseende med mange ansiktsbehandlinger, manikyr og profesjonelle team av stylister og sminkeartister for å arbeide med magien hennes.

Ryktene har fortsatt å sirkulere om at hun har fortsatt å få leppefyllere, brystimplantater og botox - for mer fullstendig å gå over til å leve som kvinne.

Har du en historie å selge? Ta kontakt med oss ​​på webtv@trinityNEWSAM.com eller ring oss direkte 0207 29 33033

Se Også: