Chris Packhams kjæreste, bor hver for seg og hvorfor de ikke vil gifte seg før det er mørkt

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Chris Packham har vært sammen med sin kjærlige partner i over et tiår - men i utgangspunktet kunne han ikke se henne i øynene.



Den høyt elskede Springwatch-verten er i et langsiktig forhold til Charlotte Corney, som deler sin kjærlighet til dyr og eier en dyrehage på Isle of Wight.



quiz spørsmål og svar 2020

Når han husket det første øyeblikket han møtte Charlotte da han besøkte dyrehagen hennes, forklarte Chris at Aspergers syndrom gjorde det vanskelig for ham å få kontakt under den 'skremmende og stressende' situasjonen.



'Jeg likte Charlotte så godt, og jeg ønsket å utvikle et forhold til henne,' sa han tidligere i år på The Different Minds podcast.

'Men jeg ble så skremt av det, og det var så presset at jeg syntes det var veldig vanskelig å se på henne til tross for at jeg virkelig likte hvordan hun så ut!'

Chris forklarte at Charlotte senere sa til ham: 'Jeg trodde jeg hadde truffet den rareste personen fordi jeg var hos dem i seks måneder, og de så ikke på meg en gang.'



Chris Packham og partner Charlotte har vært sammen i godt over et tiår

Chris Packham og partner Charlotte har vært sammen i godt over et tiår (Bilde: Rex -funksjoner)

Få nyheter du vil ha direkte til innboksen din. Registrer deg for et NEWSAM -nyhetsbrev her .



Chris gjorde en voiceover for et program som ble filmet i dyrehagen da hun først møtte Charlotte i 2007 og innså umiddelbart at hun var den for ham.

'Han gjorde en stor innsats for å komme til lanseringen av filmen, slik at han kunne møte meg igjen. Asperger betyr at han ikke kan flørte, så det var ingen av de vanlige tegnene å ta opp, sier Charlotte til Radio Times.

beste Black Friday-tilbud for bærbare datamaskiner 2019 Storbritannia

'Noen dager senere var det meningen at vi skulle spise middag, men i stedet snakket vi bare hele natten, og vi koblet på alle nivåer. Jeg visste at hele min verden var i den personen. '

Chris holdt først det faktum at han ble diagnostisert med Aspergers syndrom skjult for Charlotte, og fortalte det bare etter fem år sammen da hun spurte.

Hun la til: «Etter hvert som forholdet vårt utviklet seg, la jeg merke til at han ikke alltid brydde seg om hvordan jeg følte meg. Noen ganger gjorde sannheten hans vondt for meg.

'Det kan fortsatt gjøre meg ganske fortvilet, og jeg kan fortsatt gjøre den feilen å likestille dette med hvor mye han bryr seg. Men det er en del av Asperger. '

Paret er begge dyreelskere og Charlotte eier en dyrehage

Paret er begge dyreelskere og Charlotte eier en dyrehage (Bilde: )


Charlotte har beskrevet partneren sin som 'pinlig morsom' og avslørt at hun elsker livssynet hans.

hvorfor er dominoer så dyre

De jobber for å leve sammen, men har separate hjem for tiden.

Chris har tidligere uttalt at han ikke har planer om å gifte seg med Charlotte mens hans elskede hund lever da han ble ødelagt da puddel Itchy døde i 2016.

På spørsmål om han og Charlotte noen gang ville gifte seg, sa Chris: 'Jeg ville si nei. Det handler om dyr for øyeblikket, vi må konsentrere oss om dem.

'Tigrene hennes er gamle, hunden min Scratchy er gammel. Det handler ikke om oss, vi må gjennomgå denne perioden i hovedsak av eldre dyr. '

Chris Packham og partner Charlotte Corney med en av deres gigantiske kaniner

Chris Packham og partner Charlotte Corney med en av deres gigantiske kaniner (Bilde: Chris Packham)

Chris ble en gang 'rasende' etter at gaven han kjøpte til Charlotte ble ødelagt - av en av hennes gigantiske kaniner.

Charlotte eier to gigantiske kaniner på 6 kg, Otto og Monibelle, hvorav den ene spiste baksiden av en antikk sofa Chris kjøpte henne som en overraskelsesgave.

ryan giggs kjæreste kate greville

Mens hun presset på meldingen 'en kanin er ikke bare til påske' tidligere i år, forklarte hun: 'Han kjøpte meg for mange år siden som en overraskelse den vakreste danske midten av århundres sofaen på eBay.

'Uten at jeg visste at han kjøpte den til meg og la den i leiligheten min som en overraskelse. En dag kom jeg hjem fra jobb og tenkte, hmm hva er disse bitene på gulvet?

'De hadde flådd baksiden av det. De hadde tydeligvis bestemt seg for at de skulle gjøre det mens jeg var ute. Jeg klarte å holde det oppe mot eiendommen, slik at han ikke visste det.

Men da jeg flyttet hus måtte jeg flytte det - jeg hadde et teppe bak på det - men jeg måtte fortelle ham det, og han kan fortsatt ikke snakke med meg om det!

Chris vil følge vannet oppstrøms helt til Winchester

Chris vil følge vannet oppstrøms helt til Winchester (Bilde: BBC/Atypical Media Ltd/Tim Smith)

danny tetley x factor

Countryfile -stjernen kommer tilbake på skjermene våre i kveld i sitt BBC -program Chris Packham: The Walk That Made Me.

Vandreren langs elven Itchen og Itchen Navigation med et håndholdt 360-graders kamera, forklarer programlederen viktigheten av naturlige omgivelser når det gjelder velvære.

Chris går langs en av de eldste vannveiene i landet og møter de som bor, jobber og leker i området og observerer lokale entusiaster mens de opprettholder århundrer gamle oppdrettspraksis ved å oversvømme en lokal eng.

Reisen hans vekker kraftige og vanskelige minner fra hans egen kamp med psykiske problemer, og han avslører noen av vanskelighetene med å leve med Aspergers syndrom og gir tanker om mental helse som kan hjelpe andre.

*Chris Packham: The Walk That Made Me sendes i kveld på BBC Two klokken 20.00

Har du en historie å dele? Send e -post til webfeatures@trinityNEWSAM.com.

Se Også: