Når slutter hetebølgen? Møtte Office og BBC Weather siste dom

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Varmebølgen er endelig her(Bilde: PA)



Britene tar for seg en myldrende uke fremover ettersom prognosemenn og meteorologer spår at temperaturen vil treffe 31C i enkelte deler av landet.



Etter et par uker kjedelig vær og regnvær, har en endring i trykket begynt å presse temperaturen høyere.



Met -kontoret spår nå at været i juli vil være 'fint' og 'tørt' med 'lange solskinnsperioder, variabel sky og lett vind'.

er tina turner syk

Mens brennende temperaturer vil være gode nyheter for noen, for andre er en hetebølge deres verste mareritt - tenk varme, klissete netter.

Så hvor lenge vil hetebølgen vare, og når vil den ende? Her er de siste spådommene fra Met Office og BBC Weather.



Når slutter hetebølgen?

Kvinnen slapper av i solskinnet i Green Park, London

Høydepunkter på 31C er spådd (Bilde: PA)

Perioden med varmt vær, eller hetebølge hvis du vil, starter i dag, fredag ​​16. juli.



Så langt løper Met Office mest detaljerte varsel frem til slutten av tirsdag 20. juli, som vil bli nok en scorcher med høydepunkter på 27C forventet.

Metoffs gjeldende værmelding for søndag til tirsdag lyder: 'Stort sett nedlagt og varmt eller veldig varmt med mye sol. Skyet og kjøligere over deler av nord på søndag og inn på mandag med noe regn noen steder. '

Temperaturene vil forbli i midten av tjueårene onsdag 21. juli, hvoretter hetebølgen begynner å avta.

BBC Weather sa at temperaturen vil 'sakte stige over gjennomsnittet med noen veldig varme eller varme ettermiddager i løpet av helgen'.

Den strålende værperioden bør fortsette neste uke, med høytrykk som gir varmen.

BBC Weather spår at hetebølgen bør holde seg til 23. og 24. juli, når været blir mer urolig, med fare for regn.

Her er den siste Met Office-prognosen for lang rekkevidde (20. juli-29. juli):

Denne perioden vil fortsatt bli påvirket av et område med høyt trykk som sakte beveger seg over Storbritannia. Tordenværet forblir mulig over sør på tirsdag, men det vil i stor grad være tørt med mye sol her og for vestlige områder, med overskyet vær og lett regn lenger nord og øst.

2018 film lanseres i Storbritannia

Etter dette er det sannsynlig at vi vil se en god del utbredt tørt vær med mye sol, men med en økende risiko for kraftige byger og tordenvær som utvikler seg fra sør og vest etter hvert som perioden går.

fredag ​​kveld middag bestemor

Temperaturene fortsetter å være veldig varme i begynnelsen, kanskje lokalt varme i sentrale og sørlige områder, før de sannsynligvis blir noe kjøligere og friskere fra sørvest senere i neste uke, noe som indikerer en endring til en mer urolig periode.

Få alle de siste nyhetene sendt til innboksen din. Registrer deg for det gratis NEWSAM -nyhetsbrevet

Varmebølge

Det varme været fortsetter til neste uke (Bilde: Getty Images)


Her er BBC Værvarsel for neste uke (19. juli-25. juli):

I slutten av juli er det noen stadig sterkere signaler om at et vedvarende høytrykkssystem skal sitte i Skandinavia. Høytrykket over oss denne uken vil gradvis skifte til Skandinavia neste uke.

Dette betyr at vi først bør se noen solrikere og tørrere dager ettersom høytrykk er nær nok til å holde grepet om det britiske værmønsteret. I løpet av denne tiden vil lavtrykk skyves bort nærmere Island og bør forbli godt i nordvest. Senere i uken etter hvert som høyden kommer stadig lenger unna, vil vi se større sjanser for lavtrykkssystemer å bevege seg inn og bringe noen friskere og våtere forhold.

Flyttingen vil være en gradvis prosess som vil ta det meste av uken, ettersom disse store høytrykkssystemene ofte er veldig trege å bevege seg på, spesielt om sommeren. Vi kan se et svakt lavtrykkssystem tidligere i uken forsøk på å krype inn fra sørvest, men høyden bør holde dette av mot sør til midt i uken.

Se Også: