Mjau! Caitlyn Jenners 'forlovede' Sophia Hutchins legger ut catty kommentar om hatere

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Hun har plutselig blitt gjenstand for oppmerksomhet siden hun kom nært med Caitlyn Jenner.



Og nå, akkurat som den berømte Kardashian -familien, har Sophia Hutchins brukt sosiale medier for å kommunisere med verden rundt.



Den blonde baben, som ryktes å være forlovet med den transseksuelle TV -stjernen, tok til Instagram torsdag morgen der hun la ut en kryptisk melding om misunnelse.



sixtus dominic boniface christopher rees-mogg

Da hun lastet opp et bilde av seg selv i en bikini som knapt var der for sine 8000 følgere, skrev hun teksten: & apos; Sjalusi passer deg & apos ;.

Caitlyn Jenner og Sophia Hutchins tilbringer mye tid sammen (Bilde: REX/Shutterstock)

Når hun viste seg liggende på en solseng i Malibu, California, fikk snapet raskt mer enn 100 likes fra hennes voksende publikum.



Og selv om det ikke er klart hvem den lurvete kommentaren var rettet mot - hvis noen er spesifikk - ga den absolutt et solid svar.

En person svarte & apos; gjespende & apos; mens en annen grusomt la til & stygge & apos ;. Imidlertid fikk hun litt støtte fra folk som lurte: & apos; Beautiful & apos; og & apos; Major girl & apos ;.



billige ferier 2018 uk

Det er mulig at piggkommentaren var rettet mot fans av Kardashian -familien, som har løftet øyenbryn siden hun påstår at hun skal gifte seg med Caitlyn, 68, i en rushed seremoni.

Instagram

Sophia, 21 - som også er transgender - er på samme alder som Caitlyns datter, Kendall Jenner, men det har ikke stått i veien for deres nære vennskap.

Paret skal ha blitt forelsket, og det sies at Caitlyn til og med tok Sophia bort på en romantisk ferie til Mexico, i fjor.

hva betyr 1818

En kilde nær stjernen har fortalt Varme magasin: 'Caitlyn ser virkelig seg selv tilbringe resten av livet med Sophia.

'Hun mistet støttesystemet da hun falt sammen med familien, og i disse dager føles det som Sophia er den eneste personen hun kan stole på.'

stort show vekttap

Insidere sier at paret vil gifte seg - til tross for et aldersforskjell på 47 år (Bilde: Getty Images Nord -Amerika)

Hvis ekteskapet skjer, er det Caitlyns tredje gang i gangen.

Før hun gikk over i 2015, knyttet hun knuten tre ganger som Bruce - til Chrystie Crownover i 1972, Linda Thompson i 1981 og til Kris Jenner i 1991.

Caitlyn har seks biologiske barn - to med hver kone - og var stefar til Kris & apos; barn, Kourtney, Kim, Khloe og Rob Kardashian.

Se Også: