Hvordan John Cena inspirerte Big Shows drastiske vekttapstransformasjon da WWE -superstjernen viser fantastiske resultater

Fotball

Horoskopet Ditt For I Morgen

John Cena har blitt kreditert av The Big Show for sin utrolige vekttapstransformasjon.



& apos; Show & apos ;, også kjent som Paul Wight, har falt ned 90 kilo på et år etter at Cena utfordret ham til å bli en gigant med abs.



Og resultatet er mektig imponerende. Å gå inn på den siste fasen av karrieren har ført til refleksjon for den gigantiske utøveren og erkjennelsen at han ikke trenger å veie 227 kg mer for å lykkes i bransjen.



Da karrieren min begynte å avta, så å si, innså jeg at jeg ikke trengte det lenger. Jeg trengte ikke det for å lykkes, sa Big Show CBS . Jeg trengte å være lettere, jeg måtte være i bedre form. Og det var bare en personlig utfordring.

Det hele er John Cena sin skyld. John Cena og jeg så på showet i en skjerm. Vanligvis, hvis du går på showene våre, hvis John og jeg ikke jobber, sitter vi der og ser på programmet sammen.

Big Show har blitt det Cena utfordret ham til å være: 'en gigant med abs' (Bilde: Instagram)



Vis stillinger med Trish Stratus og Lita (Bilde: Instagram)

Big Show har mistet betydelig vekt (Bilde: Instagram)



Cena og Show i ringen (Bilde: Internett ukjent)

John og jeg gjorde bare vitser om hverandre, og jeg kommenterte en gigant med mage, hvem vil se det? Og John Cena så meg firkantet i øynene og sa: 'Ja, en gigant med mage. Hvem vil se det? ’

Og han gikk. Men slik han sa det, utfordret han meg på at jeg ikke kunne gjøre det. Og det opprørte meg virkelig så ille at jeg klarte meg den uken og begynte i. Det tok meg litt over et år og jeg gikk ned 90 kilo.

The Big Shows Instagram er nå viktig å se når han viser frem et #GiantInTheGym.

Se Også: