Dick Strawbridge ba kona om å forlate ham på grunn av 20 års aldersforskjell og fremtidig frykt

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Dick Strawbridge og Angel Adoree falt pladask for hverandre, men de traff en stor snublestein som ikke lenger kunne ignoreres.



Og Dick var for redd for å spørre sin nye kjærlighet om hvor gammel han var i tilfelle svaret ødela alt.



Escape To The Chateau kan aldri ha eksistert hvis Angel hadde bestemt seg for å lytte til Dick da han ba henne om å forlate ham.



Paret, som dokumenterer renoveringen av det franske slottet på 45 rom på Channel 4, møttes først på en 40-årsdag som hun arrangerte i 2010.

Deres delte agent bestemte seg for å sette paret sammen på grunn av deres felles ambisjoner og arbeidsmoral, men det kan ha virket som en dårlig kamp i begynnelsen, ettersom de knapt snakket i det hele tatt den kvelden.

Men den tidligere britiske hærens oberstløytnant Dick oppdaget interiørdesigner Angel og ble umiddelbart tatt av den rødhårede skjønnheten.



Dick Strawbridge og Angel ble introdusert av agenten deres i 2010

Dick Strawbridge og Angel ble introdusert av agenten deres i 2010 (Bilde: (Kanal 4 -bilder må ikke endres eller manipuleres på noen måte) KANAL 4 PICTURE PUBLICITY 124 HORSEFERRY ROAD LONDON SW1P 2TX)

'Det første jeg så da jeg møtte Angel - jeg kaller henne Angela - var smilet hennes. Det er fenomenalt, sa han Tidene . 'Vi snakket knapt den kvelden, men vi visste at det var noe ved første blikk. Og vi ble veldig forelsket. '



Før han møtte Angel, har Dick vært singel i seks år etter at han skilte seg fra første kone Brigit Strawbridge, som er mor til barna hans James og Charlotte.

Dick og Angel begynte å se hverandre over langdistanse - med Dick basert i Cornwall mens Angel var i London - og The Hungry Sailors -stjernen overøst henne med gjennomtenkte gaver.

Da han skjønte at hun hadde en smak for vintage, skaffet Dick spesielle gaver som fjærfascinerere og gammeldags pinnesett for å henge opp strømper.

Men det var ett spørsmål som hang over hodet hans, da Dick, nå 61, var redd for å spørre Angel, nå 42, ​​hvor gammel hun var i tilfelle det sporer forholdet deres.

'Jeg var over 50 da jeg møtte Angel, og jeg spurte ikke alderen hennes fordi det var en skummel ting å gjøre,' sa han til Daily Mail.

Drømmer du om å selge opp og kjøpe et slott som Dick and Angel? Del tankene dine i kommentarfeltet nedenfor ...

Dick og Angel

Dick fryktet at aldersforskjellen ville være et problem, men Angel var ikke oppstyrt (Bilde: Kanal 4)

Til tross for deres kraftige forbindelse og fantastiske kjemi, fryktet Dick at det ikke kunne være noen langsiktig fremtid med nesten 20 år mellom dem.

Så han ba uselvisk Angel om å forlate ham og finne en yngre mann hun kunne stifte familie med.

Han sa til Times: 'Etter å ha tilbrakt jul sammen visste vi at vi måtte ha samtalen. Jeg sa: & apos; Damn, jente, dette er fantastisk, men vi må virkelig tenke på å avslutte dette. & Apos; '

crawford vs khan uk tid

I et eget intervju forklarte han hvordan han trodde det ville være den beste avgjørelsen for Angel.

'Angel og jeg koste oss, da fortalte jeg henne at det var på tide at hun fant en ung mann, fikk barn, fordi jeg følte at jeg ikke skulle holde henne fra det,' sa han til You Magazine.

Angel var imidlertid ikke bekymret for alderen og hadde andre ideer.

Dick fortsatte: 'Og det hun sa, blodig kvinne, var at hun faktisk ville ha meg.'

'Det hun sa, blodig kvinne, var at hun faktisk ville ha meg,' fortsatte Dick og innrømmet at det fikk ham til å innse, 'du er lenge død. Hvorfor ville du ikke bare hoppe inn og leve livet? '

Dick og Angel er stolte foreldre til sønnen Arthur, syv og seks år gamle Dorothy

Dick og Angel er stolte foreldre til sønnen Arthur, syv og seks år gamle Dorothy (Bilde: the_chateau_tv/Instagram)

Angel var ærefrykt for mannen sin og hadde aldri tvil om aldersforskjellen deres ville være et problem.

'Det [aldersforskjellen] spilte bare ingen rolle. Jeg tenkte egentlig ikke på det, sa hun tidligere til The Sun.

'Alder er bare et tall, og Dick har alltid hatt en fantastisk energi, og han er en gjerning.

'Han er bare så lidenskapelig opptatt av livet. Alt Dick har gjort i livet hans, han har fått mest mulig ut av det. Jeg bare elsker det med ham. '

Angel var så alvorlig om å stifte familie at hun satte Dick en frist da de var 16 måneder i forholdet.

Hun ga ham frekk en kalender med ordene & apos; impregnere meg på denne datoen & apos; skrevet ned slik at han ikke skulle glemme.

ulrika jonsson første dater

Dick tok absolutt utfordringen da han slo måldatoen med syv måneder, og ønsket sønnen Arthur, syv, velkommen, etterfulgt av Dorothy, seks.

Familiens liv endret seg for alltid da de byttet hjem med to senger øst i London for et falleferdig slott på 45 rom i Pays de la Loire-regionen i Frankrike.

Paret er veldig forelsket

Paret er veldig forelsket (Bilde: (Kanal 4 -bilder må ikke endres eller manipuleres på noen måte) Channel 4 Picture Publicity, Horseferry Road, London, SW1P 2TX)

Eiendommen koster bare 280 000 pund etter å ha blitt forfallet, og har siden blitt omgjort til et overdådig bryllupslokale, som krever gebyrer på opptil 38 000 pund per gang.

Så det var det perfekte stedet for Dick og Angel å knytte knuten, selvfølgelig gratis, da de giftet seg i november 2015.

Deres store dag inneholdt den første serien av Channel 4 -showet og ble feiret av barna og rundt 200 gjester.

Å renovere eiendommen, som nå er verdsatt til 2 millioner pund, har vært hardt arbeid, og Dick måtte være 'brutal' med sin kone over eiendomsutviklingen.

Han fortalte Expressen : 'Jeg måtte virkelig være ganske brutal og si & apos; hva må gjøres & apos; som for heller & apos; hva vil du ha gjort & apos ;.

'Must-dosene får et garderobe på dette nivået, for hvis du kommer til huset vårt og vil gå på toalettet, kan du enten gå til et skur eller gå opp flere trapper.

'Vi må gjøre må-tingene først,' la han til.

På grunn av populariteten til serien deres, har Dick og Angel noen skrekkhistorier om nysgjerrige gjester som utnytter.

Til tross for at de påstår at de definitivt ikke er et 'kjendispar' i egne øyne, er hjemmet deres oversvømmet av turister som er ivrige etter å se innvendig.

De ønsket ikke å omfavne kjendisverdenen, men visste at TV -serien ville gi dem et visst berømmelsesnivå, så ikke tillot showet å bli vist i Frankrike i tilfelle antall besøkende går gjennom taket.

Paret har måttet bli tøft med noen besøkende som 'oversteg merket' ved flere anledninger som førte til at de ble bedt om å forlate på grunn av et sikkerhetsproblem.

'Hvis barna er ute og leker, ville ingen ønske at fremmede kom til landet deres,' sa Angel.

'Og noen ganger gjør vi veldig dumme ting som å ha en enhjørningshatt på trampolinen, og du vil ha litt privatliv!'

Dick og Angel med barna sine

Dick og Angel med barna sine (Bilde: )

Det var til og med en hendelse da en familie bestemte seg for å se seg rundt i de private rommene på slottet, men paret er aldri frekk mot noen som møter opp og ber dem høflig om å gå hvis de oppfører seg feil.

De kommer ikke til å flytte når som helst snart - ettersom tanken på å forlate slottet gjør vondt i Dick's hode.

'Jeg har ingen intensjon om å dra noe sted,' sa Dick til Hallo! Magasin.

'Jeg kommer til å bli plantet her. Jeg får hodepine selv når jeg tenker på å flytte. '

Parets små barn har allerede planer for hjemmet sitt - med Arthur som ønsker å gjøre orangeriet til sin egen restaurant.

Angel forklarte: 'Han er en ekte gourmand og har til og med startet sin egen merkevare, og la til at datteren deres har øynene på noe annet.

'Dorothy vil ha et av uthusene, som vil være veldig moderne og moderne. Jeg har lov til å passe de to barna hun skal få. '

*Escape to the Chateau sendes i kveld på Channel 4 kl. 21.00

Se Også: