Straight Teeth Direct anmeldelse: Rimelige justeringer uten et eneste tannlegebesøk

Tenner

Horoskopet Ditt For I Morgen

Mine før og etter bilder fra min Straight Teeth Direct -opplevelse



Utvalgt stjerne Utvalgt stjerne Utvalgt stjerne Utvalgt stjerne Utvalgt stjerne

Enten det er en frykt for tannlegen eller de øye-vanningskostnadene, er mange mennesker med skjeve tenner motvillige til å søke retting.



Men et nytt alternativ har nylig blitt lansert, som lar deg rette tennene uten å besøke tannlegen en gang.



Straight Teeth Direct er verdens første app for tannretting, som digitaliserer hele tannlegeopplevelsen.

Systemet hjelper til med å rette opp brukernes tenner ved hjelp av usynlige justeringer, og til 1350 kr er det opptil 70% billigere enn klinikkprisene.

Til tross for at jeg hadde tenkebånd som tenåring, har tennene skiftet gjennom årene og etterlatt meg noen ganske tydelige hull, så jeg bestemte meg for å teste Straight Teeth Direct for meg selv.



Selv om jeg i utgangspunktet var skeptisk til mangelen på interaksjon med en tannlege ansikt til ansikt, har jeg blitt alvorlig imponert og følte meg mye mer trygg på tennene mine.

Her er alt du trenger å vite om Straight Teeth Direct, inkludert hvordan tjenesten fungerer, og hvordan den forvandlet smilet mitt.



Første konsultasjon

Prosessen startet med en innledende e-konsultasjon, der jeg sendte inn bilder av tennene mine fra fem vinkler (front-on, høyre side, venstre side, åpne ned og åpne opp), og forklarte hvordan jeg ønsket å endre dem.

Som en som regelmessig presenterer videoer på nettet, ville jeg blitt vant til å glede seg over mine lykkelige tenner når jeg så på opptak (Bilde: NEWSAM Online)

er zac efron homofil

Etter å ha lastet ned appen, forklarte jeg at jeg ønsket å fokusere på å lukke hullene i nedre tenner, og mottok et svar på noen få timer som forklarte at dette var mulig.

Best av alt, denne første konsultasjonen er helt gratis, så hvis det viser seg at du ikke er egnet for behandlingen, er du ikke ute av lommen.

Visningssett

Når tannlegen bekreftet at jeg var egnet for behandling, ble jeg sendt et Impression Kit, som koster £ 42. Riktignok var dette en av de vanskeligste delene av prosessen.

De fleste som har hatt noen form for kjeveortopedi vil ha hatt en tannform, og vet at det ikke akkurat er den mest behagelige opplevelsen. Og det viser seg å gjøre formene på egen hånd enda verre enn hos tannlegen.

Inntrykkssettet inneholdt en rekke gjenstander, inkludert seks plastbrett (ja, du leste riktig - seks) og flere små kar med sparkel.

For hver av de seks brettene måtte jeg blande to kuler med kitt, forme dem til en pølseform og trykke dem inn i brettet, før jeg presser tennene forsiktig inn i det.

Inntrykkssettet inneholdt en rekke gjenstander, inkludert åtte plastbrett (ja, du leste riktig - åtte) og flere små kar med kitt (Bilde: Straight Teeth Direct)

Jeg måtte da holde dette i munnen i fire omhyggelige minutter, og passet på å ikke bevege tennene og ødelegge muggsopp.

Som du kan forestille deg, er dette lettere sagt enn gjort. Uten å gå for mye trist detalj, vil jeg bare si at det i hovedsak var 24 minutter med knebling og mye spytt!

emma chambers dødsårsak

Etter de fire første formene sendte jeg bilder tilbake til tannlegen via appen. Utrolig nok fikk jeg et svar på bare 20 minutter, og rådet meg til å fortsette med de to neste, samt tips om hvordan jeg kan forbedre kvaliteten.

Heldigvis klarte jeg å slite meg gjennom de to siste formene og pakke dem sammen, klare til å bli sendt til laboratoriet.

Plan for rett tenner

Rundt to uker etter at jeg hadde sendt muggene mine til laboratoriet, mottok jeg planen for rette tenner, som inneholdt en detaljert oversikt over hvordan tennene mine sannsynligvis ville endre seg og en forutsagt tidslinje for behandling.

Rundt to uker etter at jeg hadde sendt muggene mine til laboratoriet, mottok jeg planen for rett tann (Bilde: Straight Teeth Direct)

hans mørke materialer

Jeg ble positivt overrasket over å høre at behandlingen min forventet å ta bare seks måneder for mine øvre tenner og åtte måneder for de nedre tennene - en tidslinje som viste seg å være ganske bra!

Etter å ha gjennomgått Straight Teeth -planen, signerte jeg praktisk talt at jeg var fornøyd med forventningene.

På dette stadiet kan du også bestemme hvilken betalingsplan du vil følge - en enkeltbetaling på £ 1350, tre betalinger på £ 500 delt over behandlingen, eller en forhåndsbetaling på £ 399, etterfulgt av åtte månedlige betalinger på £ 150 .

Planen for rette tenner viser at tennene dine forventes å bevege seg (Bilde: Straight Teeth Direct)

Justerer design og komfort

Min første StraightBox kom rundt to uker etter at jeg signerte planen min for rette tenner, som inneholdt de fire første settene med justeringslinjer, en svart bæreveske og detaljerte råd om hvordan de skal brukes.

Linjene er diskrete, transparente brett som ser ut som veldig tynne munnbeskyttere. De sitter tett mot tennene dine, og med mindre noen virkelig studerer munnen din, er de i utgangspunktet usynlige.

Som med enhver form for seler, tar linjerne litt tilvenning.

Linjene er tynne og plastiske, og kommer i en liten pakke (Bilde: Shivali Best)

De er laget av hard plast, noe som betyr at kantene kan være skarpe og grave seg inn i tannkjøttet og tungen. En neglefil ble min beste venn under behandlingen, og bidro definitivt til å myke opp de mest smertefremkallende kantene.

En annen bivirkning var lippen som linjene ga meg den første måneden jeg brukte dem. Selv om dette var forventet, var det irriterende og gjorde meg enda mer selvbevisst om det nye tillegget i ansiktet mitt.

Som en tannsliper klarte jeg også å knekke baksiden av noen få justeringer, selv om dette ikke så ut til å gjøre dem noe løsere og så heldigvis ikke påvirket fremgangen min.

Men hadde jeg faktisk ødelagt eller mistet en justeringslinje, ville Straight Teeth Direct ha erstattet den gratis. I kontrast, vanligvis tar andre selskaper rundt £ 90 for erstatningssett!

Som med de fleste nye behandlinger ble jeg raskt vant til linjene, og i løpet av den andre måneden la jeg nesten ikke merke til dem i det hele tatt.

Appdesign og funksjonalitet

Hver annen uke fikk jeg beskjed av tannlegen via Straight Teeth Direct -appen om å sende bilder av tennene mine uten linjene, før jeg ble informert om å bytte til neste par eller ikke.

Appen er ganske enkel når det gjelder design og layout, med bare fem faner å velge mellom - Status, profil, meldinger, poster og belønninger.

Appen er ganske enkel når det gjelder design og layout, med bare fem faner å velge mellom - Status, profil, meldinger, poster og belønninger (Bilde: Straight Teeth Direct)

Det gjør imidlertid det det står på tinnet, og best av alt er at tannlegene er latterlig raske til å svare på meldingene dine.

nortons essex underverden

Enten det var klokken 03.00 eller 22.00, tror jeg det lengste jeg måtte vente på svar var omtrent to timer - en tidslinje som du aldri ville få med en tannlege på en fysisk klinikk!

Tannlegene er også veldig kunnskapsrike om behandlingen, og var hjelpsomme uten å være nedlatende, uansett hvor latterlig budskapet mitt var.

Mine resultater

Jeg mottok mitt første sett med aligners i begynnelsen av desember, og var ferdig i midten av juli, noe som betyr at behandlingen min tok 7,5 måneder å fullføre.

De små hullene jeg hadde i nedre tenner har forsvunnet helt, og de få krumme tennene jeg hadde i de øverste tennene har forsvunnet.

Jeg har også blitt overrasket over hvor mange komplimenter jeg har fått på tennene mine, selv fra folk som ikke visste at jeg brukte aligners!

Det er trygt å si at jeg ikke kunne være lykkeligere med resultatene mine.

En oversikt over smiletransformasjonen min (Bilde: Shivali Best)

hvem vinner storebror 2014

Pris

£ 1350 er en betydelig kostnad, men det er et absolutt røverkjøp sammenlignet med de fleste tilbudene jeg mottok fra tannleger, som varierte fra £ 3000 til £ 5000.

Og selv om betalingsplanene er litt dyrere enn enkeltbetalingen, kan de være et tiltalende alternativ for mange mennesker.

Det er også verdt å huske det faktum at den første konsultasjonen er helt gratis, i likhet med eventuelle erstatningsinstrumenter - noe som ikke ville være tilfelle med et besøk på en fysisk klinikk.

Generelle tanker

Totalt sett har de siste åtte månedene vært så enkle som mulig.

Ja, jeg vet at jeg brukte en hel del av denne anmeldelsen på å ta form. Men det er noe som uansett måtte ha blitt gjort i en tannlege, og som faktisk var ganske komisk i ettertid.

Et ostete glis for å vise frem de nye rette tennene mine! (Bilde: Shivali Best)

Les mer

Quirky gadgets
Disse PAJAMAS lover å forbedre søvnen Popcorn -drevne roboter Smart yoga bukser anmeldelse Vannflaske endrer FARGE

Til tross for mine første tvil om bare samhandling med tannleger på nettet, kunne teamet fra Straight Teeth Direct ikke være mer hjelpsomme eller lydhøre hvis de prøvde, og gjorde hele prosessen veldig enkel

Imidlertid er det verdt å merke seg at tennene mine ikke hadde veldig kompliserte problemer å fikse, og for personer med vanskeligere tilfeller kan denne mangelen på ansikt til ansikt være mer problematisk.

Når det gjelder tennene mine, kunne jeg ikke vært mer fornøyd med resultatene.

Som en som regelmessig presenterer videoer på nettet, ville jeg blitt vant til å glede seg over mine lykkelige tenner når jeg så på opptak. Men takket være min behandling, trenger jeg bare å glede meg over min dodgy aksent nå, og ikke tennene mine!

Det er virkelig utrolig hvor mye et rett smil kan øke selvtilliten din.

Se Også: