Piers Morgan nekter fortsatt å be om unnskyldning til 'Prinsesse Pinocchio' Meghan Markle

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Piers Morgan har doblet seg for å nekte å be om unnskyldning til Meghan Markle etter at en fan ba ham om å si unnskyld så han kan komme tilbake til Good Morning Britain.



Den tidligere TV -programlederen sluttet med ITV -showet tidligere i år etter at han ble fortalt at han enten måtte be om unnskyldning eller la være med tilbakeslaget forårsaket av kommentarene hans om Meghan.



Men Piers vil ikke si unnskyld, selv om det betyr at han kan gå tilbake på GMB, da han slo ut igjen mot hertuginnen av Sussex, som han stemplet som 'prinsesse Pinnochio' i en brutal tweet.



Onsdag la han ut en artikkel av The NEWSAM om fans av Good Morning Britain som ba ham om å komme tilbake.

Piers sa: 'Takk @GMB -seere! Jeg savner dere også ... (og karer, mennesker med kjønnsflytende, ikke-binær guyness osv.).

Piers Morgan har doblet seg for å nekte å be om unnskyldning til Meghan Markle etter at en fan ba ham om å si unnskyld, så han kan komme tilbake til Good Morning Britain

Piers Morgan har doblet seg for å nekte å be om unnskyldning til Meghan Markle etter at en fan ba ham om å si unnskyld, så han kan komme tilbake til Good Morning Britain (Bilde: pixel8000)



En fan svarte på at han ba ham om å be om unnskyldning til Meghan og 'slutte å surre' slik at han kunne være tilbake på GMB.

De sa: 'Ja Piers slutter å surre, si at du beklager og kommer tilbake og gjør GMB flott igjen.'



Men i sitt svar på innlegget nektet Piers og spøkte med at han heller ville bli veganer.

Han tvitret: 'Jeg vil heller spise veganske pølseruller for resten av livet enn å be om unnskyldning for ikke å tro prinsesse Pinocchio.'

Tilbake i mars forårsaket Piers over 50 000 klager, inkludert en fra Meghan selv, over kommentarene hans om intervjuet hennes med prins Harry og Oprah Winfrey.

I den ærlige chatten sa Meghan at hun hadde slitt med selvmordstanker og hevdet at hun hadde blitt nektet hjelp fra kongefamilien.

Når han snakket om GMB, sa Piers at han ikke trodde hun ikke støttet, og sa: 'Hvem gikk du til? Hva sa de til deg?

'Jeg beklager, jeg tror ikke på et ord hun sa, Meghan Markle. Jeg ville ikke tro det hvis hun leste meg værmelding.

'Det faktum at hun sparket opp dette angrepet mot kongefamilien min, synes jeg er foraktelig.'

Meghan og prins Harry snakker med Oprah Winfrey

Meghan og prins Harry snakker med Oprah Winfrey (Bilde: Harpo Productions/Joe Pugliese v)

Etter et stort tilbakeslag var Piers på GMB dagen etter med værmannen Alex Beresford, som kritiserte ham for kommentarene sine og sa at han hadde et nag mot henne for å ha kuttet ham etter et kort vennskap.

Alex sa: 'Hun har rett til å kutte deg hvis hun vil. Har hun sagt noe om deg siden hun kuttet deg? Jeg tror ikke hun har det, men du fortsetter å kaste henne. '

Dette fikk Piers til å storme av settet, og timer senere ble det kunngjort at han hadde sluttet med GMB.

ITV sa i en uttalelse: 'Etter diskusjoner med ITV har Piers Morgan bestemt seg for at det er på tide å forlate Good Morning Britain.

Brygger stormet av GMB

Brygger stormet av GMB (Bilde: ITV)

jennifer aniston brad pitt

'ITV har godtatt denne avgjørelsen og har ikke noe mer å tilføye.'

Piers forklarte deretter hvorfor han dro i en tweet og sa: 'På mandag sa jeg at jeg ikke trodde Meghan Markle i hennes Oprah -intervju.

'Jeg har hatt tid til å reflektere over denne oppfatningen, og jeg har fremdeles ikke. Hvis du gjorde det, OK.

'Ytringsfrihet er en ås jeg er glad for å dø på. Takk for all kjærlighet og hat. Jeg skal bruke mer tid på mine meninger. '

Se Også: