Den store globale Dragon's Den ansiktskrem -skjønnhetssvindelen

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

En svindel med skjønnhetsprodukter snarer ofre ved å hevde å ha vunnet Dragons 'Den.



Den elektroniske overskriften trompeter: £ 4,95 Fuktighetskrem som fjerner tegn på aldring, får størst avtale i Dragons Den History.



Bloggen sier videre at episoden, med søstrene Anna og Samantha Williams, var den mest sette episoden i Dragons 'Den -historie.



Nøyaktig samme påstand blir fremsatt for mange hudkremer.

Total Age Repair har tilsynelatende også vunnet Dragons 'Den, nettstedet hans oppfordrer deg til å sende for en risikofri prøveflaske.

hvordan døde heath ledger

Claire Hydrafirm anti-age-krem blir regnet som enda en vinner, nettstedet suser: Tidsbegrenset tilbud, du betaler bare for porto!



hvordan leve billig uk

Dermagen iQ hevder å være Hollywoods nyeste best bevarte hemmelighet-selv om den ikke kan være så godt bevart hvis den, som påstått, også vant den mest sette episoden av Dragons 'Den.

Det eneste som er sant om dette er at de to kvinnene på bildet er søstre. Men de er ikke Anna og Samantha Williams, og de har ingenting å gjøre med disse kremene.



Deres virkelige navn er Shelly Hyde og Kara Haught, og her er de (bildet ovenfor) da de seiret på den amerikanske versjonen av Dragons 'Den, kalt Shark Tank, med en kvinnelig badetøyvirksomhet. Bildet har blitt gjentatte ganger beskåret og brukt av hudkrem svindlere.

Vi har aldri gitt noen tillatelse til å bruke bildene våre og har ingen tilknytning til disse selskapene eller produktene, sa de til meg. Vi vil gjerne få dem til å stoppe - men vet ikke hvordan. Det er så frustrerende.

Fora på nettet er full av folk som sier at de så popup-annonser for disse produktene på sosiale medier, søkte om et prøvetilbud og deretter ble stukket for månedlige avgifter på rundt £ 80.

Det er kjent som en abonnementsfelle, og det er en global svindel, med forskjellige versjoner av samme søppel som hevder å ha vunnet Dragons 'Den eller Shark Tank over hele verden.

Svindel: En av ansiktskremnettstedene

shaun murphy ekteskap splittet

Epicenteret for svindelen ser ut til å være USA, hvor disse produktene er slått ut med stadig skiftende navn.

I Canada heter det Oveena - Ikke bli etterlatt oppfordrer nettstedet. I Australia er det Pure Natural, som hevder utsalgsrisiko: Høy.

I USA er det Bella Rose RX med et tidsbegrenset tilbud.

Den amerikanske forbrukervakten Better Business Bureau sier at ofrene trodde de betalte et nominelt beløp for en prøve, men endte med å betale hundrevis av dollar for hudkrem med liten eller ingen verdi.

bivirkninger covid-vaksine uk

Det legger skylden på to virksomheter - Vital Global Marketing og Beauty & Truth - og sier at de står bak dusinvis, kanskje hundrevis av svindel med hudkrem. Det gir dem en F -vurdering, den er lavest.

Folk må forstå at det er mange bedrifter som tilbyr gratis prøveversjoner for å koble intetanende forbrukere til månedlige avgifter, sa presidentsjef Michelle Corey.

Det er kritisk at potensielle kunder i disse virksomhetene leser alt, spesielt vilkårene og betingelsene i avtalene, for å sikre at de ikke kommer til å bli belastet for varer de ikke hadde tenkt å bestille.

Problemet er, som byrået påpeker, at disse nettstedene fraråder forbrukere å gjøre nettopp det ved å oppfordre deg til å handle raskt, og noen ganger til og med bruke en nedtellingsklokke som tikker av sekundene som gjenstår for å fullføre en bestilling.

Les mer

2 for en kinobilletter
Hudpleie
Hvordan få en yngre hud De beste verktøyene for ansiktsrens Beste spotkremer for å bekjempe akne Beste nattkremer

Beauty & Truth har ikke svart til meg eller Bureau.

I fjor fikk byrået et svar fra Vital Global Marketing, som nå er oppløst.

En talsmann beskyldte ikke -relaterte hudkremvirksomheter for mange av klagene, og deretter, med utrolig kinn, skyldet ofrene selv og sa at mange forbrukere bare er massive svindlere og i hovedsak stjeler produktet fra oss slik at de kan selge det videre.

Se Også: