Nicole Scherzingers skiftende ser ned til £ 16 000 kirurgi, hevder ekspert

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Nicole ser utrolig ut mer enn et tiår senere



Det er ingen tvil om at Nicole Scherzinger er en av de vakreste kvinnene på planeten med sin glødende hud og perfekte pute.



Nicole, 40, har alltid nektet for å gå under kniven, og tilbake i 2016 sa hun at hun aldri engang hadde vurdert å prøve Botox, på grunn av hennes tidløse utseende til å ta vare på seg selv og holde seg hydrert.



'Det handler om å drikke mye vann og få mye søvn. Det er gal hva hot yoga eller å gå på en fantastisk løpetur vil gjøre.

Nicole Scherzinger ser utrolig ut på 40 (Bilde: Xavier Collin/Image Press Agency/Splash News/SplashNews.com)

Pussycat Dolls - Nicole Scherzinger

Nicole har absolutt endret seg det siste tiåret, avbildet i 2005 (Bilde: Rex)



'Alle kan alltid få ting gjort, men for meg er hvordan jeg føler meg inni meg en sann refleksjon,' sa hun.

Eksperter mener imidlertid at stjernen kan ha hatt litt hjelp. Her, MYA Kosmetisk kirurgi avslører hva de tror hun virkelig hadde gjort ...



Brystforstørrelse: £ 5000-£ 6000

En kosmetisk ekspert antyder at Nicole kunne ha blitt operert med brystforstørrelse (Bilde: Getty)

Nicole Scherzinger (bilde: Nela Koenig / Retna Ltd)

Pussycat Dolls -stjernen så modellere en bikini i 2010

Myas kosmetiske ekspert forklarte: 'Når jeg ser på tidligere bilder av Nicole, er det mulig at hun har gjennomgått en kirurgisk brystforstørrelse. En brystforstørrelse tar sikte på å øke brystets størrelse, form og/eller fylde ved hjelp av et implantat.

'Jeg antar at Nicole kan ha bedt om en naturlig form med mer øvre fylde samtidig som den står i forhold til rammen hennes. Dette kan oppnås på mange måter avhengig av pasientens nåværende brystvev og kirurgens anbefalinger med valg av form, størrelse og plassering av implantatene under operasjonen.

prue leith nettoformue

Neseplastikk: £ 6000-£ 10.000

Stjernen har morderbeinstruktur (Bilde: PA)

Nicole Scherzinger. 450 (Bilde: SplashNews)

Eksperter tror hun kan ha hatt en nesejobb

'Nicole kan ha gjennomgått en neseplastikk (det kirurgiske navnet på neseformingsoperasjon). Nesen hennes virker tynnere over broen og spissen, samt at neseborene ser ut til å være mindre enn på tidligere bilder.

'Den kirurgiske prosedyren for å redusere størrelsen på neseborene kalles en Alar -basereduksjon. En nese som endrer form på en slik måte kan vanligvis bare oppnås gjennom kirurgi i stedet for konturering. Resultatene av prosedyren er veldig naturlige og er fortsatt i tråd med proporsjonene i ansiktet hennes.

'Kostnaden for en neseplastikkprosedyre avhenger til syvende og sist av mange forskjellige fysiologiske faktorer, teknikkene som brukes og kirurgen.'

Ikke-kirurgiske fyllstoffer: £ 100-£ 2000

Nicoles syn er feilfri (Bilde: Internett ukjent)

Nicole Scherzinger og Lewis Hamilton (Bilde: WENN)

Avbildet under hennes romantikk med Lewis Hamilton, har huden hennes ikke blitt en dag gammel

'Jeg tror at Nicole kan ha gjennomgått ikke-kirurgisk behandling av fyllstoffer til leppene, ettersom hun ser ut til å ha fyldigere lepper sammenlignet med tidligere bilder-spesielt når hun smiler.

'Leverandøren har sørget for at leppene fremdeles fremstår som naturlige og i forhold til pasientens ansiktstrekk.

'Den gjennomsnittlige kostnaden for leppefyllstoffer i Storbritannia kan variere avhengig av leverandøren og mengden fyllstoff som brukes. Du kan imidlertid forvente å betale alt fra £ 200 - £ 1000 per behandling. '

Anti-rynke injeksjoner

Hun gløder (Bilde: NicoleScherzy/Twitter)

'Jeg vil også foreslå at Nicole har fått anti-rynke-injeksjoner, ofte referert til som Botox, på pannen og rundt øynene (kråkeføtter).

'Denne ikke-kirurgiske behandlingen vil skape en jevn panne og begrense eventuelle rynker/uttrykkslinjer. Behandlingen vil normalt vare 3-6 måneder ettersom muskelvirkningen gradvis kommer tilbake og linjer og rynker begynner å dukke opp igjen.

tess daly øye wonky

'Denne prosedyren kan gi et jevnere utseende hvis pasienten søker et ungdommelig utseende, eller hvis det kan brukes som et forebyggende tiltak for å bremse

Les mer

Showbiz -redaktørens valg
Tearful Kate sier barna har & apos; mistet pappa & apos; Jeff deler snap av lookalike Freddie Depp avsluttet Amber -ekteskapet over en poo Kate Garraway bekrefter GMB -retur

Se Også: