Galaxy S7 -smarttelefonen eksploderer i kvinnens hånd - men Samsung nekter å ta ansvar

Smarttelefoner

Horoskopet Ditt For I Morgen

Smarttelefonen begynte å brenne i hånden hennes før den eksploderte



Sjokkerende bilder har avslørt øyeblikkene kort tid etter at en Samsung Galaxy S7 eksploderte i en kvinnes hender, før det brant et hull i teppet hennes.



Laura Moss, en 31 år gammel kundeservicerådgiver fra Worcester, sjekket meldingene hennes på smarttelefonen, da hun la merke til at enheten ble varm i hendene.



Hun snakket til NEWSAM Online og sa: Jeg må ha sittet der i omtrent 20 minutter da telefonen plutselig begynte å brenne fingrene mine.

Jeg koblet instinktivt ut telefonen, droppet den på dynen og til min absolutte skrekk begynte skjermen å vride seg og den begynte å røyke og brenne.

Skjermen begynte å vride seg og den begynte å røyke og brenne (Bilde: Laura Moss)



Da smarttelefonen begynte å brenne, vendte fru Moss den av sengen, hvor den fortsatte å brenne et hull i teppet hennes.

st. jude skytshelgen

Hun la til: Røykingen fortsatte å øke, helt til den glødet og skutt ut røyk og gnister over rommet. Snart var hele rommet fullt av røyk, og alt jeg kunne gjøre var å stirre forferdet på det.



Etter hendelsen tok fru Moss kontakt med Samsung, som ba henne om å sende telefonen for å bli testet.

Selv om fru Moss fremholder at hun bare sjekket meldingene sine da smarttelefonen eksploderte, konkluderte Samsung -rapporten med at 'overdreven kraft' hadde resultert i at batteriet kortsluttet og tennet.

Da smarttelefonen begynte å brenne, vendte fru Moss den av sengen, hvor den fortsatte å brenne et hull i teppet hennes (Bilde: Laura Moss)

Fru Moss sa: Hele rapporten var fylt med ekstrem implikasjon. Jeg kunne ikke tro det jeg leste ... Jeg hadde vært ærlig og samarbeidsvillig fra starten, og det leste som om de anklaget meg for direkte løgn.

Fru Moss ba om en kopi av rapporten, som inkluderte skanninger av smarttelefonen.

Hun la til: Nok en gang viste dette ingenting - det viser bare hvor batteriet sprakk og skaden forårsaket av batterieksplosjonen. Så mye antagelse i deres egen favør.

Les mer

Smarttelefoner
Lansering av iPhone 12 Samsung Galaxy Z Fold2 Google Pixel 4a forhåndsbestill tilbud Beste smarttelefoner for 2020

I en tale til NEWSAM Online gjentok imidlertid en talsperson for Samsung firmaets tro på at en 'kraft' ble påført smarttelefonen, noe som førte til eksplosjonen.

Talsmannen sa: Kundesikkerhet er fortsatt vår høyeste prioritet, og vi fulgte obligatoriske prosedyrer for å utføre en grundig undersøkelse av den aktuelle enheten.

Etter en full undersøkelse indikerte våre funn at skaden var et resultat av overdreven kraft som ble påført enheten, som ble kommunisert til kunden.

Samsung står bak kvaliteten og sikkerheten til millioner av Galaxy S7 -enheter på markedet.

Se Også: