Tesco bringer tilbake Clubcard -salg med 500 varer som nå er inkludert i Aldi -prismatch

Tesco

Horoskopet Ditt For I Morgen

En tesco -butikk

Shoppere kan løse inn rabattene ved å sveipe kortet ved kassa(Bilde: Getty)



Tesco har lansert sitt Clubcard -salg på nytt - og tilbyr kunder rabatter på butikken når de sveiper lojalitetskortet i kassa.



Kjøpmannen sa at Clubcard -kunder vil få tilgang til hundrevis av tilbud på merkevarer og egne merkevarer ved å skanne Clubcard -appen, Clubcard eller fob i kassen eller når de handler på nettet.



Ordningen, kjent som & apos; Clubcard Prices & apos ;, vil gi rabatter på produkter som Carte D'Or, Birds Eye og McCain.

Tesco sa at rundt 200 frosne produkter vil bli inkludert ved lanseringen, med flere produkter fra andre kategorier lagt til i løpet av de kommende ukene.

Supermarkedsgiganten sa at den også la til 500 varer i Aldi -prismatchkampanjen for å spare kundene penger på hverdagsbutikken.



sjekk dwp bankkontoer

Alessandra Bellini, Tesco -sjef for kunder, sa: 'Vi vet at stor verdi betyr mer for kundene enn noen gang før, derfor tilbyr vi alle med et Tesco Clubcard tilgang til hundrevis av eksklusive tilbud for å belønne våre lojale kunder.

(Bilde: PA)



hvilken dato er Eurovision 2014

'Vi tilbyr også daglige lave priser på hundrevis av produkter, slik at kundene kan få klare og konsistente priser på produktene de kjøper regelmessig.'

Clubcard -prisene ble først introdusert som en del av Tescos hundreårsfeiring i mai 2019.

Den siste rabattordningen vil bli lansert online og i alle butikker unntatt Express -butikker fra 15. september.

Rabattene varierer fra 10% til 50% på utvalgte varer.

Når du handler i butikk, vil produkter som inngår i kampanjen bli merket med en salgsfremmende etikett.

På nettet vil alle varer med en Clubcard -pris markeres i en blå boks som viser & apos; vanlig & apos; og Clubcard -pris.

Hvis du har et Tesco Clubcard, må du huske å skanne kortet ditt ved kassa for å løse inn rabatten.

Hvis du handler på nettet, blir rabatten lagt til i kassen og vises på kvitteringen.

Hvis du ikke har et Clubcard, er det verdt å registrere deg som det er gratis - du kan gjøre dette via Tesco -nettstedet eller ved å laste ned Clubcard -appen.

Men husk at rabattene ikke nødvendigvis betyr at det er de beste prisene som tilbys.

Hvis du handler i en matbutikk, må du alltid lete etter de billigste prisene, spesielt på merkevarer.

betydningen av 1111 nummer

For frukt og grønt kan det hende du synes det er billigere å investere i en kjempebra grønnsak - Lidl lager disse for 1,50 pund, men de selges utrolig fort. Morrisons tilbyr dem også for £ 3,50 i Too Good To Go -appen, som lar deg reservere en før du henter den i din lokale butikk.

Lidl tilbyr kunder £ 5 rabatt med lanseringen av en ny shopping -app

Få de siste rådene om penger, nyheter og hjelp rett i innboksen din - registrer deg på NEWSAM.co.uk/email

Shoppere kan også få £ 5 rabatt på Lidl i løpet av de kommende månedene med lanseringen av dagligvarens nye Lidl Plus -app.

Den nye ordningen, som kan lastes ned som en app, tilbyr ukentlige kuponger og skrapelodd når du bruker £ 20 i butikk.

ola kommer strengt tatt dansende gravid

Hver uke får kundene også nye engangskuponger å bruke i sin neste butikk - med noen rabatter på opptil 25% på utvalgte produkter.

Shoppere kan også bruke appen til å lagre alle sine digitale kvitteringer på ett sted, samt bla gjennom ukentlige hefter og sesongblader mens du er på farten.

Det er første gang Lidl noensinne har lansert en lojalitetsordning.

Christian Härtnagel, administrerende direktør i Lidl GB sa: 'Våre kunder vet at vi tilbyr de beste kvalitetsproduktene til markedsledende priser. Vi har designet Lidl Plus slik at vi kan tilby en enda bedre, skreddersydd shoppingopplevelse for kundene våre, så vel som å takke dem for deres lojalitet. '

Se Også: