Inne i Londons enorme innendørs red-light-distrikt kalt 'de ti etasjene med horer'

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Bygningen ser angivelig at prostituerte bor og jobber sammen med andre familier i bygningen



abdul ghani-javid

Dette er boligblokken i London kalt byens massive innendørs red-light-distrikt.



Chelsea Cloisters -bygningen i vest -London har til og med blitt beskrevet som & ldquo; de ti etasjene med horer & apos; ved at folk skal ha blinde øye for sexarbeidere inne.



Bygningen eies av millionær Tory -donor Christopher Moran og skal hovedsakelig huse østeuropeiske sexarbeidere, ifølge en undersøkelse fra Solen .

Jentene er angivelig nå så komfortable med oppsettet sitt, de spiser lunsj i grupper med pyjamas og lager sexforretninger fra butikker i nærheten.

Bygningen traff overskrifter i fjor etter at det ble avslørt at en politimann og kona flyr i prostituerte for å jobbe ut av leilighetene.



Ivett Szuda, 32, og hennes britiske ektemann Karl Ring, 34, ble funnet skyldig i menneskehandel og seksuell utnyttelse.

De brukte det ungarske lavprisflyselskapet Wizz Air til å fly kvinner inn til London fra Budapest da de tjente mer enn 600 000 pund fra vicehandelen.



Ivett Szuda og Karl Ring fløy kvinner inn til London fra Budapest da de tjente mer enn 600 000 pund fra vicehandelen (Bilde: sentrale nyheter)

Under etterforskningen av den pågående sexskandalen, finner en reporter som utgir seg for å finne en bestilling av en jente inne i Cloisters -bygningen, raskt og enkelt.

maur mcpartlin anne marie

Han rapporterer hvordan en mann svarte med en hilsen: 'Alltid eskorte, hvordan kan jeg hjelpe?' før du arrangerer et møte.

Inne i bygningen strekker lange ganger seg inn i det fjerne, dekket med leiligheter.

Etter å ha funnet rommet sitt, blir han møtt av en kvinne før de to diskuterer den avtalte prisen på £ 160 kontanter.

Hun ligger på sengen og er sjokkert over å høre at han bare vil snakke, før den undercover -reporteren fortsetter å stille spørsmål om sexoperasjonen inne i bygningen.

Den rumenske kvinnen, kledd i svart undertøy, forklarer at et bestillingsbyrå tar ned alle gebyrene, mens hun fortsatt må betale £ 2000 i måneden i husleie for sitt lille studio.

Men til tross for dette påstår kvinnen at hun liker heisen sin inne i Cloisters -bygningen og sier til reporteren: 'Det er som et hotell, du vet, så det er normalt at du betaler mer.

333 engelnummer joanne

'Bare hvis du leier et hus, ville det være £ 1000 per uke i London. Hvis du går utenfor London er det veldig annerledes. '

Leilighetsblokken eies av millionær Tory -giver Christopher Moran

Kvinnen forklarer hvordan hun har jobbet som sexarbeider i bygningen i to år etter at hun først kom til London og jobbet som servitør før hun ble overbevist av en venn om å prøve prostitusjon.

Hun sier at klostrene har en vennlig atmosfære og at jentene alle kommer seg videre.

liverpool vs fulham kanal

Kvinnen understreker videre hvordan hun ikke er tvunget til å jobbe og at hun ikke har hallik, men foretrekker å jobbe med et byrå fordi 'det er mer beskyttet og menneskene som kommer er mer hyggelige'.

Til tross for den rapporterte elendige aktiviteten som foregår inne i klostrene, deler også vanlige familier bygningen - de bor langs prostituerte i naboleiligheter.

En kvinne fortalte The Suns reporter hvordan en mann hadde banket på døren hennes da hun mistet henne som et bordell.

Hun sa at beboerne i bygningen 'ser damene hele tiden', og at de ofte er 'kledd for å drepe' og er sterkt sminket når de blir sett når de tar klienter til leilighetene sine i heiser eller setter seg i drosjer for hjemring.

Eiendomsmagnat og eier av bygningen Moran tjener angivelig for svimlende 8 millioner pund i året i husleie og servicegebyrer fra bygningen.

I følge Sunday Times Rich List er han verdt 404 millioner pund.

Moran har også gitt mer enn £ 290 000 til Tory -partiet.

Se Også: