Arsenal -legender vs AC Milan live score og måloppdateringer når Gunners 'storheter tar imot sine italienske rivaler

Fotball

Horoskopet Ditt For I Morgen

Arsenal Legends -laget stiller opp før vennskapskampen mellom Arsenal Legends og Milan Glorie(Bilde: Stuart MacFarlane)

Viktige hendelser

Robert Pires feirer scoring av det fjerde Arsenal -målet Se galleri17: 14NØKKELHENDELSE

Arsenal -fansen ønsker Kanu comeback

Arsenal -supporterne har spøkt med at de foretrekker å se Nwankwo Kanu foran dem i stedet for Olivier Giroud.

Nigerianeren scoret et hat-trick i lørdagens 4-2-vennskapsseger over AC Milan Glorie, og Gunners-fans ville være altfor glade for å ha ham tilbake.

Les hele historien her!

(Bilde: Action Images via Reuters)

17: 03KEY EVENT

Hva holder de på med nå?

Arsenal -fansen ble behandlet på en tur nedover minnesporet med dagens vennskapskamp.

rektors brev til foreldrene

Her har NEWSAM Football sett nærmere på hva Gunners -legendene holder på med nå.

Klikk for å lese mer!

16:49

Høydepunkter

Ikke verst en gjeng middelaldrende menn, ikke sant?

Du kan gjenoppleve alle målene fra Arsenal Legends '4-2-seier over Milan Glorie med ITVs høydepunkter.

Kanskje noen av disse chaps ville komme inn i den nåværende Gunners XI ...

16:30

Overalt på Emirates

Overalt på Emirates da, hvor Kanu rullet årene tilbake med et hat-trick da Arsenal Legends slo Milan Glorie 4-2 etter en underholdende ettermiddag på Emirates.

En utsolgt mengde så de to stjernespekkede sidene vise at selv om de kan ha lagt på seg noen ekstra kilo, hadde de fremdeles ferdighetene til å få jobben gjort.

Kanus hattrick var høydepunktet, med Robert Pires og Freddie Ljungberg som fortsatt kombinerte godt, med franskmannens sene mål som ga dagens høyeste jubel.

Christian Vieri scoret to ganger for gjestene, men det var Arsene Wengers menn som kom på toppen.

15:54

Fulltid

90 minutter - Det hele er over og Arsenal går fortjent vinner mot Milan. Mange mål, mange snakkepunkter og en herlig ettermiddag til fordel for en stor sak i The Arsenal Foundation.

Takk for at du ble med i NEWSAM Football for vår live bloggdekning!

15: 52KEY EVENT

MÅL! Arsenal Legends 4-2 Milan Glorie (Vieri, penn)

88 minutter - Massaro vinner en straffe for Milan. Han går teatralsk ned etter minimalt press fra Cygan, men kjøper et spark. Straffen til Vieiri blir reddet av Lehmann, men han scorer med returen. Milan har klart det til 4-2.

15: 46NØKKELHENDELSE

MÅL! Arsenal Legends 4-1 Milan Glorie (Pires)

84 minutter - Fantastisk. Vi har reist tilbake i tid. Ljungberg ruller årene tilbake, dukker en ball gjennom en mengde på tre Milan -forsvarere og slår dem for tempo. Svensken kvadrerer for en umerket Pires som behørig konverterer fra nært hold. Det står 4-1 for Arsenal, og vi kan ennå se en femte ...

15:44

82 minutter - Desailly kommer tilbake på banen og erstatter Costacurta. Simone savner forsøk på volley på kanten av sekstenmeteren. Det spretter vennlig for et andre forsøk, og den innsatsen brenner godt over tverrliggeren. Clutching i sugerør.

15: 41NØKKELHENDELSE

MÅL! Arsenal Legends 3-1 Milan Glorie (Kanu, penn)

79 minutter - Boa Morte og Ljungbergs nydelige en-to blir kuttet av en felling fra Massaro i feltet. Straff gitt. Straff scoret. Kanu fullfører sitt hattrick fra sporten. Han stryker den inn på høyre side av nettet og Dida dykker feil vei. Det står 3-1 til Arsenal, og de har god verdi for det.

15:38

76 minutter - Ljungberg pisker et lavt innlegg inn i Milan-feltet etter en øye-gledelig, selv om det er unødvendig å gå over. Det suser forbi den siste mannen, og Dida ble rotfestet til stedet igjen, men den rasende Boa Morte klarte ikke å stikke hjem. Arsenal leder 2-1 og ser veldig i stand til å score en annen.

Giuseppe Pancaro kommer i stedet for Di Canio for Milan.

15:35

72 minutter - Ljungberg går ned og klemmer kneet etter en sen utfordring fra Dario Simic, men ser ok ut å fortsette. Grimandi tilstår en foul for Arsenal omtrent 40 meter unna, og Milan sløser med et frispark ved å spille det raskt.

kerry katon nytt hår
15: 32KEY EVENT

MÅL! Arsenal Legends 2-1 Milan Glorie (Kanu)

69 minutter - Det er den mannen igjen. Pires trekker en stygg felling fra Eranio på kanten av sekstenmeteren. Boa Morte -krysset heades av tverrliggeren av Kanu. Ingen behov for mållinjeteknologi. Det er godt over streken. Dida beveget seg knapt og Arsenal ledet 2-1.

15:29

67 minutter - Overmars viser hans alder. Han går skulder ved skulder med Eranio og trekker seg plagsomt opp. Road Runner klemmer låret, og han blir tatt til stående applaus. Fint forsøk, men på 43 kommer du ikke til å være så rask som du pleide å være.

15:27

65 minutter - Boa Morte bryter inn i boksen og lurer seg forbi Costacurtas lysbilde. Dida blir trukket ut og ballen blir klarert, men bare så langt som Kanu. Kanu snur Cabone og treffer raskt dekket med sin fart. Var det kontakt? Dommeren er ikke overbevist. Ingen straff gitt!

15:25

62 minutter - Cafu brister nedover høyre flanke og blir kroppskontrollert av Overmars. Frisparket blir levert av Di Canio, men klarert av Boa Morte.

15:21

58 minutter - Arsenal banker godt på det, og etter en tålmodig oppbygging tar Ljungberg feil av Ambrosini for å sende et innlegg inn i feltet. Kanu kan ikke ta kontakt.

ingen garys igjen i Storbritannia

Overmars blir gjeninnført fra erstatningsbenken og erstatter Limpar for vertene.

15:17

55 minutter - Di Canio vinner, taper, vinner, taper og vinner besittelse igjen på vingen for Milan. Etter hvert finner en lang ball fra Serginho veien til Vieiri, men hans første berøring er dårlig.

15:15

53 minutter - Arsenal bryter gjennom Gilberto, som spiller en-to med Kanu. Brasilianeren drar skuddet like utenfor før Petit blir byttet ut med Luis Boa Morte.

15:13

50 minutter - Vi har gått ned i litt travtempo her. Begge sider har gått til den andre kanten av feltet og begge har tvunget viktige blokker - Costacurta for Milan og Toure for Arsenal. Det er ende-til-ende, antar jeg, men ikke i rasende fart ...

15:11

48 minutter - Eranios lange ball over toppen finner Di Canio i Arsenal -boksen. Italieneren har en vinklet innsats på mål som reddes av håndflatene til Lehmann, men ballen flyr tafatt over tverrliggeren. Arsenal håndterer hjørnet.

15:06

46 minutter - Andre omgang er i gang i Nord-London. Milan har byttet ut keeper med Dida. Jens Lehmann har erstattet Seaman i Gunners -nettet. Dagens kamp har gitt 1 million pund for Arsenal Foundation.

14:51

Pause

45 minutter - De siste fem minuttene av omgangen går med liten hendelse. Tempoet har avtatt helt med scoringsnivået på 1-1.

Arsenal ledet takket være en header fra Kanu, men Vieri utlignet på nært hold for gjestene.

Bli med oss ​​for andre omgang live snart!

14:45

40 minutter - Desailly blir erstattet av Stefano Eranio. Endringen gjøres rett etter at Hoyte foretok nok et lungebrytende ned langs flanken. Han er uten klubb for tiden. Kanskje han spiller for et trekk?

(Bilde: AFP/Getty)

14: 43KEY EVENT

MÅL! Arsenal Legends 1-1 Milan Glorie (Vieri)

37 minutter - Milan vinner et hjørnespark etter Di Canios skudd. Ambrosini sender en skarp header på mål fra leveransen og tvinger en suveren redning fra Seaman, men tipset faller vennlig til Vieiri, som krypterer den hjem fra nært hold. Det står 1-1 på Emirates Stadium.

14:40

34 minutter - Overmars skyter langt fra målet, men det er slutten på ettermiddagen hans. Han blir erstattet av Anders Limpar. Milan har byttet Boban med Marco Simone.

(Bilde: Offside Sports Photography)

14:38

32 minutter - Det var strålende. Nigel Winterburn glir inn på Di Canio og paret gjenskaper sammenstøtet i løpet av spilledagene med et teatralsk fall. De klemmer etterpå. Fin touch.

vampene møtes og hilser 2014
14:36

30 minutter - Kanu går glipp av en sjanse til å legge til hans og Arsenals opptelling. Han samler en kort pasning på kanten av esken fra Pires og i en flytende bevegelse snur Albertini og etterlater ham for død. Spissen sender et skudd like over tverrliggeren, og det var ikke langt unna 2-0.

Albertini blir raskt erstattet av Angelo Cabone. Litt hardt.

14: 32KEY EVENT

MÅL! Arsenal Legends 1-0 Milan Glorie (Kanu)

27 minutter - Kanu stiger høyest for å møte Petits tomme perfekte kryss inn i boksen. Den gjengende spissen tipper bare for å gå inn i det øverste hjørnet, og det står 1-0 til Arsenal! Ganske sikker på at det var hans første berøring av ballen!

14:29

25 minutter - Kanu erstatter Gilberto for Arsenal. Det er et stort jubel fra Emirates Stadium. Nigerianeren slår pent ved siden av Ljungberg i angrep.

14:28

22 minutter - Ljungberg lurer seg forbi Albertini og pisker et innlegg inn i Milan -boksen. Pires mister markeringen sin og får forbindelse med en heading, men innsatsen hans sendes utenfor mål. Arsenal på topp igjen.