Billige ferier 2018: Beste reisetilbud på all inclusive, siste liten -pakker, cruise og storbyferier

Travel News

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: Caiaimage)



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Britene i millioner kommer til nettet på jakt etter de beste reisetilbudene og inspirasjon for flukten i 2018.



Og det er mange destinasjoner å besøke i 2018 enten du er på utkikk etter en klassisk ferie til Spania, Frankrike, Italia og Hellas, eller tenker på å prøve et nytt hotspot som Kroatia eller Sør -Amerika, der turismen øker jevnt og trutt.

Hvis du er ute etter et utflukt på et budsjett, kan du lese videre for vår praktiske guide om hvor du kan besøke i år, de billige ferietilbudene du kan se, inkludert oppholdsferier og cruise.

Og for å hjelpe deg med å starte året med stil, har vi også avrundet de beste reisetilbudene i januar -salget for å hjelpe deg med å finne det ultimate kjøpet.



Hva står i guiden?

  • Siste minutt-ferietilbud på korte og lange reiser
  • Hvordan finne en billig storbyferie
  • Familieferier
  • Slik bestiller du en altomfattende ferie
  • Campingferier
  • Flytilbudene du bør se etter i 2018
  • Staycations
  • Billige hoteller
  • Cruisetilbud

Les mer



Reisetilbud 2019
Billige mai -tilbud Billige flyreiser til Spania Billigste altomfattende steder for briter easyJet sommersalg for 2019 beste tilbud

    Siste liten -ferietilbud

    Kortdistansepauser

    • Malta fra £ 136pp: LoveHolidays tilbyr syv netter på det 4-stjerners Canifor Hotel, på bed and breakfast-basis.

    • Lisboa fra £ 237 s : easyJet Holidays tilbyr tre netter på det 4-stjerners Browns Central Hotel, på bed and breakfast-basis. Prisen inkluderer tur / retur fra London Luton.

    • Korfu fra £ 287 s : Thomas Cook tilbyr syv netter på det 3-stjerners Marina Hotel på bed and breakfast-basis. Prisen inkluderer transport og bagasje.

    • Mallorca fra £ 290pp: LoveHolidays tilbyr alt på syv netter på det 3-stjerners Club Cala Romani-hotellet.

    • Costa del Sol fra £ 306pp : TUI tilbyr syv netter på det 4-stjerners TUI Sensima Riviera på bed and breakfast-basis.

    • Kypros fra £ 517 s : First Choice tilbyr syv netter på 4Sun Louis Phaethon Beach-klubben, alt inkludert.

    Langdistanse pauser

    • Dubai fra £ 413 s : On the Beach tilbyr opphold på Hilton Dubai Jumeirah Resort & Residence fra £ 59 per natt, per voksen.
    • Vietnam fra £ 689 s : Wowcher har for tiden en avtale på en 16-netters Vietnam- og Kambodsja-tur med overnatting, utvalgte måltider og transport. Prisen inkluderer ikke flyreiser.
    • Cancun fra £ 745 s : TUI tilbyr syv netter på det 5-stjerners TUI SENSATORI Resort Riviera Cancun med alt inkludert. Prisene inkluderer transport og bagasje.
    • Jamaica fra £ 794 s : First Choice tilbyr alt på syv netter på det 4-stjerners ClubHotel Riu Negril.
    • Orlando fra £ 906 pp : TUI tilbyr syv netter på det 4-stjerners Loews Royal Pacific Resort på Universal Orlando på kun rom.

    Finn en billig storbyferie

    Fra Venezia til Jomfruøyene har vi de beste cruisetilbudene og tipsene

    Fra Venezia til Jomfruøyene har vi de beste cruisetilbudene og tipsene

    Hvis du har en travel timeplan og etter en billig storbyferie for å skifte landskap, har vi avrundet de 10 beste europeiske destinasjonene for en langhelg for å inspirere deg.

    Vi har også gode tips om hvordan du sparer på overnatting, samt hvordan du sparer på lokale reiser gjennom raileasy.co.uk og Trainline Europe .

    Kan ikke bestemme hvor du vil dra? Få en dose reiseinspirasjon på vår storbyferieside, hvor vi har alt fra reiseguider til sene tilbud og tilbud.

    I mellomtiden, for de som har et budsjettferie, er her de 10 beste byene i Europa for en helg borte.

    Tenker du på å ta langdistanse for en familieferie? Her er de beste langturene for familien, inkludert aktiviteter du kan gjøre med barna når du er der.

    Å, og for moro skyld har vi også avrundet de beste europeiske byene for billig øl ...

    når er fordel gate på

    Beste byferie tilbud

    • Hvis du planlegger å utforske Europa med tog i sommer, kan du kjøpe billetter for bare 40 £ med My Interrail. Jernbaneselskapet tilbyr opptil 15% rabatt på Global og One Country Passes for bestillinger gjort 31. mars 2018. Klikk her for å bruke rabatten .

    Les mer

    Camping- og oppholdsferier
    Vandreferier Eurocamp -utflukter Topp 10 britiske ferieparker 10 europeiske campingplasser med høyest verdi

    Familieferier

    Topp 10-Alt inkludert i Menorca: Hotel Sur Menorca har et helt nytt badeland for i år, med racerbaner med flere felter, fartsklier og en lat elv. Den fredelige innkvarteringen finner du i utkanten av feriestedet Punta Prima

    Hvis engelsk vær ikke gir deg den lykken du trenger, kan det ta en rask dukkert et par sizzling på radaren. For å hjelpe deg med jakten på gode juleferier, her er de beste tilbudene akkurat nå - og 8 hacks for å finne det beste tilbudet (og få en gratis flyoppgradering).

    Men hvor skal man gå? Sør-Spania, Mauritius og Orlando er populære hotspots for litt vintersol, som alle garanterer klar himmel, brennende dagtemperaturer og den akkurat solfylte brisen om kveldene.

    Vi har også en Sunshine Holidays-side for et ekstra utbrudd av reiseinspirerende reiseinspirasjon-og hvis du fortsatt ønsker å bestille en sommerferie i siste liten, kan du sjekke ut disse gode tilbudene på hytter, luksusvillaer og alt inkluderende feriesteder for reiser i løpet av skoleferiedatoene.

    Familiepauser kan koste formuen. Hvis du har en utgiftsgrense, kan du vurdere en europeisk destinasjon som easyJet og British Airways ofte vert du med gode siste minutt -pakkeavtaler til Europa - inkludert hele sommeren.

    Her er 6 hacks for å finne billige ferietilbud i siste liten til Spania, Hellas og Europa.

    Vi har også fått Disneyland dekket - se våre Disneyland Paris -avtaler for alle de siste tilbudene de tilbyr.

    Slik bestiller du all inclusive -ferier

    Kvinne på ferie som nyter en tropisk cocktail i bassenget

    Kvinne på ferie som nyter en tropisk cocktail i bassenget (Bilde: Getty)

    Ferier med alt inkludert er nå mer populære enn noensinne. De tilbyr en rund pris per person, inkludert overnatting og mat, og hvis du gjør det bra, kan du spare en formue på alkoholpriser og spise ute.

    De er også et lurt valg hvis du har et stramt budsjett - ettersom de kan hjelpe deg med å holde fast ved det - ved å spare deg kilo på de små statistene.

    Vi har brutt ned de beste altomfattende ferietilbudene denne uken i guiden vår, sammen med de fire bestillingstipsene du må huske når du jakter på de beste prisene.

    Du kan også sjekke ut de 10 beste altomfattende hotellene i Europa som ble avslørt av TripAdvisor for 2018.

    Les mer

    Byguider
    Reykjavik, Island Edinburgh, Skottland Barcelona, ​​Spania Paris, Frankrike

    Campingferier

    Eurocamps Camp Lanterna i Kroatia

    Hvis du vil ta familien med på en europeisk campingferie, kan du få tilbud fra £ 10 per person per natt - og de fleste feriehus kan sove opptil 8.

    Her er vår topp 10 guide til de beste europeiske campingplassene, fra Vest -Bretagne, til Sør -Frankrike og Spania.

    ny familie i Corrie

    Spesialister på campingferier Eurocamp er et godt sted å starte søket - du kan se våre favoritt Eurocamp -tilbud her.

    Vi har også slått oss sammen med reiseguruer for å lage den ultimate guiden til ferie i Frankrike, på tvers av de vakreste regionene fra Provence til Normandie.

    Sørg for å sjekke P&O Ferries og Brittany Ferries for billige kanaloverganger - de har alltid en grei avtale.

    Hvis det er et opphold på kortene, kan Storbritannias beste familievennlige campingplasser være av interesse.

    For campingavtaler hele året og anmeldelser av alle de store campingplassene i Storbritannia og Europa, se vår campingferieside.

    Flytilbudene du bør se etter i 2018

    Bestiller du separat? Rote salg før du logger på den stiplede linjen (Bilde: PA)

    Enten du leter etter billige flyreiser eller en hel pakkeløsning, det er mange flotte tilbud på hele tilbudet - for eksempel rabattkode tilbud fra easyJet , salgsrabatter fra British Airways ,, og enorme besparelser fra Emirater , Thomas Cook og TUI klar til å bli snappet opp.

    Du kan følge med på de siste tilbudene og tilbudene på siden Billige flyreiser, fra blitsalg til løpende tilbud for hele familien.

    Opphold

    Butlins har gjennomgått en enorm oppussing - med rimelige luksushytter i fire britiske kystbyer

    Populariteten til staycations har skutt i været de siste årene, med mange familier på vei til den britiske sjøen eller feriestedene i Butlins-stil for moro i solen som ikke lar deg bryte banken.

    For å hjelpe deg med å finne et kupp har vi brutt de beste Butlins kupongkoder og tilbud , samt tilbud og rabatter på Travelodge -hoteller over hele landet.

    Når det gjelder pauser i fornøyelsesparker, har vi søkt etter de beste Legoland -tilbudene her, eller hvis Alton Towers kiler deg, har vi også funnet ut hvordan vi skal kjøpe billige billetter og korte pauser.

    Du kan også sjekke ut vår British Breaks -side for mer inspirasjon til opphold. Vi har en rekke kyst- og storbyferier med guider om alt fra hva du skal gjøre fra hvor du skal bo.

    For eksempel, hvis du tenker på å dra til Brighton, kan du finne noen glimrende billige hoteller her, samt en innsideveiledning om alle severdighetene og aktivitetene du må se.

    For mer inspirasjon kan du også sjekke ut de 10 beste hotellene i Storbritannia for 2018 ifølge TripAdvisor.

    Billige hoteller

    Ung kvinne sover i hotellseng

    Det er mulig å få en god natts kip uten å ta et lån (Bilde: Getty)

    Enten det er et opphold i Storbritannia, Europa eller i utlandet, kan hoteller koste en absolutt formue - spesielt hvis du velger en matpakke.

    Sjekk ut vår dedikerte billige hoteller -side for alle de siste salgene og tilbudene - og for et budsjettvennlig opphold, kan det være lurt å bla gjennom siden på Travelodge -tilbud som inneholder tips om hvordan du finner de beste tilbudene for deg.

    Vi har også avrundet de beste billige hotellene i en rekke byer over hele verden, inkludert Storbritannia: sjekk noen av de beste alternativene nedenfor ved å klikke på byen du har valgt.

    • Amsterdam
    • Brighton
    • London
    • New York

    LONDON BREAKS

    Føler du deg fristet til å bestille et opphold i hovedstaden?

    Ta en titt på de beste billige dagene i London - inkludert billige billetter til West End -show - samt byens beste gratis museer. For noe litt ekstra spesielt, har vi søkt etter de 10 fantastiske tingene du aldri visste at du kunne gjøre i byen.

      Les mer

      Europeiske byguider
      Amsterdam, Nederland Lisboa, Portugal Edinburgh, Skottland Berlin, Tyskland

      Cruisetilbud

      Skipet i Caribbean Princess

      Se en håndfull land på bare en uke med en cruise -pause

      Hvis du ikke er en av de 1,64 millioner britiske ferierende som dro på cruise i fjor, er det ikke på høy tid at du går opp på landgangen?

      Med overnatting, mat og underholdning inkludert, kan det være en av de høyeste feriene du vil finne.

      For å finne de beste sene tilbudene og pakkene, sjekk ut vår cruise tilbudsside.

      Åh, og hvis du aldri har vært på cruiseferie før, har vi 25 gode tips for cruisetilbud, med råd om alt fra å velge riktig skip til det du trenger å pakke.

      Se Også: