Topp fem Premier League -overføringer: Vi ser på navnene og oddsen på sommerens største overføringer

Fotball

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: Basseng via REUTERS)



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



HARRY KANE - Sporer til Manchester City



Med mindre vi får en skikkelig springer fra det lange gresset, ser Harry Kanes potensielle overgang til Manchester City ut til å bli sommerens største overføringssaga.

Helt siden Kane ble offentliggjort med sitt ønske om å forlate Spurs på slutten av forrige sesong, har den engelske spissen vært sterkt knyttet til et skifte til Premier League Champions, som er en av få engelske klubber som hadde råd til Kanes overgangsavgift og lønn. .

fortnite sesong 7 forbudte steder

Imidlertid har det ikke vært noe offisielt tilbud fra City, og 27-åringen har fortsatt tre år igjen av kontrakten på 200 000 pund i uken, noe som kommer til å vise seg å være plagsomt fordi den krigførende Spurs-styrelederen Daniel Levy vet at han ikke er forpliktet til å selge premien.



Kane er 3/4 i Grosvenors marked for overføringsbetting for å være hos Spurs neste sesong og 5/4 å bytte Nord -London mot Manchester.

DECLAN RICE - West Ham til Chelsea eller Manchester United



Stemningen er at Declan Rice er åpen for ideen om å forlate West Ham for en større klubb, spesielt Chelsea, til tross for at han ble løslatt av vest-London-antrekket som 14-åring i 2014.

Etter en strålende sesong for Hammers og en integrert rolle i Englands Euro 2020-kampanje, ser det høyst sannsynlig ut at et bud på 22-åringen er nært forestående, og West Ham har forsøkt å holde ulvene fra døren ved å slå et pund 80m verdsettelse på stjernespilleren deres.

Imidlertid kan deres besluttsomhet testes hvis et offisielt bud kommer fra Chelsea eller Manchester United, som også er store beundrere av den defensive midtbanespilleren.

Problemet for Chelsea er at de allerede har to av verdens beste DM på bøkene i N & Gos Kante og Jorginho, som spilte en hovedrolle for Italia i Euro 2020, så det er enda plass i Thomas Tuchel & apos; s tropp for Rice?

944 engel nummer kjærlighet

Ris er 5/2 å gjøre overgangen til enten Chelsea eller United, men en kort som 3/10 å drive sin handel i Stratford i minst en sesong til.

Sats £ 10 og få £ 20 gratis spill fra Grosvenor Sport

Annonsørinnhold fra Grosvenor Sport

Grosvenor Sport tilbyr nye kunder sjansen til å få £ 20 i gratisspill når du men 10 pund .

Enhver sport. Ethvert marked.

Bare registrer deg , plassere deg £ 10 innsats på enhver sport og ethvert marked, vil du motta £ 20 i gratisspill .

18+ | Gamble ansvarlig | begambleaware.org | Vilkår og betingelser gjelder | Gratis spill i formatet 2x £ 10 gratisspill

lady colin campbell mann eller kvinne

JACK GREALISH - Aston Villa til Manchester City

Ryktene har vært utbredt de siste ukene om at Jack Grealishs overgang til Manchester City allerede er avtalt, men det er ingen bevis i allmennheten som kan underbygge slike påstander.

En prislapp på 100 millioner pund er lagt på Grealishs hode av Aston Villa, som prøver å motvirke eventuelle bud ved å åpne forhandlinger med deres verdifulle eiendel om en ny kontrakt, selv om han fortsatt har fire år igjen av sin nåværende avtale.

Og så er det gåten om hvordan Grealish ville passe inn på Manchester Citys side. Det virker sannsynlig at en av Bernardo Silva, Riyad Mahrez eller til og med Raheem Sterling kan forlate klubben, faktisk har Sterling blitt knyttet til et trekk til Spurs som en del av Harry Kane -avtalen.

Satsingen antyder at det er mer enn 50/50 sjanse for at Grealish spiller for Pep Guardiola neste periode - han er 7/10 med Grosvenor Sport og til og med penger å forbli Villa -skipper.

Det er 25/1 bar de to alternativene, så det ser ut til at det er City eller ingen steder for Grealish.

RUBEN NEVES - Wolverhampton Wanderers til Arsenal

jeg er en kjendis john

Rapporter er at Wolves har sagt opp å miste sitt portugisiske ess og Arsenal -sjef Mikel Arteta er opptatt av å styrke midtbanen, spesielt ettersom Gunners ser ut til å miste Granit Xhaka til AS Roma.

Nord -London -klubben er tilsynelatende i kontinuerlige samtaler med Neves 'agent Jorge Mendes, men et stikkpunkt kan være et gebyr på 35 millioner pund, som Arsenal mener er på høy side.

julekalkunpriser 2019

Neves blir sett av Arteta som en perfekt folie for Thomas Partey i det sentrale området, så denne avtalen hviler på om de to klubbene kan bli enige om et gebyr.

Neves også 6/4 å bli med Gunners med Grosvenor Sportsbook og men så kort som 2/5 å bo i det vestlige Midlands.

HAMZA CHOUDHURY - Leicester til Newcastle

Newcastle kom til å bli kvitt Hamza Choudhury i januar, og Steve Bruce har igjen gjort Leicester City -midtbanespilleren til hans prioritet i sommer.

Det har blitt rapportert at Magpies-sjefen allerede har snakket med den tøffe 23-åringen om byttet og nordøstklubben er sikre på at de kan få avtalen over streken denne gangen.

Leicester leter etter sigende etter et gebyr på rundt 18 millioner pund for 23-åringen som bare har gjort 47 opptredener for Foxes siden han signerte fra Burton i 2015.

Southampton har også vist en viss interesse for Choudhury, det samme har nylig promotert Norwich City, men oddsen ( 2/1 ) foreslår at Newcastle United er den mest sannsynlige klubben for å sikre sine tjenester i sommer.

Få alle de siste overføringsoddsene hos Grosvenor Sport

Se Også: