Nick Knowles kjærlighetsliv fullt ut da han forlater enda en yngre kvinne

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Nick Knowles fant berømmelse som programleder for DIY SOS og quiz -show Who Dares Wins - og scoret en hær av beundrende kvinnelige fans.



Men de siste årene har 56-åringen blitt mer kjent for sine lothario-måter, som ofte dater kvinner flere tiår yngre enn ham.



Tidligere denne måneden ble serieromanen sett hygge seg til en annen kvinne 30 år yngre under en date night i Londons West End.



Det ble senere avslørt at programlederens siste klem var den 26 år gamle PR-sjefen Emily Hallinan.

Den fantastiske brunetten likte en kveld ute på teatret med Nick, bare dager etter at han ble sett i selskap med en mystisk blondine.

Det er ikke første gang Nick har valgt en mye yngre kompis.



Nick ble sett ut og den 26 år gamle PR-sjefen Emily Hallinan 13. august 2019 (Bilde: MATRIXPICTURES.CO.UK)

I 2018 ble det hevdet at han hadde begynt på en ny romantikk med markedsføringssjef Rebecca Kearns - som også var 30 år yngre.



Avsløringene kom dager etter at hans ekskone Jessica Moor anklaget Nick for å ha utsatt henne for år med emosjonell grusomhet, overgrep og til slutt isolasjon i en serie tweets, og hevdet å ha fordømmende bilder for å bevise det.

Nick 's eks -kone Jessica anklaget ham for å ha utsatt henne for år med grusomhet - noe han gjentatte ganger har benektet (Bilde: )

Nick benektet rasende påstandene og insisterte på at han ble ekstremt såret av anklagene fra Jessica - som han skilte seg fra i januar 2016.

Nick støttet Jessica etter diagnosen livmorhalskreft i juli 2016, med bloggeren som gikk så langt som å kreditere Nick for å 'redde livet hennes' under prøvelsen.

Nick giftet seg først på 90 -tallet og hadde to barn med den første kona Gillian - datteren tirsdag, 24, og sønnen Charlie, 25.

Han fortsatte med å ha sønnen Tyrian-J, 21, i et toårig forhold med skjønnhetsterapeut Paula Beckett-Vass før han begynte en treårig romantikk med programlederen Suzi Perry i 2000.

Nick hadde en tre år lang romantikk med sportsprogramleder Suzi Perry fra 2000 (Bilde: Rex -funksjoner)

hvor mye koster en greggs rullepølse

Jessica var ikke den første eksen som sa ifra mot Nick. Etter splittelsen ble han knust og omfavnet Emmerdale -skuespilleren Gemma Oaten etter en kveld ute på de årlige TV Choice -prisene i september 2016.

Men de åpenhjertige bildene førte til splittelsen, og Gemma, 33, insisterte: En søndag morgen lå vi i sengen og alle disse tekstene kom gjennom at vi ble fotografert sammen.

På et øyeblikk forandret han seg fullstendig. Det hele handlet om ham og hvordan det kom til å påvirke familien hans. Det var veldig grusomt da han sa at det ikke gjorde noe for meg. Jeg følte meg syk.'

Gemma sa at Nick ble & grusom & apos; etter at romantikken deres ble avslørt (Bilde: FameFlynet UK)

Hun la til: Jeg sa: ‘Vil du kaste det vi har? Vi har ikke gjort noe galt '. Men han slapp meg akkurat som massevis av murstein.

Jeg trodde det var et ekte forhold, og han var ikke redd for å la andre få vite det.

Deretter ble han avbildet på en date med den tidligere TOWIE -stjernen Pascal Craymer, 31.

Pascal hevdet Nick led av en & apos; mid-life crisis & apos; (Bilde: MEGA)

Pascal bekreftet at de var sammen, og la til: Han er så nydelig. Vi ser hvordan det går. Han blir fremstilt dårlig, men han er en hyggelig fyr.

Men da han nektet for romantikken deres, insisterte hun på at han hadde en krise midt i livet.

Nick har vært ærlig om sin mangel på engasjement i relasjoner, og avslørte i 2008: Mine forhold har stort sett fulgt et mønster.

'De varer i seks måneder og begynner med at jeg forklarer at jeg jobber mye, så det vil være problemer med engasjement.

De involverte kvinnene er enige om at det er greit, så etter en måned får jeg en telefon som sier: 'Dette er ikke på'. Etter tre måneder ble vi skilt, for så å bli sammen igjen. Etter fem er det en ny krangel. Klokken seks er alt av.

Se Også: