Charley Hull har forloveden for MMA -mesteren i sitt hjørne for kampen om det åpne mesterskapet

Golf

Horoskopet Ditt For I Morgen

British Women's Open er på Woburn i år - Hulls hjemmebane(Bilde: SIPA USA / PA Images)



Hun er en gylden jente på fairwayene som heier på forloveden på buret hennes på ringsiden.



når er boksing i kveld

Og når Charley Hull starter neste uke i AIG British Women's Open, på hjemmekurset hennes i Woburn, vil hun ha mer enn gabben på siden.



Trærne langs kantene til greenene i Buckinghamshires nordlige beitemarker vil være som æresvakter og øve på bryllupet hennes til MMA super-weltervektmester Ozzie Smith senere i år.

Blant galleriene vil en rekke venner og familie følge hvert skudd i håp om at Hull ikke lider samme skjebne som Rory McIlroys sceneskrekk på Portrush forrige uke. McIlroy var så oppblåst for å imponere hjemmepublikummet i Nord-Irland at han sprøytet en firemanns-bogey åtte over det første hullet som graffiti på en t-banevegg, og han ble aldri frisk.

Til tross for en 65-runde i andre runde, savnet han kuttet med et skudd-og Hull, som vant sin første profesjonelle tittel fire dager under 18-årsdagen-er fast bestemt på å ikke gå i samme felle.



Nå 23, sa hun: Det føles definitivt flott å ha så mange familie og venner der som støtter meg. Selvfølgelig føler jeg meg veldig hjemme på Woburn, og jeg kjenner banen veldig godt, men det kan åpenbart få deg til å prøve for hardt.

Å spille en åpen på hjemmebane Portrush gikk pæreformet for McIlroy fra den første tee (Bilde: Getty)



Jeg skal prøve å få balansen akkurat.

Hull liker Woburn's kjennskap så mye at hun later som om det er trær som vokter fairwayene på mer utsatte hull for å bli i 'sonen.'

Georgia Hall vil dele hjemmevaktens anklager, hvis triumf på Royal Lytham i fjor bare var den tredje britiske vinneren av Women's Open siden stevnet ble innviet som et stort mesterskap i 2001.

ashley taylor dawson naken

Selv om jeg har gjort det ganske bra på lenkkurs, foretrekker jeg definitivt innlandssteder generelt, sa Hull. Jeg liker veldig godt å spille fairway-fester, så mye at når jeg spiller på lenker, prøver jeg å forestille meg trær langs fairwayene mens jeg visualiserer bildene mine.

I et kalenderår som allerede sprudler med datoer med røde bokstaver for Hull og hennes vakre, er det mange gode tider å visualisere når hun er på ferie.

Fremtredende blant dem er å bli knyttet til Smith, hvis støtte for hans kommende brud på banen ble gjengjeldt da hun fløy hjem mellom turneringer i California for å se ham vinne Impact Fight UK 14 super-weltervektbelte.

Hull og forlovede Smith vil knytte knuten senere i år

Ja, jeg dro til en av kampene hans tidligere i år fordi jeg ønsket å støtte ham, akkurat som han har støttet karrieren min. Det var ganske kult, og jeg elsket å se ham i aksjon.

Han har vært fantastisk til å hjelpe meg både med kondisjonen og fokuset mitt på kurset - han forstår virkelig (komponentene i) sport, noe som er så stor hjelp.

På slutten av dagen er det viktig for ham å ha et liv også. Det handler ikke bare om meg og golfen min. Han ofrer masse ting for meg.

Selvfølgelig vil gifte gjøre året ekstra spesielt uansett, men jeg har mange viktige ting å fokusere på før jeg retter oppmerksomheten mot bryllupet.

Det ville være fantastisk å vinne AIG Women's British Open, og det ville sikkert gjøre dette året ekstra, ekstra spesielt. Å vinne Majoren hjemme ville vært fantastisk - det samme ville en europeisk seier i Solheim Cup.

Se Også: