Candice Browns ektemann bryter tausheten om ekteskapssplitt og det Paul Hollywood -kysset

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: WireImage, Greg Brennan)



ray x-faktor

Candice Browns ektemann Liam Macauley har åpnet om årsaken til splittelsen deres en dag etter at NEWSAM avslørte at paret hadde separert etter bare to års ekteskap.



Bryte tausheten om de triste nyhetene, bekreftet Liam til Mail Online: 'Det var ingen andre involvert. Vi har bare dessverre bestemt at det ikke fungerer. '



Liam forklarte at han hadde slitt med å tilpasse seg partnerens nye kjendis -livsstil etter at hun ble berømt som deltaker på Great British Bake Off i 2016.

Trekirurgen sa at han falt under belastningen av & gt; enormt press & apos; det ble ikke hjulpet av et fotografi som dukket opp av Candice og Bake Off -dommeren Paul Hollywood som så koselig ut på en showbiz -fest.

Liam og Candice har kalt tiden på ekteskapet sitt etter bare to år (Bilde: Dave Benett/Getty Images for War)



Dager etter at Liam foreslo, ble Candice avbildet får et kyss fra Paul da de sa farvel til hverandre på Pride of Britain Awards i 2017.

Da han husket dramaet den gangen, sa Liam: 'Jeg hadde ikke lenge bedt Candice om å gifte seg med meg, og jeg måtte lese rapporter om at min nye forlovede ble sett kysse Hollywood og komme nær ham.



'Det var bare et kyss på kinnet hennes, og det var ingenting annet. Men vi hadde bare vært forlovet noen dager. Det var mye å måtte forholde seg til, forklarte han.

Paul ble avbildet og sa farvel til Candice etter Pride of Britain Awards (Bilde: Greg Brennan)

Paret avbildet på den røde løperen på Grosvenor House Hotel i forkant av arrangementet (Bilde: )

Etter en rekke lange diskusjoner sa Liam at han og Candice følte at det var riktig å avslutte ekteskapet på to år.

spencer laget i chelsea

Han avslørte også at etter splittelsen flyttet han ut av leiligheten de delte over puben deres i Bedfordshire og dro til Hellas for en ferie.

Men til tross for bruddet sa Liam at han ikke har annet enn hyggelige ord til Candice som han beskrev som en & nydelig kvinne & apos; og & apos; fantastisk menneske. & apos;

Liam sa at han slet med presset som fulgte med Candices nye showbiz -livsstil etter hennes Bake Off -seier (Bilde: Frank PR)

utgivelsesdato for iphone 6 uk

Paret møttes første gang i 2012 da Candice jobbet på en bar og Liam studerte på universitetet.

Fem år senere stilte romantiske Liam spørsmålet på supermarkedets parkeringsplass der de var innom på sin aller første date.

De bundet knuten på et slott i Frankrike i september 2018.

Candice fortalte tidligere hvordan forholdet hennes til Liam hadde blitt & testet & apos; tidlig, men hun kunne ikke rokke seg. & apos;

'Jeg var ikke veldig bra, og etter det slet jeg med noen psykiske problemer.

er satt til liv skattefritt

'Det er ikke noe jeg egentlig snakker om ... men Liam ble ved min side, og det har alltid holdt meg fast.

Candice la til at hun likte kvalitetstiden med mannen hun beskrev som min største cheerleader.

Hun sa: Jeg vet at jeg er veldig heldig. Jeg elsker ham, han elsker meg, vi er bestevenner og det vil vi alltid være.

Liam har nå flyttet tilbake til Ampthill, Beds, der paret bodde tidligere. Det er omtrent tre mil fra puben, som Candice, 35, driver med broren sin.

Se Også: