Paul Hollywoods kyss med Bake Off -vinner Candice Brown var det siste strået for kona Alex

Tv Nyheter

Bilder av Paul Hollywood som kysset Great British Bake Off-vinneren Candice Brown hørtes dødsstøt ut for hans 19-årige ekteskap, hevder kilder.

Kona Alex, 53, godtok at det bare var en uskyldig hakk, men ble forferdet over at ekteskapet deres ble satt under søkelyset igjen.

Vanligvis en produktiv diskant, hun har vært taus på nettet siden Paul, 51, ble avbildet og kysset farvel til Candice, 32, da de forlot Pride of Britain Awards i forrige måned.

Hollywoods, som har en tenåringssønn, kunngjorde mandag at de splittet seg etter nesten 20 års ekteskap.

Kilder hevder at dette bildet var dødens kyss for parets 19-årige ekteskap (Bilde: Greg Brennan)

stacey solomon og joe

Paul Hollywood og Alexandra Hollywood kunngjorde sin splittelse tidligere denne uken (Bilde: Getty)

En kilde sa: Ekteskapet deres var uansett på slutten, men dette utvilsomt fremskyndet ting. Hun fant situasjonen ødeleggende for at ekteskapet ble undersøkt og det faktum at det startet alle disse spekulasjonene en gang til.

når er uk svart fredag

De splittet tidligere i 2013 da Paul innrømmet en affære med Marcela Valladolid, hans medstjerne i den amerikanske versjonen av Bake Off. Hun er 12 år yngre enn han. Senere kalte han det den største feilen i livet mitt.

Det sies at Alex hadde akseptert at det bare var en uskyldig hakk, men at han var dødelig & apos; da ekteskapet deres var i søkelyset igjen (Bilde: Adam Gerrard/)

Alex tok ham tilbake og ble i 2015 utnevnt til direktør for Paul Hollywood Ltd, som hadde eiendeler til en verdi av 1,4 millioner pund den gangen.

Hennes bror Simon Moores sa i går: De har min sympati. Det er veldig trist.

Paul og nylig forlovede Candice insisterer på at andre var med dem ettersom de hadde en uskyldig hakk på kinnet. En talsmann for begge sa at det er usant å beskrive det som et intimt kyss.