Domino's lanserer en ny sunn pizza som bare er 650 for en hel pizza

Domino's Pizza

Horoskopet Ditt For I Morgen

Du kan nå få det beste fra begge verdener(Bilde: Dominos)



Selv om vi virkelig ønsker å være sunne, liker vi også pizza. Men det ser ut til at du aldri trenger å velge mellom de to igjen, ettersom Domino's nettopp har kunngjort at de nå lager sunne pizzaer.



Et usannsynlig trekk fra takeaway -kongene, pizza -kjeden lanserer helt nye, mye mer sunne alternativer som inneholder bare 100 kalorier i skiven, eller 650 kalorier for en hel liten pizza.



Kallet Domino's Delight -serien, og det er to nye smaker på gang: The Delight Chicken og Delight Vegi.

Det er en veggie og et kjøttfullt alternativ (Bilde: Domino & apos; s)

Mens de nye alternativene med lavere kaloriinnhold bruker den samme signaturen Domino's ferske deig, strekkes den for hånd for å skape en litt tynnere base sammenlignet med normal.



Når det gjelder pålegg, inneholder begge pizzaene også merkets signatur tomatsaus, etterfulgt av en lett spredning av mozzarella med redusert fett.

Og mens Delight Vegi er toppet med hakket løk, skiver i sopp, sprø blandet paprika, søtt mais og tomater, kommer de kjøttfulle Delight Chicken -alternativene med saftige kyllingbryststykker, hakket løk, paprika og tomater.



Dessverre er det ingen kjøttfest eller pepperoni -versjoner

I enda flere gode nyheter ser det ut til at de sunnere pizzaene også er litt billigere enn deres kalorifulle kolleger, og gir deg tilbake 17 pund for et medium og 19 pund for en stor.

Selv om Dominos pizzaer med laveste pris selvfølgelig er en margherita for 15,99 pund for en stor, er en lett skinke med skinke og ananas eller kylling mye dyrere £ 19,99 for en stor.

Når det gjelder de kjøttfulle alternativene, ser du på minst 20 pund for en stor, med hver standard stor egnet for å mate rundt fire personer.

Men selv om det ikke er noen pepperoni i sikte, trenger du ikke bekymre deg, men du får fortsatt hvitløksdippen. Bare ikke se på hvor mange kalorier den inneholder ...

Les mer

USAs presidentdebatt uk tv
Takeaway -tilbud, rabatter og tilbud
Gratis Bare spis takeaway Gratis Domino's Pizza -avtale £ 10 rabatt på Deliveroo Gratis pizza takeaway verdt £ 15

Se Også: