SAS: Hvem tør vinner Jason Fox klar til å erstatte sjefinstruktør Ant Middleton etter øks

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

SAS: Who Dares Wins -stjernen Jason Foxy Fox sier at han er klar til å erstatte sjefinstruktør Ant Middleton - men bare hvis det kreves av ham.



Kanal 4 kuttet båndene til Middleton tidligere i år etter at minst fire kvinnelige ansatte på treffprogrammet klaget på frekk og suggestive kommentarer.



Fox, nå det eneste gjenværende medlemmet av den opprinnelige DS (regissør), sa selv om ingen ennå har bedt ham om å fylle sporet: Jeg vil alltid vurdere å gjøre hva noen ber om.



Det er det samme som i militæret. Hvis noen sier 'vi vil at du skal gjøre dette' - fortsetter du med det.

Noen fans anser den 44 år gamle Fox, som tjente i 20 år i Royal Marines fra 16 år, for å være det snilleste medlemmet av teamet. Dette kan bety at sjefer vil at noen ferske skal bli tøffe med rekruttene.

Jason Foxy Fox sier at han er klar til å erstatte sjefinstruktør Ant Middleton

Jason Foxy Fox sier at han er klar til å erstatte sjefinstruktør Ant Middleton (Bilde: Pete Dadds. Kanal 4 -bilder må ikke endres eller manipuleres på noen måte. Dette bildet kan bare brukes til Channel 4 progra)



Men Fox insisterer: Jeg vil støtte uansett beslutning.

Før valget er gjort, har seerne finalen å glede seg etterfulgt av en kjendisversjon senere i sommer, forhåndsinnspilt med Middleton.



Søndag vil seerne finne ut hvilken av de syv gjenværende rekruttene som kommer til slutten - og hvem som vinner. Fox sier at finalen, som inkluderer de fryktelige avhørene, ikke vil skuffe.

Channel 4 kuttet båndene til Middleton tidligere i år etter at minst fire kvinnelige ansatte på hitshowet klaget over utuktige og suggestive kommentarer

Channel 4 kuttet båndet med Middleton tidligere i år etter at minst fire kvinnelige ansatte på hitshowet klaget over utuktige og suggestive kommentarer ' (Bilde: Getty Images)

Det er alltid en spesielt tøff episode, men jeg husker at jeg gjorde det for denne serien, og det var enda mer brutalt, med mange tankespill mellom forhørerne og rekruttene.

'Det er også et stikk i halen der gruppen får litt mer enn de hadde forventet.

Middleton avviste klagene mot ham, sendt til kringkastingsforbundet Bectu, ettersom den våkne brigaden ikke klarte å takle litt militær drilleri.

Jason er det siste gjenværende medlemmet av regissøren på showet

Jason Fox. Feature -skribenten Laura Connor deltar i en SAS: Who Dares Wins Press -dag på Pippingford Park i East Sussex. Channel 4 -showet kommer tilbake med kvinner for første gang. Serien er vert for tidligere soldater Jason Fox, Ollie Ollerton og Ant Middleton.

Fox har snakket åpent om å slite med PTSD etter å ha blitt medisinsk utskrevet fra militæret på grunn av psykiske problemer i 2012, etter å ha overlevd noen av verdens farligste warzones.

Han tror det å søke hjelp reddet livet hans da han slet med selvmordstanker.

Det at showet har blitt en plattform for folk å snakke om reisen med livet, oppturer og nedturer, jeg synes det er fantastisk.

ikke få panikk fars hær

Se Også: