Inside Love Islands Ellie Brown og Michael Griffiths splittet etter å ha erklært kjærlighet

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Tidligere Love Island -stjerner Michael Griffiths og Ellie Brown har snakket om deres plutselige splittelse, bare 24 timer etter at de hadde erklært hvordan de var & apos; den ene & apos; for hverandre.



Etter å ha forlatt ITV2 -villaen med forhold som ikke var bestemt til å vare, koblet Michael og Ellie til etter å ha møtt på MTV -showet Celebrity Ex On The Beach.



Snakker med Raj & Pilar videre The Reality Tea podcast , avslørte paret hvordan de falt ut på sosiale medier etter at Michael gikk raskt fra Ellie.



Ellie avslører hvordan hun og Micheal kom sammen på Ex On The Beach: 'Tydeligvis hadde Michael vært gjennom opplevelsen han hadde opplevd med Love Island, så han var litt følsom og han var så redd for å gå gjennom det han gikk gjennom igjen. , så vi ble ganske beskyttende for ham alle ganske raskt.

2:11 betydning

Michael og Ellie har skilt etter å ha erklært kjærlighet til hverandre (Bilde: instagram)

'Da vi ble kjent med ham, innså vi' herregud, du er veldig hyggelig 'og forsto situasjoner som ikke så bra ut på TV -en.



'Og vi kunne se hvor vondt han var, og vi ble alle ganske beskyttende over ham.'

Ellie fortalte videre hvordan hun hjalp Michael med å bli seg selv & apos; igjen etter en dempet start på MTV -showet.



Les mer

Winter Love Island
Paige og Finn vinner! Final dedikert til Caroline Flack Luke T og Siannise lar fansen gråte Finn forteller Paige at han elsker henne

Hun sa: 'Så den første uken var han ikke seg selv, og vi kunne se det, og det var på en måte fordi jeg tydeligvis var personen før serien, og jeg hadde vært igjennom alt, trykk og bryt ups og hva som helst.

'Det var litt som om vi ville ha chatter og sånt, og han ser faktisk noen før meg der inne (villaen Ex On The Beach).

'Og så kommer tydeligvis Charlie [Brake, Ellies eks] inn, så det er omtrent tre uker før det skjer noe mellom oss.

Ellie Brown fulgte ikke Michael Griffiths etter splittelsen (Bilde: ITV/REX/Shutterstock)

'Det var den siste uken, ikke sant? Og vi kom akkurat nærmere når vi var bestekamerater der inne. Det var som om det ikke skulle skje.

'Og så er vi sammen den siste uken, men det skulle ikke skje. Men det er ganske søtt å se på.

Det er imidlertid en forandring nå, og Michael hevder nå at Ellie hater ham og forklarte hvorfor forholdet tok slutt noen måneder etter at det startet.

Han sa: 'Så jeg forklarer det fra mitt poeng. Så fra begynnelsen sa jeg til Ellie at jeg ikke ville at noe skulle utvikle seg på noen måte fordi jeg trodde at jeg ville skade henne.

Michael Griffiths sa at Ellie var & apos; den ene & apos; (Bilde: Ken McKay/ITV/REX/Shutterstock)

minnedag london 2013

Ellie sa: «Ja, da vi forlot villaen sa vi at vi ikke var i et forhold. Det var alltid som stein. '

Michael fortsatte: 'Det var jeg også. Jeg vil ikke at det skal gå noen steder fordi jeg vet at jeg kommer til å skade deg. Og jeg vil ikke miste vennskapet jeg har med deg fordi jeg liker Elllie, som jeg gjør. '

Ellie snakket om hvordan de skilte seg og sa: 'Det er så tøft, jeg tror ikke engang at vi virkelig forstår det. Jeg tror det er mer bare at vi traff spikeren på hodet før.

Michael og Ellie møttes på Celebrity Ex On The Beach

'Som du alltid sa, går du aldri utover det punktet fordi du ikke ville at jeg skulle få følelser eller hva som helst, og så tenker jeg at når det gikk utover det punktet, var det da det ble litt rotete.

'Og det var liksom som det måtte stå igjen.'

Ellie fulgte deretter Michael på Instagram da han så andre jenter.

Hun hevdet: 'Jeg fulgte ham ikke, men bare fordi (til Michael) ikke engang støttet inn fordi det er et rettferdig poeng.

kashmirgensere for menn tesco

Ellie Brown forlot Love Island med Charlie Brake (Bilde: ITV/REX/Shutterstock)

'Så Michael begynte å se denne jenta, ikke sant. Som om han gjorde dette, rett og slett.

'Hvis de skulle til Winter Wonderland for mat eller hva som helst. Han tror det som ved å bare legge en hånd inn i bildet ... '

Michael kuttet inn: 'Jeg mente ikke å legge en hånd inn.'

Ellie slo tilbake: 'Ssshh! At jeg ikke vet at det er henne, fordi han er som å få maten inn, og så blir han som bare siden til en jente.

Ellie Brown har blitt rollebesetning i den nye serien Celeb Ex On The Beach sammen med flere andre tidligere Love Islanders. (Bilde: brown.elle / Instagram)

'Jeg liker. Jeg vet at du tror at det ikke er agn, men som jeg vet at det er henne, så ikke legg på det. Så han gikk og dro til Winter Wonderland med henne til høyre, og så fikk han et bilde der for reklame og sendte en tekst til meg og sa: 'hva skal jeg skrive dette bildet?'

'Jeg var som' ER DU ALVORLIG? Ikke be meg om å skrive bildet av deg i Winter Wonderland med en annen jente! ’Så jeg fulgte ham.

'Jeg var som' Jeg vil ikke se at det er ***. Hold det borte fra meg. ’Men så følte jeg meg virkelig umoden, så jeg fulgte ham tilbake.’