Graham Nortons 'katastrofale' forhold til RuPaul's Drag Race -stjerne Tina Burner

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Talkshow -vert Graham Norton var en gang romantisk involvert i RuPauls Drag Race -stjerne Tina Burner.



American Drag Race -personligheten Tina Burner - ekte navn Kristian Seeber - daterte den irske TV -stjernen, 57, av og på på 2000 -tallet - og i den siste serien av det amerikanske hitprogrammet kom Tina sitt tidligere forhold.



Etter at Tina sin medkonkurrent Rosé - Ross McCorkell - kalte romantikken for en 'fling', informerte Tina raskt sin medstjerne at det var feil begrep for forholdet.



Tina delte at hun og Grahams kjærlighetshistorie ikke var en flyktig fling da hun fortalte: I love how you say fling. Jeg var i et forhold.

Hun fortsatte: Graham er så kjent, han er på det nivået der livet ditt er akkurat som å sette på en plattform. Han er en så flott fyr, og han har aldri fått det til. Det var det mest fantastiske.

tottenham vs ajax stream

Graham Norton daterte tidligere RuPaul’s Drag Race -stjernen Tina Burner (Bilde: Getty Images for BFI)



Tina snakket med kameraet alene og sa: Jeg husker at folk dømte meg med en gang når de ikke engang kjenner meg: 'Leter du etter pengene hans? Er du dette? Er du det? ’Jeg mener, folk vil trekke sine egne meninger.

john lennon kone beater

Barracuda -baren i New York var der Graham og Kristian først så øynene på hverandre.



Paret fortsatte å date av og på, og i løpet av sin tid sammen flyttet Kristian sammen med Graham hjemme i London.

Da duoen endelig delte for godt, endte det med hjertesorg og Graham avslørte senere at forholdet var en 'katastrofe'.

Graham skrev i sin memoar fra 2014 The Lives And Loves of A He Devil, og sa: 'Eksperimentet varte i omtrent seks måneder, og det var en katastrofe.

Drag Race -personligheten Tina Burner - ekte navn Kristian Seeber - fortalte nylig romantikken sin om den amerikanske versjonen av showet (Bilde: rupaulsdragrace/Youtube)

engel nummer 143 betydning

Han fortsatte: Jeg innser at selv for en perfekt fremmed ville utfallet vært klart åpenbart, men når du er midt i noe og du er desperat etter at det skal fungere, vil du prøve hva som helst.

Graham avslørte hvordan Kristian slo opp med ham, og skrev at dumpingen fant sted over lunsj i en tom restaurant.

Og åpenhjertig delte sin hjertesorg fra splittelsen, avslørte han at han etterpå gikk hjem og fant trøst i at en mann i midten av førtiårene fremdeles kunne føle en slik smerte.

I 2015 fortalte Graham til Sunday NEWSAM at han tror det ville være lettere for ham å finne kjærligheten hvis han ikke var homofil og hvis han ikke hadde vært så fokusert på karrieren.

Liker du å lese om kjendiser? Registrer deg for alle de beste kjendisnyhetene fra NEWSAM her .

Graham og Kristian var av og på på 2000 -tallet (bildet i 2005) (Bilde: Getty Images)

betydningen av 777 nummer

Arbeid kommer først, forklarte han.

Men fordi jeg har jobbet så hardt for å komme dit jeg er, fortsetter jeg å prioritere jobben min fremfor andre deler av livet mitt. Det er nok veldig dumt, noe jeg kommer til å angre på.

Stjernen fortsatte: 'Når jeg ser tilbake på min romantiske historie, må jeg si at den har tatt andreplassen til jobben min. Kanskje jeg ikke forventer at mine kjærlighetsforhold varer. Eller det kan bare være at jeg har lav oppmerksomhet.

Å dele hvordan han tror det var lettere å finne kjærligheten hvis han ikke var homofil, fortsatte han: Jeg har en teori. Jeg tror det er noe med å ha en mannlig partner som gjør det vanskeligere.

maur og des plakatkonkurranse

Graham kalte forholdet en katastrofe i memoarene sine (Graham og Kristian avbildet i 2005) (Bilde: Getty Images)

Få alle de siste kjendisnyhetene levert rett i innboksen din

Fra hemmelige feider og sexy skandaler til de største showbiz -overskriftene - vi serverer en daglig sladderdose.

Få innsiden av alle dine favoritt -kjendiser med vårt daglige nyhetsbrev levert rett i innboksen din gratis.

Du kan registrere deg her.

Dette høres sexistisk ut, men det betyr ikke at det er mindre sant. Hvis jeg var en rett mann, ville min kvinnelige partner ha en rolle i samfunnets øyne. Hun ville være moren til barna mine, vertinnen min, personen på armen min på arrangementer med rød løper. Hun ville ha en definert funksjon.

Men det er ikke tilfelle hvis partneren din er mann. Hver mann - uansett hvor ung eller fey - har noe av alfaen i seg.

Så alle tingene de trodde de ville like ved å gå ut med meg, blir til slutt avskyelige fordi de ikke har tjent det selv. I økende grad belaster det forholdet.

Se Også: