Katie Price beklager overfor Kelly Brook, og avsluttet feiringen på tre uker: gjenopplev hele kampen her!

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Katie vs Kelly - hele kampen, slag for lavt slag



Gjennom hele Kelly Brook mot Katie Price -feiden har vi vært fast i Kelly -hjørnet.



Men i dag har Pricey fått oss til å like henne igjen ved å be Kelly om unnskyldning for hennes ærlig oppførsel.



Nøyaktig tre uker etter at hun sparket i gang med å kalle modellen Kelly en 'kvige' i avisspalten, har Katie tatt det første skrittet i å ringe en våpenhvile ved å si unnskyld på Twitter.

Tweeting Kelly's @iamkellybrook -konto direkte, Katie skrev: 'Jeg er veldig lei meg for det jeg har gjort, du vet at jeg synes du er en naturlig vakker jente vi kommer langt tilbake, så jeg beklager xx'

Vi ignorerer den åpenbare ignoransen for tegnsetting eller feil bruk av dine, og innrømmer at vi er ganske imponert over Pricey akkurat nå - vi har aldri kjent at hun skulle trekke seg fra en kamp før.



Kelly har ennå ikke erkjent Katias unnskyldning, men vi håper at paret kan legge alt dette bak seg og være storbrystede venner nok en gang.

orlando bloom padlebrett

Mens vi venter på Kellys svar, la oss gjenoppleve den beste kjendiskampen siden Chris Brown og Frank Ocean ...



8. februar

Du ville tro at mindre enn en måned i hennes sjokkekteskap med Kieran Hayler, ville nygifte Katie ri høyt på euforien med å åpne alle disse bryllupsgaver og mange 'fullbyrdende'.

Men nei-det ser ut til at Katie ikke var best fornøyd med rykter om at en nylig singel Kelly var tilbake med sin tidligere kjæreste Danny Cipriani (som Katie nettopp hadde brukt alle ti minutter på å date) og bestemte seg for å slippe løs sinnet hennes /sjalusi/overskriftssøkende vrede i avisspalten hennes ved å dusjere Kelly med de mest tilbakevendende & apos; komplimenter & apos; noensinne.

Katie skrev: 'Brook er et strålende forbilde for unge jenter på grunn av hennes svingete figur. Hver mamma bør få datteren til å se på de siste bildene som viser Kelly som modellerer sitt siste New Look -utvalg i Miami. '

Kelly Brook skjøt sin New Look -kampanje som fikk Katie & # 39; s 'kvie' kommentar - ja, vi VET (Bilde: SPLASH)

Alt bra så langt. Men vent…

Det ser ikke ut til at de er airbrushed, og jeg er overrasket over å se hvor stor Kelly egentlig er.

Ryktet sier at hun har vært sammen med vår gjensidige eks Danny Cipriani. Jeg kjenner ham og antar at hun sannsynligvis har trøstet litt.

Du er en hefter, Kelly, men fortsatt en het.

Senere 8. februar

Etter å ha lest Katie's spalte, slo Phillip Schofield - som Katie også angrep i rantet sitt og kalte ham en 'mobber' - tilbake til Pricey.

Han twitret: 'Å kjære @misskatieprice, ikke overraskende at du tok feil. Jeg twitret et bilde fra garderoben etter at Sarah hadde klippet seg! En spøk!

(Bilde: REX/ SPLASH)

Folk som deg @misskatieprice bør være forsiktige med å bruke ordet & apos; mobbe & apos; spesielt når du kaller en kvinne en & apos; heffer & apos; i samme spalte !!

Avslutningsvis @misskatieprice Hei potten, dette er vannkoker, du er full av dobbeltmoral .. men jeg liker deg fortsatt.

Phillip Schofield som statsminister!

9. februar

Det tok ikke lang tid før nyhetene om Katie's tøffe kommentarer kom til Kelly i Miami.

Bare 24 timer senere snakket Kel om de slemme ordene, merket dem som `` unladylike '' og uttrykte sin skuffelse over en kvinne som sa `` den slags ting offentlig om en annen kvinne. ''

Hun fortsatte med å se helt varm ut i en bikini, og beviste at vi var veldig un-kvige-lignende i prosessen.

Kelly Brook viser frem bikinikroppen mens hun slapper av ved bassenget i Miami

Vi trenger ikke mye av en unnskyldning for å legge ut et annet bilde av Kelly Brook i bikinien (Bilde: Flynet)

I mellomtiden tok Jordan igjen til Twitter, denne gangen for å forsvare kommentarene sine, og sa at hun ikke hadde sagt noe usant. & Apos; Hvorfor tok ikke Kieran telefonen av henne på dette tidspunktet?

11. februar

Bare for å absolutt bekrefte at hun ikke lignet en feit ku, ga New Look ut bilder av en undertøyskledd Kelly som en del av Valentins kampanje. Vi brukte mange timer på å studere dem intenst (kun fire journalistiske formål, selvfølgelig), og vi kom frem til den faste konklusjonen at Katie offisielt var slem (og at Kelly offisielt var HOT).

Kelly Brook

Denne er av henne i undertøy, ikke bikini, og derfor annerledes enn bildene vi allerede har lagt ut (Bilde: Nytt utseende)

20. februar

Spurt i et intervju med OK! om hun anser seg selv som et forbilde for andre kvinner, sa Kelly: Jeg gjorde det ikke før nylig! Da jeg ble angrepet urettferdig av en annen kvinnelig kjendis, hoppet så mange kvinner til mitt forsvar - jeg ble overveldet.

Kvinner ville kontakte meg og si at de elsket kroppen min og at jeg var vakker. Jeg ble så rørt. Det er vanskelig å være 33 og å være modell, men jeg gjør det fordi det er hyggelig å ha en ekte representasjon av en kvinne der ute.

Nå er jeg veldig stolt over å være krum, stoltere enn noensinne på grunn av disse vakre, sterke kvinnene som hadde ryggen min. Vi jenter må holde sammen. Jeg elsker at kvinner elsker kroppen min!

28. februar

Den like kurvete Holly Willoughby vadet inn i rekken til støtte for hennes nye Celebrity Juice-medstjerne.

Ikke rot med Willough-booby

Når han snakket om Nick Grimshaw's radio 1 -frokostprogram, sa Holly - som er en av våre favorittpersoner noensinne - 'Det er bare at hun er dum.' Som er strålende fordi det også er litt nedlatende.

Men den nye lagkapteinen Kelly brydde seg ikke så mye om å gå inn i en ordkrig og sa: 'Jeg føler at første året junior og hele den sjette formen forsvarer meg.'

Senere 28. februar

cheryl cole bunn tatovering

Etter at hun så langt hadde motstått trangen til å synke til Katie sitt navnekall, avsluttet Kelly endelig under Celebrity Juice-debuten, og sammenlignet henne i hovedsak med en rynket mandarin.

& apos; Magda & apos; til venstre, Katie til høyre

Programleder Keith Lemon spurte Kelly om det var noe hun ville si til Katie hvis hun var blant publikum som hun svarte til: Hva, Magda fra It's Something About Mary?

Bare strålende.

Kelly benyttet også anledningen til å bekrefte ryktet som hadde startet kampen i utgangspunktet - at hun var tilbake med Danny Cipriani - ved å si: Vi hadde en pause og nå blir vi kjent med hverandre igjen.

1. mars

Etter å ha fått med seg Celebrity Juice (vi har ingen tvil om at Jordan har det på seriekobling), stuet Katie litt på Kelly sine kommentarer, og valgte deretter å gjengjelde på den mest modne, stilige måten hun visste hvordan - ved å tweeting et nærbilde av Kelly naken boob. Erm, OK da.

FYI, slik ser en REAL boob ut, Katie (Bilde: YouGossip Screengrab)

2. mars

Tre uker etter kampen startet, så det ut til at Katie hadde et angrep på skyldene (uten tvil drevet av den overveldende offentlige støtten til Kelly) og unnskyldte seg på Twitter og skrev: 'Jeg beklager virkelig det jeg har gjort, du vet jeg tror du er en naturlig vakker jente vi går langt tilbake, så jeg beklager xx '

Og det håper vi er slutten på det.

For å feire Kelly Brook i all sin svingete, sexy, definitivt ikke kvige herlighet, tilbring litt tid med galleriet vårt med de 50 hotteste bildene nedenfor ...

Kelly Brook sexy bilder Kelly Brook Se galleri

Se Også: