Fiona Phillips: Esther McVey 'slo ut' da forsiden hennes ble blåst på GMTV

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Å kjære. Hvem hadde trodd at et ufarlig intervju med Piers Morgan og Susanna Reid på mandagens Good Morning Britain ville ha sluppet løs en storm som hjalp Tory -lederkandidat Esther McVey til å komme sist i første runde i lederløpet deres på torsdag?



Det hele begynte, husker du kanskje, da Susanna, i et utveksling med Lorraine Kelly, spurte om minnene hennes om Esther under Tory-parlamentsmedlemmets korte forankring av GMTV under min første fødselspermisjon.



Lorraine så litt vanskelig ut i karakter; ansiktet hennes endret seg fra vanlig smilefjes til litt tordnende og slett ikke underholdt.



Lorraine og jeg delte et lite, snusket omkledningsrom i årevis, selv om vi ikke var veldig ofte i det sammen. Hun presenterte programmet sitt etter noen timer på den berømte røde sofaen, sammen med Eamonn Holmes.

Esther var ikke involvert i frokostprogrammet i det hele tatt før hun ble plukket fra kanal 5 for å dekke min fødselspermisjon i tre måneder våren 1999.

Slutten av. Så tenk på min overraskelse - og uten tvil Lorraines - da jeg hørte henne si at hun hadde blitt forfremmet til å stå for meg.



Du må sikkert ha en jobb i et selskap i utgangspunktet for å bli forfremmet? Det var tydelig at hun ønsket å skape inntrykk av noen som var så talentfulle at sjefer ganske enkelt måtte heve henne.

takeaway-tur på lørdag kveld 2014

Esther McVey (til høyre) med Eamonn Holmes og Fiona Phillips på GMTV -settet (Bilde: Presseforening)



Forhåpentligvis har Esther lært en verdifull leksjon: du kan ikke være økonomisk med sannheten, spesielt hvis du en gang jobbet med journalister og håpet å komme videre i løpet om Tory -lederskapet.

sex i bilen

Esthered av å ha dekket hennes blåst, Esther slo til og sa at hun regner med at hennes korte tid på GMTV aldri ble gjentatt fordi de fleste ansatte, inkludert meg selv, Gloria DePiero (nå Labour MP) og Good Morning Britain programleder Kate Garraway, var Marxister! Ha!

Vi hadde tilsynelatende dannet en Labour -kabal, og derfor var hun ikke velkommen.

Jeg var i svangerskapspermisjon, husker du, med lite fritid på hendene, enn si nok til å danne et venstreforbund. Og Blair -regjeringen var ved makten, neppe et kabinett fullt av kommunistiske revolusjonære!

Marx kom imidlertid med mange nyttige, innsiktsfulle sitater, men en av dem var: Menn lager sin egen historie.

Og det gjør kvinner også, hvis Esthers versjon av CVen hennes er noe å gå etter.

Se Også: