Aldi tar imot Waitrose og M&S med identisk beef wellington til halve prisen

Aldi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Munnen vår vanner



Nå som været avkjøles, er det endelig på tide å bytte de kalde salatene mot noen ekte vinterklassikere, og er det noen bedre varm mat enn en beef wellington?



Vanligvis gir du deg noen få øre tilbake, rabatt -supermarkedskongene Aldi har nettopp avduket sin egen versjon av den ultimate utblåsningsretten - og overraskende nok er deres en absolutt handel.



Å sette deg tilbake til en anstendig £ 5,49, Aldis egen beef wellington er over halvparten av prisen på Waitrose og Marks and Spencer's ekvivalenter.

Biff Wellington

Endelig er det beef wellington vær (Bilde: Getty)

Mens Waitrose 360g -tilbud vil sette deg tilbake £ 12,99 for to porsjoner som er £ 3,61 per 100g, Marks and Spencer's made to order -alternativet serverer fire - men er svimlende £ 30 , trener kl £ 3,57 per 100g.



I mellomtiden på Aldi får du to i en pakke for £ 5,49 totalt, noe som gjør det £ 1,48 per 100g - en stor forskjell for en slik luksusmiddag.

Marks and Spencer's beef wellingtons lages på bestilling - men de kommer til en heftig pris



Aldi's spesialutvalgte biffbrønner er håndlaget i Storbritannia, og er laget av britisk rødtraktor godkjent mørbifffilé, toppet med en nydelig fyldig sopp- og løksaus, alt omgitt av gyllen, smørbrun butterdeig.

Les mer

Mer om supermarkeder
Tesco lanserer veganske soner i butikkene Cadbury lager sjokoladeorange Twirl M&S juleprogram Saltet karamell Baileys er her

Etter bare å ha blitt solgt i går i butikker over hele Storbritannia, er de for øyeblikket det billigste supermarkedet per 100 gram, 59% billigere enn Waitrose og 58,5% billigere enn Marks and Spencer.

Se Også: