Cadburys sjokoladeorange Twirl lanseres i butikker i dag for 65 pund

Cadbury Ltd.

Horoskopet Ditt For I Morgen

De er bare 65 p!



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Etter at rykter begynte å dukke opp i forrige måned, har Cadbury endelig annonsert når den offisielt lanserer en sjokoladeorange Twirl i Storbritannia - og den kommer i butikkene i dag.



Den nye utgaven vil inneholde de samme smuldrende flakene, dekket av kremet melkesjokolade, men med et snev av appelsin tilsatt Cadbury's ikoniske smak.

Selv om Cadbury bekreftet at utsalgsprisen for den spennende nye sjokoladen bare er 65 p, kan forhandlere sette sine egne priser, med Asda , Morrisons, Tesco og Sainsbury selger den for tiden for mellom 55p og 60p.

Endelig er det her!



catherine hertuginne av cambridge

Den har samme størrelse på 43 g og to fingre som den vanlige smaken av melkesjokolade, men dessverre er den bare i begrenset opplag, noe som betyr at du må få din før eller senere hvis du ikke vil risikere å gå glipp av den.

Allerede en ting i Australia, det er ikke noe ord om Cadbury har brukt den samme oppskriften på sjokoladebarens britiske utseende, men vi har smakt på baren og kan bekrefte: den er like vakker som vi forventet.



Det er ikke noe å si det bortsett fra den normale smaken uten omslaget

Smuldrende melkesjokolade med den særegne festlige appelsinsmaken, håper vi at Cadbury vil beholde den hele tiden, etter en overveldende respons fra sjokoladefans da de først hørte rykter om at den kom.

Les mer

åndelig betydning av 999
Topp mathistorier
McDonalds lanserer det første veganske måltidet noensinne Cadbury Creme Egg Curry Å spise sjokolade kan forbedre søvnen Nye fordøyelsessmaker fra McVitie

På det tidspunktet sto det i en uttalelse: 'Vi visste at det ville være vanskelig å holde nyheten om den begrensede utgaven av Cadbury Twirl Orange under omslag da folk ville være like begeistret for produktet som vi er.

Se Også: