Louis Tomlinson: One Direction -stjernens hemmelige familie håper å helbrede rift

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Louis Tomlinsons far Troy Austin(Bilde: Sunday NEWSAM)



One Direction -stjernen Louis Tomlinson har en fremmed familie som er desperate etter å være en del av livet hans.



Hjertebankens far og halvsøster gråt da de så Louis opptre på scenen for første gang denne uken ... etter å ha kjøpt sine egne billetter til konserten hans.



Troy Austin har for første gang snakket om sin stolthet over sønnens fremgang til berømmelse og suksess med det toppliste boybandet.

Han sa at Louis 'søster Georgia, 14, var en stor One Direction-fan og ble overvunnet da hun så på broren i utsolgte konsert onsdag.

Troy, 44, mistet kontakten med sønnen da han skilte seg med Louis ’mor Johanna, 40, da Louis var to.



Han så ham sist for to år siden da Louis tok kontakt for å fortelle ham at han dukket opp på X Factor.

Troys datter Georgia tilber Louis og bandet, og til tross for at han var hans halvsøster, har hun møtt Louis, 21, bare tre ganger.



Troy sa: Å se Louis på den scenen var fantastisk. Han er i det største bandet i verden, og jeg er den stolteste pappaen i verden. Jeg håper bare han vet det.

Bygningsarbeider Troy tok Georgia med på turen i Nottingham. Han sa at han ikke kunne ta øynene av sønnen for det to timers lange showet og trodde Georgia skulle skrike seg hes.

verste hotellet i Storbritannia

De hadde håpet å gå backstage etterpå for en gjenforening, men ble fortalt at bandet måtte skynde seg.

Troy sa: Det var synd vi ikke kunne se Louis og fortelle ham hvor strålende han var. Men jeg vet at han og resten av gutta er veldig opptatt. Georgia ble slitt-hun er tross alt hans halvsøster.

Jeg har ikke vært der det meste av livet, så jeg forstår at jeg ikke er en av hans viktigste prioriteringer.

Han vet at vi var i mengden, og nå vil jeg fortelle ham hva det betydde for meg å se ham der oppe. Jeg gråt bøtter.

connor mcgregor nettoformue

Jeg trodde de beste konsertene jeg noen gang har vært på var U2 og The Waterboys, men ikke lenger.

Våre eksklusive bilder viser at Louis ble badet som baby og smilte søtt i alderen to - da han fremdeles var en del av Troys liv.

Halvsøsteren: Georgia er besatt av broren sin (Bilde: Sunday NEWSAM)

Han blir også sett med Georgia da paret ble gjenforent etter at Louis kom i kontakt med sin far. Jeg og mamma som delte seg da han var så ung var ikke noens skyld ... Jeg vet at det var vanskelig for ham.

Å se hva han har gjort med livet sitt, gjør meg så glad. Jeg vet at folk vil tro at jeg bare er interessert i å være en del av livet hans igjen fordi han er rik og berømt. Men det handler ikke om det.

Jeg er faren hans. Vi er kjøtt og blod, og ingenting kan forandre det. Jeg er så stolt av ham at jeg kunne sprekke.

Selvfølgelig vil jeg gjerne se ham igjen og ha et ordentlig forhold til ham. Hva ville far ikke? Men det er opp til ham. Jeg vil at han skal vite at jeg synes han er fantastisk - og at Georgia er hans største fan.

Troy sa at Georgia hadde blitt målrettet på Twitter av sinte One Direction -fans som sier at hun bare er interessert i Louis fordi han er i bandet. Hun er en tenåringsjente og broren hennes er i hennes favorittband. Selvfølgelig vil hun fortelle verden og vil være en del av livet hans.

Hun skrek og gråt som alle jentene onsdag ... det var trist å tro at ingen som satt rundt oss visste at hun var søsteren til Louis. Hun avguder ham. Alt hun vil er å være en skikkelig søster for ham.

Georgia møtte Louis da hun var syv og han var 14. Johanna og Louis hadde flyttet tilbake til Doncaster fra Bournemouth, hvor de hadde bodd sammen med Louis 'stefar Mark Tomlinson i ni år.

Troy sa: Jeg hadde ikke sett ham på den tiden, men vi hadde hatt samtaler i telefonen. Da han flyttet til Bournemouth, gjorde distansen det vanskelig å holde kontakten. Jeg liker ikke å innrømme det, men jeg antar at vi drev fra hverandre. Kanskje jeg burde ha satset mer på å holde kontakten, men jeg antar at livet ikke alltid fungerer som du vil.

Å se Louis igjen, og introdusere ham for Georgia, var et følelsesmessig øyeblikk for familien.

De visste begge at de hadde et halvsøsken, men det var fortsatt ganske greit å se dem møtes. De var sjenerte begge to. Louis var en selvbevisst tenåring, så det var litt vanskelig om det.

Til tross for at de bodde i samme by igjen, holdt ikke Troy og Louis kontakten.

Troy sa: Jeg vil holde meg oppdatert om hva han gjorde fra mamma og bestefar. Men vi hadde alle et nytt liv.

For to år siden dukket Louis opp på X Factor og One Direction ble dannet.

Noen dager før ringte mamma ut av det blå og fortalte meg at Louis ville se meg. Han var så voksen. Sist jeg så ham, var han en gutt. Nå var han en pen ung mann.

Hans oppførsel var upåklagelig. Jeg ble imponert over hvordan han hadde vist seg. Jeg fortalte Johanna at han var en ære for henne. Han forklarte at han hadde audition for The X Factor og at han hadde blitt satt i en gruppe av Simon Cowell. Han sa at han ikke ville at jeg skulle finne ut av det bare ved å se ham på TV.

Jeg visste at han hadde vært i et band da han var på skolen og at han var opptatt av å opptre. Jeg tror han får det fra min nan, oldemoren hans. Hun døde i 2001 i en alder av 86, men sang fremdeles på sin lokale pub helt til slutten. Hun var en født underholder.

Troy prøvde å snakke med Louis flere ganger i løpet av serien, men Johanna og showets produsenter var beskyttende og mobilnummeret hans ble endret hele tiden.

Jeg måtte se på avstand. Da showet ble avsluttet og bandet tok av, var det utrolig. Hver gang jeg åpnet et papir eller slo på TV -en, var de der. Jeg fortalte den rare personen at jeg var pappa til Louis, men holdt det stort sett for meg selv. Jeg ville ikke se ut som om jeg hoppet på vognen.

Georgia var sprø om bandet fra starten. Hun dro til X Factor Live Tour med sin tante. Louis visste at hun kom til å stå på første rad. Han pekte henne ut og rakte ut og rørte ved hånden hennes et sekund eller to. Det gjorde henne til et år.

Troy hjelper nå med å drive et lite hotell med broren Dean og fotografier av Louis og One Direction henger på veggene.

Troy pekte på en og sa: Det var £ 250 på eBay. Gjestene våre synes det er flott at jeg er pappa til Louis. Jeg elsker ham i stykker ... Jeg håper bare han vet det.

999 engel nummer betydning

- TROY ble ikke betalt for dette intervjuet. En donasjon har blitt gitt på hans vegne til Bluebell Wood -kreftorganisasjonen for barn.

Louis Tomlinsons beste øyeblikk Se galleri

Se Også: