M&S avduker sitt julematprogram i 2019 - og alt ser utrolig ut

Marks & Spencer

Horoskopet Ditt For I Morgen

Griser i tepper, brie og alle puddingene



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Sommeren er kanskje akkurat over, men ingenting får oss mer i julestemning enn julemat. Spesielt når det er M&S julemat ...



Britisk institusjon Marks og Spencer har nettopp avduket all den festlige maten den kommer til å selge i år, inkludert den perfekte kalkunen, retur av merkevaren bestselgende saus , samt mange spennende kanapeer.

hvor mye strøm bruker en vifte

Lever allerede på M&S nettsted, ordre kommer tilsynelatende allerede tykt og raskt, med den første som ble plassert bare 13 minutter etter at nettstedet ble publisert.

Alle som forhåndsbestiller en festlig fest over £ 85 før 10. november, får også en bonus freebie kastet inn, med alle early bird-bestillinger inkludert en gratis eske med sjokolade eller en flaske vin.



Ja, ja, ja, ja 1000% ja

Selv om julen skal handle om kalkun og sjokolade, er det ærlig talt osten vi er mest interessert i.



Så for 2019 har M&S lansert et stort & apos; pull-apart og dip & apos; Brie En Croute (£ 12), som inneholder en hel Normandie-brie, omgitt av butterdeig med smør som er besatt med rosmarin og hvitløk. Det er ment å mate seks personer, men vi tror vi kan polere det alene ...

Det er £ 65, men det er tilsynelatende den beste kalkunen noensinne

Den andre stjernen i showet er kanskje Marks and Spencer's & apos; Collection Perfect & apos; Tyrkia: en saftig, lagerbasert britisk kalkunkrone med fylling av svinekjøtt, salvie og løk £ 65 men serverer 12-14 personer.

For veganere er det et like sentralt stykke som viser stopp, i form av et nytt Plant kjøkken festlig stek ( £ 12, serverer fire), som består av en vegansk joint med tranebær- og kastanjefylling, vegansk saus og ingen svinecocktailpølser.

Det er også et vegansk alternativ

Når det gjelder forretter, er det to like flotte fiskealternativer å velge mellom, inkludert en fin hummer og reke -cocktail eller kongereke ( £ 15, serverer fire) og røkt laks forrett ( £ 15, serverer seks).

Kan vi trekke dem ut som hjemmelagde?

Puddinger klokt, forbered deg på munnen til vannet, da det er en heftig meny med overbærende desserter som en kremaktig vanilje mousse og bærkompott snøbombe ( £ 15, serverer ti), Plant Kitchen sjokolade og kirsebær dessert, £ 10 toppet med morello kirsebær ganache og a klebrig karamellpudding -bagatell (£ 12, serverer åtte).

euromillions tall for i går kveld

Hvis du planlegger en stor fest i år og planlegger å få M&S til å gjøre noen av cateringene, er det også noen imponerende kanapéalternativer.

Høydepunkter inkluderer M & S & apos; trukket skinke og rarebit crumpets (£ 14 for 20 stykker), spanske griser i tepper (£ 10 for 32 stykker), soppdampede boller (£ 14 for 24 stykker) og kjøttboller og tomater (£ 14 for 20 stykker).

Rase deg der ...

Se Også: